11 mars, 2008

Etnomasochism eller kärlek och respekt?

I en artikel i punktSE den 20 februari skrivs det att Kfor-styrkan har satts in mot demonstrerande serber i Kosovo. Intressant nog är det första gången man ger Kosovos serber ett erkännande genom att kalla dem Kosovoserber. Nu när Kosovo har skänkts till de albanska invandrarna. Innan det albanska övertagandet var det bara albanerna i Kosovo som fick prefixet Kosovo av medieföretagen.

Det mest intressanta i artikeln är dock något annat. Man beskriver staden Mitrovica som ”etniskt kluven”. Oväntad uppriktighet. Men vad heter det alltid om Sverige? Jo, vi är inte etniskt kluvna, utan vi har ”etnisk mångfald”. Tala om propagandism!

Sanningen är att Sverige, liksom Mitrovica, är etniskt kluvet. För varje dag som går blir vi alltmer etniskt splittrade då folkslag från hela världen bjuds in av regeringen Reinfeldt och journalistkåren för att förverkliga sina materialistiska drömmar. Riktiga flyktingar berövas hjälp på plats på grund av dessa. Är det solidaritet?

I mina ögon är en värld med etniskt splittrade länder bara en övergångsfas till att integrera sönder samtliga etniciteter som nekas sin egen stat. Vilket förvisso är en gammal våt dröm hos marxister. En fri värld består av fria folk, inte frihet för ”varor, kapital och tjänster”. Genom att respektera alla folks rätt till sitt eget land, sin identitet, sina gränser, sin kultur och sitt självbestämmande sätts det mänskliga värdet över alla konsumistiska, materialistiska, korporativa och socialistiska sådana.

4 kommentarer:

Heimdall sa...

Socialdemokratin vilar ju på att motsättningar finns i samhället, de ekonomiska motsättningarna har mildrats något under 1900-talet, men nu när Sverige ska bli ett nytt Babylon av främmande kulturer och folk, då bygger man in motsättningar som kommer att leda till krig och den starkes triumf. Således kommer alltså islam att triumfera pga att svenskarna saknar ryggrad och överlevnadsinstinkt, generellt sett.

Anonym sa...

Frågan är hur lång tid det tar innan islam är något alla i "Sverige" lyder under. Finns det någon där ute med andra exempel på hur lång tid det kan ta? När mina barnbarns barn lever?

Jocke sa...

Medan serberna marginaliseras allt mer breder albanerna ut sig. De påstod sig en gång vara flyktingar men beter sig nu som segerherrar även i Sverige. Så här tackar de oss för vår gästfrihet:

http://hd.se/landskrona/2008/03/10/daaligt-minne-knappt-bekanta-linje/

Och här är de som gör så:

http://img106.imageshack.us/img106/9596/videoaudiolandskronaoq1wz0.png

Anonym sa...

FRAdrik Dhimmifelt när konverterar du?