22 maj, 2008

Svar 2 till Egon Frid (v)

Hejsan Egon,

Du är inte kommunist säger du, det kan jag respektera, även om jag tycker att du i så fall har gjort ett underligt partival. Till saken. Du vill alltså att jag ska ta upp individuella fall, istället för att i generella drag beskriva den förda politiken - för att få svar från dig på enkla frågor? Och i exemplet du pekar på nämner jag ju inte ens flyktingar och invandrare(!). Nej, det står mycket klart att mina frågor är för plågsamma för dig. Du kan inte svara på dem utan att göra bort dig för läsarna och detta har du insett. Därför slingrar du dig. Detta är ynkligt.

Som jag skrev till Catharina Bråkenhielm (s) tycker jag inte man ska bli politiker om man inte kan ta debatten. Det är en sak att svassa omkring i den skyddade verkstad som riksdagen uppenbarligen är, och en helt annan att ta del av den verklighet vanliga människor tvingas leva i. Jag tror dessvärre att du späder på politikerföraktet när du inte ens försöker svara på de frågor som många har. Jag vill å det varmaste rekommendera dig att du åtminstone gör ett försök att besvara mitt öppna brev. Det ser illa ut när en folkvald visar så tydligt förakt för medborgare som faktiskt bryr sig om politik. Kom igen nu! Vad får vi för 53 000 kronor i månaden?

Mvh,
Weine Berg


www.rakryggad.nu

3 kommentarer:

Kal P dal sa...

Man vågar nästan sätta 53 000 på att käre Egon inte kommer med något svar, ivartfall inget svar som är värt namnet. Tur för Egon att han inte sitter i det privata näringlivet och vi vore kunder.

Anonym sa...

Hej Weine,

Det är nu solklart att de som sitter i riksdagen inte gör det för att till bästa förmåga investera skattemedel till gagn för Sverige och det svenska folket.

Dessa 349 parasiter sitter där enbart för att sko sig själva.

Att de sitter där i maktposition med det svenska folket som deras arbetsgivare tycks de helt ha "glömt" bort !!!

Att de inte ger några svar på dina enkla frågor är ett bevis för detta.

Och kära riksagsledamöter det är en viss skillnad på åsiker/synpunker och fakta. Detta måste väl ändå även ni fatta, eller är ni helt intelligensbefriade ?!

Anledningen att du inte får några konkreta svar Weine är att de inte har en susning om vad de gör. De följer endast strömmen så att de kan fortsätta inkassera ofantliga löner från skattebetalarna utan att behöva göra ett skit !!!

Men kära riksdagsledamöter
NI ÄR NOTERADE !!!

MVH
Kurtan

Anonym sa...

Vafalls!?

Inget svar från kommunisten ännu!?

Vad gör du egentligen om dagarna din slöfock!?

Svenska Folket kräver ett svar från dig! Nu!


//En Väljare med förstånd nog att förbeställa alla valsedlar ett par veckor innan valet, så att du och dina kommunistpolare inte skall lyckas med ert fula, kommunistiska knep att gömma undan valsedlarna från alla svenskvänliga partier!


P.S. Ring en flyttfirma nu! Det lär bli kö dit efter nästa val när alla svenskfientliga skurkar i Riksdagen skall packa och dra dit pepparn växer! D.S