02 mars, 2008

Sovjetunionen är snart här

Reinfeldt och de övriga statsministrarna i EU säger ja till den nya EU-konstitutionen – folket får inte säga något alls. Det kommer inte att bli en folkomröstning. Eftersom EU-konstitutionen inte kallas ”konstitution” utan ”fördrag” krävs inte folkets stöd för att den ska godkännas.

Med konstitutionen får EU makten och rätten att stifta lagar i samtliga frågor för samtliga medlemsländer utan ländernas stöd vare sig hos riksdag/ting/parlament, regering eller medborgarna. En liten elit kommer att styra över en halv miljard människors öden. När väl konstitutionen är på plats är val till regering och riksdag av futtig betydelse där medborgarna förnedrar sig genom att spela efter fiendens regler. Demokratin föddes i Grekland i Europa, och den dör med EU – som utger sig för att vara Europa.

Skriv under för en folkomröstning här. Hittills har 33 000 skrivit under - det behövs många fler. Var rakryggad – kräv din rätt!

Klipp: Nigel Farage, EU-ledamot, argumenterar för en folkomröstning

Klipp: EU-parlamentet vågar inte låta Européerna rösta om konstitutionen

Hemsida: Folkomröstning om EU-konstitutionen

5 kommentarer:

Anonym sa...

Bra Weine !!!

MVH
Kurtan

z999 sa...

Weine, idén med klisterlappar låter bra tycker jag. Du fick ju en del uppmärksamhet när Carolina Klüft bilden låg uppe (negativ eller positiv så tror jag i alla fall att någon uppföljning där fler lägger märke till sitenamnet är bra).

Heimdall sa...

EU är sovjetunionen i repris.Detta är övertydligt.Sovjets katastrofala misslyckande skall upprepas, denna gång med de europeiska staterna som offer.

Niclas Carlsen sa...

EU-fördraget är nästa steg i framväxten av den totalitära federala monster-staten EU. Vi måste stoppa detta fördrag till varje pris. Eftersom landsförrädarna i riksdagen hellre ser att de blir arbetslösa när EU stänger ner det svenska parlamentet, än att låta det svenska folket använda sig av sin så kallade demokrati, får vi be till högre makter att Irländarna tar sitt förnuft till fånga och röstar ner det!

Mikael sa...

Det där med att jämföra nya EU med Sovjetunionen kanske kräver ett förtydligande. Vad jag förstår kommer EU efter nya konstitutionen genomförts ha en del likheter med hur det gamla Sovjetsystemet var uppbyggt med toppstyrning och hemliga omröstningar etc. Om man inte vet om det är det rätt svårt att se likheten eftersom det gamla Sovjet var en socialistisk marknadsekonomi och (nya) EU ett liberalt projekt där man vill ge marknadskrafterna fritt utrymme.