06 april, 2008

Centern vill satsa ännu mer pengar på invandring

Centern går från klarhet till klarhet och vill nu satsa ännu mer pengar på invandring. Glöm alla arbetslösa svenska ungdomar och våra mer arbetserfarna arbetslösa – nyanlända s.k. flyktingar ska få ett halvårs praktik ”som stämmer överens med yrkesbakgrund och intressen”. Ersättningen ska bli mellan 15 000 kr och 20 000 kr, har Centern tänkt sig.

Utöver detta vill Centern även skapa en integrationspeng som ska användas till språkutbildning exempelvis.

Jag bara undrar: har Centern helt tappat förståndet? Det är klart de har, men det är länge sedan. Sverige översvämmas redan av folk från hela världen och vissa kommuner går på knäna som det är. Det är så illa att en person som Mona Sahlin nu vill tvinga restriktiva kommuner att ta emot invandrare så att dessa kommuner också kan stå upp till öronen i skiten såsom Landskrona, Helsingborg och Malmö redan gör. För invandringen, ja den ska fortsätta. Inte tal på att stoppa den inte. Det alternativet existerar överhuvudtaget inte – för vi ställer väl upp på alla människors lika värde?

Kan det blir tydligare var prioriteringarna för Centern ligger när de hellre satsar pengar på människor som inte ens hunnit till Sverige än, istället för att satsa på oss ”gammelsvenskar”?

7 kommentarer:

Varjager sa...

Centern har spelat ut sin roll. De är ett stureplans parti med "liberala" inställningar till allt utan Svenskar.

Anonym sa...

Sturplanscentern har inte en aning om hur det ser ut i Stockhlms förortsghetton. De företräder sig själva och framförallt inte marginaliserade Svenskar i dessa ghetton. När man berättar för folk om deras senaste förslag, får man i regel svaret att SD blir deras val i nästa val.

Spitfire sa...

Kalle Anka-landet Sverige är världsmästare i vansinne...
Ibland verkar det som om man gett sig fan på att sänka landet fullständigt, köra det i botten, intil oigenkännlighet. Enbart för att ställa till med ett riktigt helvete för svenska folket - och sd - som med allra största sannolikt kommer att sitta med i nästa regering!

viseman sa...

RÖSTA INTE PÅ SD!
Detta kan aldrig upprepas för många gånger. Titta här hur SD är mer invandrarvänliga än riksdagspartierna! SD vill öka kostnader för massinvandringen
http://www.den-svenske.com/txt/2008-03-28-sd_vill_oka_kostnader_for_massinvandringen.shtml

Sedan är dom extremt sionistiska som med största sannolikhet kommer göra ingripanden på yttrandefriheten då SD redan lagt en motion i Malmö ang sk antisemitism. Kritik mot förintelsen, Israel, sionism osv lär bli svårare att föra fram. Det har även förekommit EU-positivt snack i partiet och sionsiterna som står närmare Israel än Sverige, tycker nog att det gynnar deras land om Sverige går med i EU.

Politiskt korrekthet och populism är två sidor av samma mynt, alltså är det samma skit båda två!

viseman sa...

RÖSTA INTE PÅ SD!
Detta kan inte sägas för många gånger. Titta här hur dom är mer invandrarvänliga än riksdagspartierna: SD vill öka kostnader för massinvandringen
http://www.den-svenske.com/txt/2008-03-28-sd_vill_oka_kostnader_for_massinvandringen.shtml

Dom är extremt sionsitiska och kommer strypa åt yttrandefriheten t ex kommer dom säkert införa förbud mot revisionism av förintelsen. Och i Malmö har Sten Andersson redan lagt in en motion mot antisemitism. http://www.den-svenske.com/txt/2008-01-25-sverigedemokraterna_vill_oka_arbetet_for_judiska_intressen.shtml

Tunga profiler i SionistDemokraterna som t ex Söder har förut uttalat sig för att SD borde gå med i EU. Och eftersom deras lojalitiet ligger i judelandet, så lär dom knappast ha något mot ett svenskt medlemskap i unionen, då det gynnar Israel och deras anhängares kontroll över världen.

Jimmy S. Windeskog sa...

Centern dog när de avslog Sven-Olle Olssons legendariska motion 119 (1988 eller 1989). Nu finns det bara clowner kvar som leker i det som tidigare var en tron.

Spitfire sa...

Skicka centern på en livslång ökenvandring... Där gör de minst skada!