06 april, 2008

Klistermärken 2!

Med hjälp av den kritik jag fick från er läsare på klistermärkesförslagen, har jag nu försökt följa de tips jag fick. I bilden bredvid kan du se de nya förslagen. Nummer 11 i förra omgången, Massinvandring suger, är borttagen då den fick dålig respons. Istället är nya nr 11 ett märke som meddelar hur berikade Sverige blev förra året.

Samtliga märken utom nr 3 och nr 7 har fått sig en ansiktslyftning i syfte att göra dem mer tydliga och stilrena. Kommentera gärna de nya förslagen för att vi på så vis ska få fram det mest optimala ur varje märke. Blygs ej!

16 kommentarer:

z999 sa...

Jag är glad att 4,5,7 kom med i urvalet. Den nya 11:an var bra också.

Anonym sa...

Tydligare adress på 1,4&11 och riktiga tydliga ansikten på 5:an.

Simon sa...

De är allihopa rätt snygga, men de flesta har nog alltför många detaljer för att deras budskap ska nå fram till en neutralt inställd människa som ger dem en hastig blick. Nummer 8 tycker jag däremot inte om alls, att tala om att "krossa" ditten och datten ger mig associationer till maskerade vänsterextrema ungar som står och skriker.

Hujeda sa...

Den nya elvan var riktigt bra! Helt klart väcker den nyfikenhet med de stora siffrorna och man vill förhoppningsvis ta sig en närmare titt och läser hela.

Niclas Carlsen sa...

Tjena Weine! Jag tänkte lite på nummer 1. Jag tycker att det borde stå "Svenskar, vägra bli en minoritet" istället. Annars är den jättebra:)

Anonym sa...

Niclas Carlsen har rätt om bild 1. Ta bort "stoppa globaliseringen" och ersätt texten med "Svenskar vägra bli en minoritet". Behåll iturivna skylten "mångfald" och låt den synas lite mer.

Kalle

Anonym sa...

nummer 6 och 10 ser ju otrevliga ut men fångar antagligen mäniskors blickar antar jag. Frågan "när är det dags att säga ifrån" kan ju lika gärna handla om hustrumisshandel allmänt eftersom en kvinna figurerar. Vilket kanske lockar fler läsare än om det står "sverige till svenskarna" så kan PK-mäniskor direkt avfärda det som rasistpropaganda i deras ögon

Summerat nr 6 och 10 är otrevliga men säkerligen effektiv reklam.

/Foffe

Anonym sa...

Jag gillade nr. 2, 5 och 9

Hälsningar Johan G.

Anonym sa...

Vägra hjärntvätt var bra. De tre bästa är enl mig 9, 11, 6

Marcus sa...

nya 6 och 11 är bra. Jag instämmer i de synpunkter folk ovan har angående dessa. De kan fånga upp och väcka intresse hos nya grupper av individer, vilket är positivt

Nya 4.an en förbättring mot den gamla. Något otydlig webadress.

Ja till till debatt. Nej till etikett texten i svart gör sig dåligt på 2:an. Vit som förrut var bättre.

Ansiktena på 5 måste synas lite bättre annars går avsikten budskapet bort.

1:an. Man ser inte bilden, vilket är synd och så skulle det nog räcka med texten vägra bli en minoritet.


Elefanten med hur mycket skit kan du ta på huvudsidan borde få ett eget alldeles speciellt klistermärke.

Anonym sa...

Gillar 3,4 och 11 mest :)

Anonym sa...

4 och 5 är mina favoriter. Men som flera påpekat så måste ansiktena på förädarna synas tydligare.

Janne

Anonym sa...

Såg på Windeskogs blogg att han ska böra blogga här istället. Snälla, säg att det inte är sant. Hade tänkt köpa några buntar märken av dig sen men då vill man ju att bloggen behåller den inriktning den hittills haft. Wineskogs kassa texter kan jag vara utan.

Weine Berg sa...

Anonym: För Windeskogs texter gäller samma regel som för andra texter som publiceras - att de ska klara min egen kvalitetskontroll.

Fredrik Vilborg sa...

Jag röstar på 2 och 7. Följande missförstås lätt i dagens läge: 3, 11. Följande blir lätt till konspirationsteorier och dyl: 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11. Den iturivna skylten med Mångfald på nr. 1 tror jag inte fungerar.

2 och 7 alltså.

Anonym sa...

hehe sist och slutligen måste du själv välja. men jag kommer med min åsikt här också. tycker versionen på nr1 är bäst som den bannern du har på vänster kanten på hemsidan(Den med hela texten: Svenskar, våga säga nej till globaliseringen! Vägra bli en minoritet. och kvinnan som river sönder Mångfald lappen.) kanske blir den otydlig på klisterlapp men prova med en utskrift. För den är riktigt bra. Kanske räcker med att ändra färgen på den blå texten ifall den ser otydlig ut på utskrift.