14 april, 2008

Fegis stal svenskas pension

Sigrid Mattsson är 90 år gammal och hon bor i Järna. Hon hade tagit ut sina pensionspengar som kommit samma dag. Som ett brev på posten ringde det på dörren och Sigrid öppnade i tron att det var hennes sonson. Det var först när han steg in i hallen som hon insåg att det var en fullständig främling, närmare bestämt en lång kraftig utländsk man. Han hade kort cendréfärgat hår och gav intrycket att vara östeuropeisk, berättar Sigrid i Länstidningen.

”- Jag fick uppfattningen att han var från östeuropa, för finsk var han inte.” berättar Sigrid.

På bruten svenska bad han om en kopp kaffe och satte sig vid hennes köksbord och började klaga på hur jobbigt allt är. Mannen tycktes drogpåverkad. I köket hängde även Sigrids handväska med pensionen i. Misstänksam, men rädd, vågade hon inte ringa polisen medan mannen var kvar. Han lånade sedan toaletten. När fegisen väl gick upptäckte Sigrid att hennes plånbok med 2900 kr saknades och att hennes dyrbara smycken var länsade ur byrålådan i sovrummet.

”- Det borde vara skottpengar på de där.” tycker Sigrid. Rakryggad kan inte annat än hålla med.

Jag slutar aldrig förvånas över vilket amöbastadie kriminella befinner sig på. Skaffa er ett jobb för fan! Även socialist-anarkist-kommunisterna i AFAsi gav sig nyligen på en 90-åring. Man vandaliserade hennes bil eftersom man ansåg att bilägaren var nationalsocialist. Bilen förstördes både in- och utvändigt.

Så länge de kutryggade tillåts härja fritt, är vi inte fria eller levande. Så länge den stora massan väljer att inte resa sig kan ett fåtal rakryggade inte åstadkomma mycket. Men Du kan vara en del av förändringen om du inte längre vänder andra kinden till. Det är ett val som blir din nya livsstil. Tyck inte bara, klaga inte enbart. Gör något, väck andra, sprid kunskapen! Acceptera inte fler pensionsrån, våldtäkter, mord, rån, hycklande politiker eller ljugande journalister. Gör ditt val NU.

1 kommentar:

Fosterjordnära sa...

Helt rätt Sigrid! Visst skall det vara skottpengar på äldrerånare, ta du med gott samvete och skotta av några stycken så har du gjort nytta samtidigt som du tjänar ihop en liten kompensation för den förlorade pensions slanten som "gärningsmannen" tog.