18 mars, 2008

Danmarks brottslighet inte dansk

Det största hotet mot det danska samhället är de invandrade kriminella organisationerna, säger Torsten Hesselbjerg, rikspolischef i Danmark. Enligt SD-Kuriren är det sammanlagt 14 olika kriminella organisationer som danska polisen nu håller under uppsikt, varav bara två (Hells Angels och Bandidos) inte består av uteslutande invandrare. Dessa två uppges dock vara hårt ansatta av de mer hårdhänta invandrarligorna.

Summa summarum tycks det som om Dansk Folkepartis politik, som ju genom danska regeringen fått stort genomslag, inte räcker till. Förs det en politik som inte ens klarar av att demontera de grövsta organisationerna genom att utvisa de invandrade brottslingarna tvivlar jag på att samma politik kan komma tillrätta med de mer utbredda, men mindre allvarliga, problemen med ett internationalistiskt samhälle. Jag hoppas verkligen att jag har fel.

6 kommentarer:

Krille sa...

Sverige skulle tjäna mycket på att skärpa lagen om utvisning.Det borde vara regel, att de som begår grövre eller upprepade brott, och har dubbla medborgarskap, att de ska utvisas på livstid.

Ta bara exemplet i Expressen, där de hänger ut 10 ligaledare. 7 av dem har utländsk bakgrund. Gissar på att majoriteten av dem hade kunnat kastas ut ur landet, ifall lagarna hade varit sådana. Detta om något, är nåt som SD borde propagera hårt för.

www.expressen.se/nyheter/1.1086183/de-leder-ligorna

Fosterjordnära sa...

SD lär tyvärr inte åstadkomma så mkt i denna fråga. I värsta fall räknas dessa ligaledare redan som svenskar av SD's allt mer liberala och luddiga svenskhetsbegrepp!

Enligt
Åkesson lär det ju räcka med att en ,låt säga alban,som bott i Sverige i 2år och som inte längre gestikulerar med armarna när han pratar, utan lärt sig behärska sin annars kulturellt präglade kroppshållning, att klassas som svensk.

Ett nationellt alternativ behövs för att stävja dessa brottsyndikat.Och framför allt för att kunna kasta ut ickesvenskar som parasiterar och begår brott i vårt land, gentemot vårat folk!

Marcus sa...

Inför nolltolerans mot kriminella invandrare. De är inte vårt problem utan respektive land och kultur som skapat dem.

Vi ska inte i nån slags missriktad humanism importera kriminella invandrare som våldför och livnär sig på oskyldiga svenskar. Jag läste senast igår om en 84-årig kvinna som blev omkullkastad, rånad och förnedrad av en trio unga "kulturberikare".

Denna händelse fick mig att tänka på en väldigt skrämmande diskussion med en typisk vänstervriden "asylkramare" jag hade en gång i tiden. Hans synpunkt var att det var bättre om kriminella invandrare kom hit och vi hjälpte dem återrehabiliteras eftersom vi behandlar dem mycket så bättre här i Sverige. De blir så hemskt behandlade i sina hemländer och får ingen hjälp med återrehabilitering. Hur många av våra sk "politiska flyktingar" är egentligen kriminella som fått vad de egentligen förtjänar och tvingats fly pga brott begågna med personliga motiv? Kramaren ifråga är grundskolelärare inom humaniora och förgiftar på daglig basis våra barn med sånt här strunt.

Anonym sa...

Nej detta är just problemet att tyvärr kommer inte SD att göra något nämnvärt på denna front att verka för att skicka tillbaka en massa kriminella utlänningar som inte har något här att göra! vad skall man rösta på? ND? Detta parti har tyvärr ändå ingen chans! Skall man låta bli? Ja detta är något som man har att fundera över.

Peter B sa...

Kriminella MC-gäng... hur många behöver ha suttit på en hoj för att juornalisterna sen skall katigorisera gänget som MC-gäng och inte Maffiaorganisation?

Fosterjordnära sa...

ND ingen chans?

.anonym, det är du som resonerar på detta vis som gör att ND inte får en chans. För 2 år sedan sa man samma sak om ND vad gällde kommunvalet, "inte har ni någon chans" , men nu sitter dom där och påverkar i allra högsta grad!Södertälje och Nykvarn.

Resonerar man som du så kan man ju lägga sin röst på Sossarna, det gör ju alla andra?! Eller så kan man lägga sin röst på ND och känna att man gjort vad man kunnat för att få till stånd en förändring i politiken.

En som tror på Nationaldemokraterna.