29 april, 2008

Utlänningar bakom gruppvåldtäkt

UPPDATERAD MED FOTON!
Det Nya Sverige har inneburit ett hotfulla skuggor i landet för flickor och kvinnor i synnerhet, utöver det nattliga mörkret. Det finns en etnisk dimension som göms i våldtäktsstatistiken men som är starkt kopplad till den massiva nykoloniseringen av Sverige. Medieföretagen filtrerar bort sådan information som man anser folket inte vara vuxet nog att hantera, till exempel den utländska etniska representationen i vissa brottskategorier. På så vis kan inte svenskor göra sig en realistisk riskbedömning på kvällarna ute i kroglivet och i vardagslivet i stort.

SD-Kuriren rapporterade nyligen att två tonårspojkar dömts för gruppvåldtäkt på en flicka. De båda heter inte Erik och Adam, utan Borhan Ibishi, 16 år, och Bilal Ucar, 15 år. Flickan har tidigare haft ett förhållande med Ibishi och de båda fegisarna påstår att flickan deltagit av fri vilja. Den f.d. pojkvännen, tidigare dömd för misshandel och häleri, dömdes för två fall av våldtäkt.

Ibishi ska avtjäna 10 månaders sluten ungdomsvård och Ucar dömdes till ungdomsvård och 100 timmars ungdomstjänst. Flickan tilldöms ett skadestånd på 250 000 kronor, erfar SD-Kuriren. Efter dessa gullegullstraff förväntas Borhan Ibishi och Bilal Ucar vara rehabiliterade och på väg in i samhället igen för nya bravader. Vilket skämt. Enkel biljett ut ur Sverige är det enda vi borde kosta på dessa modiga grabbar.

Lokaltidningen, Nerikes Allehanda, har berättat om fallet men har självfallet tippexat den ohanterliga informationen att brottslingarna inte är svenskar.


Stort tack till Fria Nyheter som letat reda på de båda våldtäktsmännens foton. Bra jobbat!

25 kommentarer:

Nisse sa...

Tippexandet är legio.
Ett annat exempel hittar man i dagens Svenskan, där man berättar om en brittisk terrorist som ertappats med utrustning för bombtillverkning.

Vi som vet att inte alla muslimer är terrorister, men att alla terrorister (nästan) är muslimer, blir förstås nyfikna, och kan kontrollera med brittiska tidningar. Där visar det sig i Sun att terroristen, som figurerar med nuna och allt, heter Andrew Ibrahim och har ett tillräckligt rättroget muselmanskt utseende att det är alldeles säkert att han varken är medlem i IRA eller ETA.

Men vi svenskar som är för dumma för sanningen ska naturligtvis hållas okunniga om sådana väsentliga detaljer som vilken den bakomliggande orsaken till bombintresset är för den unge mannen.

Weine Berg sa...

Du har helt rätt i detta Nisse! Mycket bra kommentar...

Anonym sa...

Ett annat aktuellt exempel på "politiskt korrekt pixelering" är ju mångfaldskramaren, knarkaren och kokainlangaren Sanna Bråding vars identitet skyddas eftersom hon genom sin sambo Isse visat att hon tillhör de politiskt korrekta, skyddsvärda medlöparna.

En bimbo som är sambo med Bambo...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2374146.ab

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article394945.ab

Robert sa...

Det är förjävligt sånt här. Men samtidigt äcklas jag av dessa tjejer som överhuvudtaget från första början umgås med dessa parasiter överhuvudtaget? Hur är dom funtade i skallen(om de har ngn) egentligen?

Anonym sa...

Jag kommer ursprungligen fran Orebro, fast ar lite aldre an de har killarna och har aldrig traffat dem personligen. Daremot kanner jag till dem. Deras efternamn ar kanda, eller snarare okanda.. jag kan garantera att de och deras slaktingar & vanner gor mer skada pa en dag an de flesta av oss gor under hela var livstid -om nagon nu skulle ha tvivlat pa det.

Fosterjordnära sa...

"flickans berättelse var mer trovärdig än de båda männens".

usch! Luktar ju rasism lång väg.
Den enda förklaringen måste ju vara att domare och nämndemän i detta fall är renodlade rasister, kanske t.o.m nazister. Hur kan annars En flickas ord vinna över TVÅ mäns?
Förmodligen är dom här på Rakryggad och hämtar sina främlingfientliga tankebanor,fyyyy! Förbjud Weine Berg att röra sitt tangentbord. Skall minsann snacka med Yrsa Stenius, akta dej du Weine Berg!!

Frida Johansson Metso.

Weine Berg sa...

Anonym: Ja, det tvilar jag inte en sekund på. Rötägg är alltid rötägg.

Fosterjordnära: Visdomsord från en så livserfaren kvinna/flicka som Johansson Metso väger naturligtvis tungt hos mig. Men jag vill verkligen inte bli förbjuden. Kan man inte kompromissa så att jag t ex inte får inneha bostad, bil eller sparbössa samt bara får skriva vardagar mellan midnatt och kl 03?

Fosterjordnära sa...

....nåja, vi säger mellan 00 och 02 på dygnet, men med ena handen bakom ryggen. Eller skall jag säga bakom rakryggen?

Och du , du kan behålla sparbössan, för det vet ju alla att de som innehar rasistiska åsikter är lågbegåvat drägg som ändå inte kan skaffa sig en vettig utbildning som kan leda till ett välbetalt arbete. Alltså kommer din bössa förbli tom, ha ha HA.

Fröken Metso. ;))

Weine Berg sa...

Robert: Jag förstår hur du känner, men samtidigt måste vi vara på det klara med att de aldrig fått en chans till en relevant riskbedömning eftersom medieföretagen mörkar sanningen om invandringens baksidor.

Fosterjordnära: Jag kan sänka mig så lågt som att bara ha ett pekfinger fritt mellan 00 och 02.. Och tack för att jag får behålla sparbössan. Jobben som redaktör, journalist eller landshövding är jag inte åsiktsmässigt kvalificerad för ändå...

Fria Nyheter sa...

Borhan Ibishi har överklagat det hela, men detta är ju inte så konstigt, han är ju dömd flertalet gånger tidigare och vet därför hur man gör för att överklaga. Däremot är ju hans trovärdighet inte så hög, med tanke på tidigare domar. Dags att ställa högre krav på utlänningar? Själv anser jag att man ska ställa riktigt höga krav på familjen. Föräldrarna ska ta sitt ansvar och det är deras förbannade skyldighet att se till att barnen sköter sig. Annars får hela familjen åka hem igen (upprepade kriminella handlingar).

Fosterjordnära sa...

hupp hupp! Redaktör....hmmmm kan finnas en tidning som börjar på Nat...... och slutar på motsatsen till inatt!


Oj, jag glömde maskera mig som F.Johansson Metso.....;)

Anonym sa...

sånna som ni, med sånna åsikter borde brinna i helvetet!! uscchh!

Anonym sa...

Min dotter har blivit utsatt för en gruppvåldtäkt. Jag kommer inte att vila förrän de har tagit sitt straff, oavsett vem som skall utföra det.

BORHAN IBISHI sa...

nemen tjennare, här har ni Borhan ibishi , ta min Hotmail så kan vi snacka lite, alla nazister o rasister o allt ´specielt alla ni som säger att jag HAR gjort Det Fixa en jävla löngdetector så ska ja bevisa att ja inte har gjort det då! , gör det om du står för det du tycker o säger ! --> adda mig Borhan_92@hotmail.com ///Borhan ibishi [Örebro]

Fria Nyheter sa...

Nu har en av våldtäktsmännen skrivit kommentar på Fria Nyheter.

Weine Berg sa...

Borhan Ibishi: Det är inte speciellt smart att först kalla människor rasister och nazister och sen kräva respekt...

Till saken. Du är fälld för ett brott, domen är offentlig handling. Det är åklagaren som ska bevisa din skuld, inte vi som rapporterar vad som hänt. Domen är fastslagen, så länge ingen högre instans river upp domen är du skyldig. Se för fan till att göra rätt för dig nu.

Anonym sa...

Ämen för i helvete , snälla tänk om det vore ni som blev anklagade för något som inte är sant ? Borhan ibishi är en god vän till mig o som jag har sett det har han fan inge svårt o få sig till tjejer alla tjejer älskar honom så jag ser inte varför han ska vålta ? tjejen har familje problem så hon tar ut det på dessa grabbar jag tycker det bara är sorligt att man kan lägga upp sånt här skit , väx upp sjunk inte i grabbarnas nivå ta o tänk bättre det är inte sant ska jag säga er , BORHAN IBISHI ÄR INTE SKYLDIG SKA NI ALLA HAR KLART FÖR ER !

BrickebackenGrabben sa...

Men snälla nån ! Väx upp människor ?! att ni inte skämms o ge er på ett par grabbar som är total oskyldiga :s , tjejen har familje problem o hon drar ut dem på Borhan Ibishi det är synd. Jag som själv är god vän till borhan få se dessa grejer som inte är sant tjejen ville det ju själv som jag såg det när vi träffades o hejade på varandra att , Mitt råd till er ni är värre än alla andra tidnigar som släpper olika lögner detta är en historiskt lögn en riktig stor. Att folk ens tar tiden o svara på denna blogg som jag gör i detta tillfälle att dem ljuger så riktigt hårt ! Ni som kallar er svenskar, snälla sluta med lögnerna så blir erat Sverige inte så smutsigt som ni tror det är :s

Anonym sa...

Lyssna här, så som du skriver i din så kallade ''Utlänningar bakom gruppvåldtäkt'' är helt sjukt Wine berg, att du ens kan uttrycka dig så där?
jag har kännt tjejen, jag vet exakt hur hon va som person, jag har varit hemma hos henne.
henne förälderar skiljdes och hon blev väl antagligen ledsen och tog ut det över borhan och bilal.
Jag känner borhan ibishi så pass väl att jag vet att han är oskyldig, och du ska ta mifan sluta uttrycka dig på det sättet, inte undra på att folk tror att du är racist, vilket jag redan vet att du är, kolla hur gammal du är? att du inte skämms.
Fyfan vad jag blir förbannad, du får detta att låta som att alla invandrare är dåliga, det finns exakt lika många SVENSKAR som begår brott.
BORHAN ÄR OSKYLDIG SÅ SLUTA SNACKA MASSA GOJJA DIN GUBBJÄVEL

Anonym sa...

TJA, nu blev jag förbannad när jag läste din text Wine berg,
'' Enkel biljett ut ur Sverige är det enda vi borde kosta på dessa modiga grabbar.''
Vafan tror du att du är? Nu kan du verkligen inte säga att du inte är racis, det ska du ha klart för dig, du känner varken borhan eller bilal så sluta skriv en massa skit
JAG har själb kännt dem nästan hela mitt liv jag umgås med Borhan varje dag och jag vet JAG VET att borhan aldrig skulle göra något sånt, och JAG VET VERKLIGEN, att hon tjejn har ljugit, allt ihopa är en lögn.
Du ska passa dig jävligt noga wine berg, kolla vart du vänder ryggen
och sluta se ner på alla invandrare gubbfan.

Trader sa...

Borhan, vi har redan en lögndetektor genom att vi vet att såna som du ljuger så fort ni öppnar munnen. Ha de så trevligt under dina 10 månader på sluten anstalt. Du är både mångkriminell, en vidrig våldtäktsman och störtkorkad. Mitt har för såna som du känner inga gränser.

Martin sa...

Med tanke på brottets höga straffvärde är det enda rättmätiga straff för dessa två kackerlackor galgen och utvisning av alla anhöriga. Samhället skulle spara in ofantligt mycket pengar på att slippa förvara och göda kackerlackorna i framtiden.

Anonym sa...

Förstår inte riktigt var rasismen ligger i att vilja slänga ut människor som kommer hit och inte kan sköta sig?

Rasism är väll när man hatar en hel folkgrupp eller liknande? I detta fall handlar det inte om att kasta ut en hel folkgrupp utan kasta ut individer som inte kan sköta sig.

Som jag alltid brukar säga till folk som säger att lika många svenskar begår brott. Vi tar hand om vår egen skit, vi behöver inte mer från andra länder.

Anonym sa...

Hej.
Jag kan förstå folk som ogillar invandrare och jag kan till 100% sympatisera med dom. MEN baraför att många som begår brott och "förstör" samhället behöver inte alla invandrare vara likadana. Brotten kan lika gärna begås av fullblodade svenskar men tyvärr är det ofta invandrare.
Men som sagt, tänk efter och ha inte fördomar mot alla invandrare.

ps. jag är själv invandrare och därför tycker jag inte om att andra invandrare gör så att folk ogillar mig och alla andra som sköter sig.

Anonym sa...

NI VET INGENTING OM DEN HÄR "VÅLDTÄKTEN" DET VAR INTE EN VÅLDTÄKT JA KÄNNER TJEJEN SOM BLEV UTSATT OCH JA VET PÅ TROLIGA SKÄL GENOM EN VERBAL KONVERSATION ATT HON BARA ANMÄLT DOM FÖR PENGARS SKULL OCH ATT HENNES MAMMAS SOVRUM LIGGER 1 METER FRÅN HENNES DÖRR SÅ INTE SÅ TROLIGT ATT HON BLIVIT VÅLDTAGEN! HON ÄR ALLT EN BEDRAGARE O JA KÄNNER ÄVEN DOM 2 KILLARNA O DOM ÄR INTE VÅLDTÄKSMÄN! EN VA TSM MED HENNE O DOM GJORDE SIN GREJ I SÄNGEN MEDAN HAN ANDRA SATT VID DATORN O INTE ALLS FÖRSÖKTE GÖRA NGT!