16 februari, 2008

Viktiga nyheter från Expressen

Expressen har uppmärksammats här på bloggen för sin bristande uppfattning om vuxna svenskars kapacitet att självständigt ta ställning. Brottslingars hudfärg ljusas och polisens efterlysningsbilder pixeliseras till oigenkännlighet. Faktiska nyheter om brottsligheten i Det Nya Sverige mörkas, förvrängs, undanhålls eller placeras i ett tillrättalagt sammanhang.

Man sätter sig till doms över systemkritiker och delar flitigt ut etiketten "rasist" och leker förmyndare åt medborgarna så att vi inte nås av fel nyheter, fel åsikter eller fel händelser. Expressen måste ha mycket höga tankar om sin egen moraliska halt, eller snarare mycket låga tankar om Ditt omdöme.

Moraliskt överlägsna Expressen pockar idag ännu en gång på allas uppmärksamhet. Idag nås vi av en viktig nyhet på deras löpsedel: Carola koreograferar sitt scenframträdande i schlagerfestivalen så att hennes trosor inte ska synas. Oj. Detta är en löpsedelsnyhet från Expressen.

Glöm alla problem i Det Nya Sverige. Eller att fruktansvärt nya danskar håller på att bränna ner hela Danmark till grunden. Trosor är något Expressen tycker är viktigt att informera folket om. De behandlar oss som om vi besitter en 3-årings mentala mognad som bara behöver något färggrannt framför ögonen för att glömma omvärlden. Och då räcker det med Carolas trosor. Medieföretagen är inget annat än massförströelsevapen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så sant, så sant.

Måste bara tillägga att jag lyssnade lite på bidragen ikväll och hör och häpna, jag trodde det var Euro song contest-finalen för det var så multikulturellt uppstyrt. Varje år när det går av stapeln så blir jag lurad! Jag tror alltid att det är finalen när jag slår på tv:n.

Och, det är inte lätt att tvinga sig själv att sitta och titta på detta äckliga, förbannnade, upplagda och påtvingade skitprogram bara för att konstatera att det vägrar ge med sig, det blir bara värre och värre!

Johan G.

Johan C ,Skåne sa...

Det är väl vad man kan förvänta sig av en Bonnier ägd blaska.Fördumningen av Svenska folket har pågått alldeles för länge.Där är finns ca 193 länder på jorden. Man kan inte direkt påstå att
TT (Tidningarnas Telegrambyrå)ser till att Svenska folket får veta vad som händer i dessa länder.Ca 90% av alla nyhetsartiklar/inslag kommer från TT.

TT ägs av:

Aftonbladet Hierta AB 20 %
Svenska Dagbladets AB 10 %
Stampen AB 10 %
AB Kvällstidningen Expressen 10 %
AB Dagens Nyheter 10 %
Sydsvenska Dagbladets AB 10 %
VLT AB 5 %
AB Östgöta Correspondenten 5 %
Norrköpings Tidningars AB 5 %
AB Upsala Nya Tidning 5 %
Pres(s)gruppen TT Intr. AB 5 %
MittMedia Förvaltn. AB 5 %

Spitfire sa...

Weine Berg; detta kanske låter en aning uppstyltat: hade jag fått bestämma, så skulle du fått Stora Journalistpriset!

I denna artikel; Viktiga nyheter från Expressen, har du lyckats med den journalistiska bedriften att, med några få välda ord klämma in den absoluta essensen av den fullständigt vidriga mediakulturen i Det Nya Sverige.

Man kan bara gratulera!

Anonym sa...

MEN: Utan köpare, ingen lönsamhet, ingen utgivning!
Tyvärr synes det ju inte vara någon större mangel på "svennar" och "svennor" med tämligen begränsade intellekt och moraluppfattningar.

Många av läsarna på denna och liknade sajter har tyvärr tvingats konstatera att det numera är svårt - ja nästan övermaga - att yvas över att vara svensk! Nej, ett mer degenererat släkte är nog svårt att finna... Noll komma noll självbevareelsedrift!

Anonym sa...

Kan du hålla denna takt på nya blogg-inlägg och sådana här bra likaså så har du endå snart gått om expressen i antalet läsare.

Första jag gör när jag startar upp internett är att kolla din blogg samt några andra bloggar av liknande karaktär

/ Foffe

Weine Berg sa...

Spitfire: Tackar!

Foffe: Ja det vore ju inte helt fel att få de besökssiffrorna.. Men siffrorna för bloggen ökar konstant och det är bra.Förra veckan var det 4300 unika besökare som läste Rakryggad.