30 mars, 2008

Skriv på mot massinvandringen!

Sätten att opinionsbilda mot massinvandringen är begränsade när inte TV-sofforna, möteslokalerna och debattsidorna är till för alla. Men de sätt som tillåts måste användas tills dess vi systemkritiker kan röja undan alla tabun och låta debatten gälla alla.

Nyligen startades det en namninsamling som är tänkt att lämnas över till de välgödda och ryggradsbefriade politikerna, men för detta krävs många namnunderskrifter.

Du behöver bara skriva in ditt förnamn och din boendeort. I skrivande stund har 94 personer skrivit på, inklusive undertecknad. Se till att sprida namninsamlingen via mäjl, MSN, forum osv! Kraftsamling! Var och en som läser detta kan med lätthet sprida insamlingen och uppmaningen att skriva på till fem andra personer. När är det dags att säga ifrån?

6 kommentarer:

viseman sa...

HAHAHA! Jag tänker inte skriva på! Har sett namninsamlingar förut på namninsamling.se mot mångkulturen.
Jag kan säga att politikerna skiter blanka fan i vad vi tycker. Det har redan gjorts en officiell undersökning där hälften av svenskarna ville minska invandringen. Brydde sig politikerna om den?
Det enda namninsamling gör är att den skapar en databas över "obekväma åsikter" för staten och eliten.

Weine Berg sa...

Viseman: Sett till arbetsinsatsen och den potentiella utdelningen är det dumt att inte skriva på. Särskilt när man bara behöver skriva förnamn och ort...

Anonym sa...

Å andra sidan om vi tar "bensinskatteupproret" där över en och halv miljon har skrivit på. Vad för påverkan lär det bli?
Jag hörde debatten med talesmannen för b-skatteupproret och kd:s Europa-parlamentarliker i p1 och det bådar ju inte gott. Dessa hycklare verkar inte vika sig genom underskrifter.

Johan G.

Johan C Skåne sa...

Tyvärr så hjälper inte namnunderskrifter.Riksdagspolitikerna är endast nickedockor och dom skiter fullständigt i folket.Det ända som ev kan få deras uppmärksamhet lite är om tusentals personer sluter upp utanför Riksdagen och protesterar.Men Svenska folket är så passiviserat så att locka någon med till något sådant är nästintill omöjligt. Staten har även sina metoder för att kunna stoppa fredliga demostrationer genom att skicka in uppviglare och vandaler som ser till att miskreditera dom fredliga
aktivisterna och ger Polisen en anledning att stoppa demostrationen. Detta använder sig myndigheter (underättelsetjänster) sig av världen runt.För tillfället nu i Tibet. Tyvärr så har namnunderskrifter på nätet en tendens att aldrig lämnas in eller att saboteras av idioter.Även om nu
politikerna tar sig tid att kolla
namnunderskrifterna så tror jag inte dom godkänner namnunderskrifter utan efternamn och adress,då det är lätt att en person skriver under i många olika namn.

Weine Berg sa...

Fin ökning än så länge. Nu är det 313 som har skrivit på...

Anonym sa...

Stavfel. GarRantera