10 april, 2008

Fram för fler engångsnycklar!

Den lilla Engla-flickan saknas och man misstänker att hon rövats bort och hamnat i händerna på en pedofil. Eventuellt är hon redan död. En perverterad våldsbrottsling har gripits misstänkt för brottet. Den misstänkte är en dömd våldtäktsman och har setts och fotograferats på platsen där Engla senast sågs.

Jag kan inte avgöra om han är skyldig eller inte, men jag vet min syn på pedofiler: ta dem för vad de är. Ingen pardon – ingen permission. Kastrering är ett måste. Vid andra brottet är det fängelse på obestämd tid som gäller. Vi måste välja, vilka vill vi värna? Våra barn eller en brottslings eventuella rehabilitering? Alltid barnen. Aldrig pedofilerna.

Jag har tidigare skrivit om pedofilers framfart i Det Nya Sverige. Bland annat om en s.k. man som dömdes till två års fängelse för våldtäkt på en nio-årig flicka, vilket i praktiken blir 16 månader med den obligatoriska straffrabatten på en tredjedel. I denna artikel framgick det även att Svea Hovrätt inte anser pedofila våldtäkter lika allvarliga som icke-pedofila våldtäkter. ”Barn upplever inte kränkningen så allvarlig,” menar de.

Rakryggad har även tagit upp fallet där en 41-årig ”man” våldtagit två pojkar 300 gånger under en period av 6 år. Pojkarna var i sex-årsåldern när våldtäkterna började. För detta dömdes pedofilen till två veckors fängelse per våldtäkt, dvs. 12 år. Åtta år efter den obligatoriska straffrabatten.

Pedofiler har ingen rätt till våra liv, vårt samhälle och våra barn. För barnens skull, vår framtid, måste barnen sättas före pedofilerna. Får jag bestämma kommer många nycklar att kastas bort för pedofilerna…

2 kommentarer:

Lasse sa...

Något är genuint sjukt i Sverige då det anses vara "förmildrande" att våldföra sig på småbarn då barn inte upplever kränkningen som så allvarlig enligt Svea hovrätt.... Vad är nästa steg? Våldtagen av en immigrant inte lika allvarligt som att bli våldtagen av en svensk pga. att immigranten känner sig allienerad...och att den utsatte inte satt sig in i förövarens situation?

Weine Berg sa...

Rättsystemet, vilket i själva verket är ett felsystem, är korrupt in i sin innersta kärna.