20 april, 2008

Ett skepp kommer lastat


Islamister på rymmen från Marocko. Kommer de till Sverige? Mohammed Chadly (730710) och Abdellah Boughmir (790618) grävde sig ut ur Kenitrafängelset i Marocko där det sitter 900 dömda islamister. (Läs mer om detta på I mitt Sverige). De båda var dömda för bombattentaten i Casablanca år 2003. Sverige med sina obevakade gränser, talrika utländska muslimska befolkningar och bristande kontroll av dessas identitet är en idealisk tillflyktsort för islamisterna.



Det har tidigare visat sig att Sverige inte kan återkalla medborgarskap som genom mutor till svenska tjänstemän delats ut till grovt kriminella utlänningar. Och 90 % av de som kommer till Sverige för att söka asyl slänger sina identitetshandlingar före ankomst. Det torde vara ganska lätt för Chadly och Boughmir att komma till, och gömma sig i, Sverige - oavsett om de kommer hit den officiella vägen eller smugglas in. Det Nya Sverige är spännande att leva i.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vem vet kanske dessa grabbar kan få förtidspension om de kommer hit.

Fosterjordnära sa...

Jag vill veta hur Måna Sahlin går till väga när hon skall mångkulturberika dessa herrar. DVS när hon förklarar för dem hur ljuvligt det är att vara sekulariserad, att äta julburgare på McDonalds, att titta på Viasats vuxenkanaler om nätterna så man inte skall orka prestera så mycket om dagarna samt att vi här i Sverige vill att kvinnorna skall gå klädda likt skökor på Stureplan.

Lycka till Mona! Glöm inte SÄPO bara.