23 april, 2008

Kritiserade islam – kallades in till chefen

En göteborgare kallades nyligen in till sin chef. Anledning: han hade kritiserat islam. En arbetskamrat till mannen hade meddelat att göteborgaren sagt att ”Islam är ett hot mot Västvärlden”. Detta tyckte ledningsgruppen för företaget var opassande och beordrade mannens chef att kalla in honom till förhör för sitt subversiva uttalande. Opinionsbildande är naturligtvis inget som görs ostraffat i Det Nya Sverige. Stanken av Stasi känns allt starkare…

Göteborgaren hade även sagt till sina arbetskamrater att det finns en kampanj mot det pågående moskébygget i Göteborg och att kampanjens hemsida finns på adressen http://www.ramberget.com/. Sånt går inte för sig i en demokrati. Frågan är: vem avgör vilka åsikter som får innehas på en arbetsplats?

I en kommentar till Rakryggad.nu säger göteborgaren ilsket att: ”- Vi är mentalt ockuperade i detta land! Det är för djävligt!”

8 kommentarer:

Rb sa...

jo sverige är ett fritt land att tycka vad man vill i.... bara man tycker "rätt" annars är man inte vatten värd. men det är väl bara att vänja sig och gilla läget. inom 10 år så har vi väl offentliga avrättningar, steningar mm mot oliktänkande!

peter sa...

i Sverige har man bara yttrandefrihet om man vill ha fler moskeer, mer massinvandring, fler våldtakter, fler mord och mer massvåld.

Vi tvingas att tänka och uttala oss som dårar, ja vi e "mentalt occuperade", precis.

Jag antar att bolaget var statligt eller kommunalt som 60% av alla bolag i socialist Sverige.

Tjolle sa...

Hade varit intressant att veta vilket företag det handlar om. Så att man kan undvika att använda sig av deras tjänster i framtiden.

Anonym sa...

Just det! Håller helt med föregående skribent! Bara man tycker "rätt" så är Det Nya Sverige en demokrati.
Dock var det förvånande att läsa att JK gav ND helt rätt i att få utdela material på en skola i Köping tror jag det var. Skolan fick alltså bakläxa konstigt nog?

Anonym sa...

OT. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2346586.ab

Eoppoyz sa...

Vi har åsiktsfrihet så länge man har rätt åsikter!

Jag håller med göteborgaren om att vi är mentalt ockuperade i landet. Tyvärr även fysiskt ockuperade också.

Anonym sa...

Ni måste använda era vapen medans ni fortfarande har dom.

Döda landsförräderna, inte gå på massorna, det är det dom som står bakom invandringen vill att ni ska göra.


TORBJÖRN (från Norge)

Anonym sa...

Källarföretaget det handlar om är VOLVO PERSONVAGNAR AB
i Göteborg.
Anders E. (Mölndal).