05 mars, 2008

Tunnelbanestationer har för stor mångfald – lägger ner

Stenkastning mot kollektivtrafik, mordbrand, våldtäkter och upplopp har varit signum för det kreativa samspelet de senaste åren som äger rum när svenskhatare tvingas bo i Sverige. Snart måste tre tunnelbanestationer stängas för gott på grund av en allt för hög immigrerad entreprenörsanda som orsakat vandalisering, nödbromsningar och bråk. Det är Tenstas, Hjulstas och Rinkebys stationer som hotas av nedstängning till följd av utanförskap, social misär och en felaktig arkitektur, precis som medieföretagen rapporterade om upploppen i Paris förorter.

Tänk vad den ökade anmälningsbenägenheten kan göra med tunnelbanestationer, skrev en rakryggadläsare till mig nyligen. Det finns dock indikationer på att det är de höga biljettpriserna som lett till ett stort utanförskap – inte. Men hursomhelst är det den strukturella rasismen som skapat enorma klyftor mellan vissa immigranter och mänskligt beteende.

Ett sista desperat försök att inte behöva stänga stationerna genomförs nu av SL i samarbete med polisen. De tre stationerna ska nu förses med hela 35 poliser och 15 väktare som ska skadereglera det politikerna har byggt upp. Försöket pågår i 2-3 månader, uppger Svenska Dagbladet.

Apropå politiker så finns det ingen risk att t ex riksdagsledmöter skulle stöta på denna verklighet som de har påtvingat medborgarna. De rör sig inte gärna i mångkulturella sammanhang utom vid ceremoniella tillfällen med rikligt mediastöd. Men självfallet är mångkultur berikande – så länge det inte berikar politikerna.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är väl bra om man stänger de tre tunnelbanestationerna så att ligisterna kan hållas där ute och vi inte behöver ha dem inne i stan!

Heimdall sa...

Invandringen kommer att leda till att Sverige omvandlas till en polisstat , en fascistisk diktatur. Repressionen tilltar, kameror installeras överallt, brottsligheten tilltar alltmer, liksom de anmälda brotten, utredarna hinner inte med utan lägger ner förundersökningarna. Den av media och riksdags-7-partiets genomförda invasionspolitik innebär att vi har gått från ett folkhem till en fascistisk polisstat. Pierre Shori sade : " Invandringen är framtidens berikande salt " Ja - salt i såren, kan man tillägga.

Erik, Sthlm sa...

Väldigt bra skrivet med dräpande ironi: "enorma klyftor mellan vissa immigranter och mänskligt beteende" :-) :-)