15 april, 2008

EXTRA: Misstänkt mördare exponeras med namn och bild!

Det är helt fantastiskt hur genomskinligt medieföretagens agerande är, när det gäller de kriminella avskrädena. De man visar upp med bild och namn är allt som oftast svenskar, medan de som pixeliseras och hudfärgsförändras är invandrare. Hagamannen, Martin Ragntoft, styckmördaren Janne och nu Anders Eklund, som erkänt mordet på Engla. Tre av dem hängdes ut med namn och bild innan de dömdes.

Nu är det ingen som säger ”det är lika illa oavsett vem det är..”. Uppenbarligen tycker medieföretagen att det är acceptabelt att hänga ut svenska brottslingar och avskum men inte invandrade dito. Ett ynkligt skyddande av brottslingar! Tala om hela sanningen!

Varför kan inte dessa privatföretag låta oss hantera sanningen som den är? Vuxna är ju de flesta av oss. Och kan vi köpa ut sprit, köra bil, rösta, köra moped och liknande så kan vi nog hantera ord och bilder. Eller, när dog upplysningsidealet?

11 kommentarer:

Heimdall sa...

Upplysningsidealet existerar inte i Sverige, om det inte sammanfaller med nödvändigheten av det mångetniska infernot. Det är ju en självklarhet att en kriminell, i detta fallet barnamördaren och den misstänkte lustmördaren/seriemördaren inte hade avslöjats med namn och bild om han var en person av icke nord-europeéisk härkomst. Nu har morden på de två barnen i Arboga fallit tillbaka lite i bakgrunden, man vill gärna se en manlig kriminell som vanligt. Bilden av den kriminelle , i detta fall mördaren, måste alltid vara en person av nord-europeéisk härkomst, att den kriminelle är man, hjälper också förtryckaretablissemanget i och med att då kan de fördjupa klyftan mellan män och kvinnor, män ska framställas som onda och våldsamma, man vill atomisera samhället, göra oss svaga genom att så split mellan könen samt inte minst införa stora och främmande folkgrupper till Sverige som är ämnade att vara som grus i "folkhems"-maskineriet , dvs balkanisera Sverige. 15000 journalister i Sverige kämpar som en man med att förstöra Sverige en gång för alla.

Spitfre sa...

Jaaa, så funkar (eller icke funkar) media i Kalle Anka-Sverige.

Jag reagerade också omedelbart på detta med den där mänskliga sopan till Englas mördare.
Han hade knappt hunnit erkänna förrän både bilder och icke pixeliserad film fanns på nätet; presenterat av svensk media.

En lustig parallell hittar man även i anslutning till dubbelmordet i Arboga. Tyskan! Det går bra att skriva... Tyskan. Inte sällan läser man också i andra brottssammanhang om både "engelsmannen", "holländaren","dansken" och den "33-årige amerikanen"! Och naturligtvis "svensken"...

Men...varför får vi aldrig läsa om den "19-årige araben", "irakiern", "den våldtäktsdömde araben", "den rånmordsmisstänkte kosovoalbanen", "zigenaren"... Nej, nej för fan... för då är plötsligt hela förbannade gänget "svenskar"!

Jag kan förresten själv svara på frågan, som jag ställde!

De här senast uppräknade avfallsprodukterna till folkslag, har så till den milda grad sanslöst dåligt rykte att, deras nationaliteter har kommit att fungera som invektiv och upräglade skällsord!
Samtidigt skall då naturligtvis den ryggradslösa Kalle Anka-pressen skydda dessa vanprydande representanter för människosläktet.
Därmed blir alla svenskar, vilket gör att både Sverige och sina etniska svenskar dras ner ordentligt i skiten. Internationellt hamnar därför vårt rykte i nivå med Nordafrika och Mellanöstern!
Varför det blivit på detta sätt? Att "arab", "irakier", "marockan", "kosovoalban", "somalier", "zigenare"... blivit skällsord! Ja, det kan vi säkert alla räkna ut... med det som vi sitter på!

Vilket svineri, rent ut sagt. Och detta mycket tack vare Kalle Anka-media som styr opinionen och "sanningen" från sina skyddade verkstäder.

Fosterjordnära sa...

Där ser du att även svenskar också mördar!

Fröken Johansson Metso

Anonym sa...

Det är helt rätt att visa bilden på den här typen Anders Eklund MEN man skall göra detta med ALLA! Alltså inte bara etniska svenskar. Ett riktigt praktexempel är just är mördaren Ludvig Danielsson som är neger! Ett undantag var ju Anna Lindhs mördare.

kkj sa...

Det där med att köpa ut sprit. Det kan vi köpa men det knappt vi är betrodda till det.

Anonym sa...

Japp, de bara mördar mindre än den importerade asylturismen...

Spitfire sa...

Efterdyningarna till mordet på den lilla flickan Engla sprider sig via landets media. Och det är genom media, som vi medborgare erhåller vår huvudsakliga
(des)information om vad som händer i landet...

Frågan är alltid den samma: hur mycket kan vi verligen lita på vad som pressen skriver? Fast jag har svårt att se motivet med att ljuga för svenska folket om polisens organisation, arbete, hantering av information eller verksamhet i största allmänhet...

Skall man tro vad pressen skriver, har man all anledning till att bli ordentligt mörkrädd. Polisen och stora delar av dess verksamheter tycks vara i ett allvarligt tillstånd av total upplösning.
Det tycks inte finnas tillstymmelse till någon röd tråd eller gemensam systematik i polismyndighetens arbete i Det Nya Sverige. Den ene tycks inte veta vad den andre gör, medan kommunikationerna allt oftare tycks fallera.
Polismyndigheten i Sverige beter sig ungefär som om, man var ute och gick på nattgammal is! I effektivitet skiljer sig den svenska polisen i dag marginellt från övriga myndigheter i landet.

Och de gånger jag själv varit i kontakt med polismyndigheten (jag är dock själv ingen brottsling...!), har visat på näsan katastrofala brister i hanterngen av relativt vanlig vardagsbrottlighet.
Dessutom brister det på ett skrämmande sätt i kommunikationerna; försök till brevledes (e-mail) kontakt med polismyndigheten är dömt att misslyckas. Den är totalt enkelriktad!

Förresten man har väl inte tid att svara... de ständiga (varje ny dåre till chef skall ju göra om hela polisväsendet...) omorganisationerna tar väl den mesta tiden, och största andelen resurser, i anspråk.

De erfarenheter som jag har av den svenska polismyndigheten, har medfört att det egna förtroendet för polismyndighetn i Sverige är absolut noll!

Under de drygt två decennier som man åkte runt och jäste i sina bilar, och kollade om folk hade spänt fast säkerhetsbältet, hann maffian och den organiserade brottsligheten etablera sig i landet.
Och nu är det för sent att göra något. Samtidigt som politikerna i Det Nya Sverige lyckats maginalisera polisen, till hälften så många per 100 000 inv. än vad som är genomsnittet för övriga EU-länder.
Samtidigt skall vi hålla i minnet att många av denna halverade poliskår - i jämförelse med de andra länderna - tvingas till improduktivt skrivbordsarbete. Politikerna i Det Nya Sverige avskedade ju alla civilanställda inom polisen. I stället placerade man utbildade, rutinerade poliser till att vända papper dagarna ända...
Kontentan av det hela blir förstås att, det i slutändan inte blir så många poliser kvar att skicka ut på gator och torg i landet!

Spitfire sa...

"Breaking news" - onsdag kväll 23:08.

Dagens fråga i Aftonbladet: Har du förtroende för polisen?
NEJ! svarar 75,5 procent av läsarna...

"Det är förståeligt", säger rikspolischefen.

Aftonbladets Peter Kadhammar säger: "Polisens register är rena Kalle Anka."

Kommentarer är överflödiga!

norrland sa...

Det är naturligtvis rätt att hänga ut dessa,men det gäller ALLA brottslingar,men som vi vet så blir det lite väl mkt invandrare i media då...:)så därför läggs locket på...

...en sak jag reagerat över med engla-fallet är hur media helt plötsligt vräker ut teorier,stora rubriker,långa och många reportage om hur eklund kan ha mördat en massa människor...allt för att svensson ska få fokus på den SVENSKA mördaren,och att han är SVENSK,och att han ska ses som en SVENSK person som står för en MASSA BROTT....det är den tanken man får..av SKITMEDIAN och dom hycklande hjärndöda journalister vi har i sverige.

naturligtvis ska eklund kastreras och in på livstid,dvs tills han dör,men det händer aldrig i dom kriminellas paradis...englas anhöriga får aldrig upprättelse,dom blir spottade i ansiktet som vanligt av svenska poliser och rättsväsende.....spottloskan stavas v..å..r..d...med kabel-tv,god mat och promenader i solen...för det är det som gäller i humana sverige.

Händer detta en person med ryggrad så har denne...ja,ska vi gissa på 7-8 år på sig att planera vad och hur han ska göra av eklund när han släpps.

ez sa...

Upplysande.

Alltså är "pixilerade" brottslingar av utländsk härkomst.

Bara att räkna antal "pixilerade" och jämföra. Så får vi en transparent brottsstatistik också.

Johan Weiefors sa...

Det är lätt att endast se det man vill se. Dessa människor var extrema högprofilmördare, därför "råkade" media läcka bilder innan domen. De har även "bett om ursäkt" för detta. Samma sak hände även med Anna Lindhs mördare om man ska ge andra exempel. Det här med censur av efterlysningar kan diskuteras, dock är det en ganska låg diskussion som hålls när det vrängs och vrids tills man hittar en invandringsaspekt av det hela.