22 april, 2008

Rakryggad.nu avslöjar: Expo arbetar med ny bok om SD

Först i landet kan Rakryggad.nu avslöja att Expo nyligen har påbörjat ännu en bok om Sverigedemokraterna (SD). Boken, som är tänkt att släppas 30 november 2009, är en uppföljning av böckerna Extremhögern (Anna-Lena Lodenius och Stieg Larsson 1990) och Sverigedemokraterna - Den Nationella Rörelsen (Stieg Larsson och Mikael Ekman 2001) samt skrifterna Sverigedemokraternas Internationella Nätverk Euronat (Stieg Larsson och David Lagerlöf 1999), Den Västsvenska Extremhögern I Valet 2002 (Daniel Phool och Daniel Olsson 2002) och Sverigedemokraterna Från Insidan (Richard Slätt, red. 2004). Dessa texter har förvisso blivit ett debattunderlag i det ständigt pågående mediakriget mot SD, men ingen av dem har kommit i närheten av att skapa en sådan skada som Expo och andra extremister drömt om. Boken Sverigedemokraterna - Den Nationella Rörelsen förutspåddes från extremvänstern bli SD:s "Waterloo", istället blev 2002 ännu ett framgångsval.

Ledande i arbetet med denna bok är Daniel Poohl och Mikael Ekman, Rakryggad.nu misstänker att även Richard Slätt kommer att ha en viktig roll. Äntligen fri från Stieg Larssons tyglar tyder tidningen Expos utgivning, sedan nämndes dödsfall, på att man denna gång kommer att skärpa tonen, halvsanningarna och lögnerna ytterligare. Väl medvetna om att man på egen hand inte har alltför hög trovärdighet i ämnet så har man tidigt i arbetet försökt att få SD:are och tidigare SD:are att uttala sig om partiet. Resultatet hittills har inte varit mycket, och förutom Tommy Funebo som sparkades ur partiet 2003, är det tveksamt om någon mer kommer att ställa upp som intervjuobjekt.


Rakryggad.nu följer spänt arbetet med den nya boken och planerar att återkomma när mer information finns tillgänglig.

3 kommentarer:

Antiism sa...

Tack för infon, om nu fedesune skulle medverka i den nya boken så gör dom sig själv en otjänst. Ska bli härligt att få skriva lite mer i framtiden om Expo och deras medlöpande åsna!

Mer om denne dåre:
http://antiism.wordpress.com/2008/04/22/tv3s-efterlyst-sida-kallas-for-negersajt-utav-expomedhjalpare/

Anonym sa...

Själv känner jag till 6 st. som har fått brev samt 2 st. som har blivit uppringda. Detta är ju bara toppen av ett isberg. Risken finns säkert att det kommer att bli flera än Funebo som ställer upp på dessa interjuver.
Boken kommer att ta upp ända ifrån BSS i slutet av 1979 (under denna del får de säkert inga somställer upp)ända fram till SD dags dato. Skall vi tippa på att boken kommer ut i maj 2009 innan EU-valet som är juni om jag nu inte minns fel. Eller så kan boken utkomma augusti 2010 innan riksdagsvalet. Alla förstår ju vad detta handlar om eller hur??

Heimdall sa...

Sd behöver avslöjas, mycket löss har kommit in i partiet, men att de är de judiska kackerlackorna som själva skriver om sd varje gång, är ju rent ut sagt förjävligt. När kommer Janne Josefsson att skriva om hur det framtida Sverige kommer att se ut ? Totalt kaos och anarki typ dagens Tensta, det är det som väntar.