04 augusti, 2008

Expressen mållös – kan inte motivera sin dubbelmoral

I lördags skickade jag ett brev till Expressen. Där ställde jag dem mot väggen när det gäller de dubbla måttstockarna man håller sig med i rapporteringen om kriminella. I brevet frågar jag varför Expressen så gärna skyddar kriminella med utländsk bakgrund, men hänger ut svenska kriminella med namn och bild. Jag menar att man ska hänga ut alla – oavsett varifrån de kommer. Allmänheten har rätt att veta varifrån faran smyger sig på. Än så länge står Expressen mållösa. Inget svar har inkommit till Rakryggad. Frågan är om man ens kommer att försöka förklara varför man kallar Dana Acar för ”svensk gangsterledare” trots att han har turkiskt medborgarskap. Expressen kommer att fega ur.
(utlagt på bloggen 7/8-08)

7 kommentarer:

Hans-Ove sa...

Här kommer en rapport som visar att Weine har rätt. En 42-årig svensk kvinna blev den 16 maj i år utsatt för en mycket brutal gruppvåldtäkt. Dom meddelades 16 juli. Mig veterligen har det knappt skrivits någonting om det i media.

Läs domen själva, ring till Solna tr, tel. 08-561 658 00. Målnr B 3639-08

De åtalade dömdes till 4,5 års fängelse och livstids utvisning.

Tror ni att gärningsmännen var svenskar.....??

PS: Våldtäktsmannen "Göran" som det skrivits en hel del om i bl.a. City är FINSK MEDBORGARE och har inte ett svenskt namn.

Anonym sa...

Från Kurtan,

Bra Weine, ställ dem mot väggen !.

Det är bara att konstatera att media i Sverige är ryggradslösa femtekolonnare som, om de inte stoppas, kommer att kosta oss blod i framtiden.

SKÄMS ni som kallar er journalister. Ni har totalt missuppfattat er yrke. Ni skall nämligen objektivt förmedla nyheter till allmänheten.

Har ni hört talas om OBJEKTIVITET !! Verkar inte så.

Men om ni tror att ni är immuna mot eventuella framtida domar och/eller represalier så har ni helt fel.

Ni kan väl er historia, eller skolkade ni då och rökte braja hela bunten !!??

MVH
Kurtan

Anonym sa...

Jag måste ju bara få hedra dig som tar tag i såna här saker. Jag har också funderat på det här en tid.

//Crille

wilson82 sa...

Så här står det i SvD idag om ett överfall på en äldre kvinna i Södertälje:

"Polisen sökte efter gärningsmannen med hundar och hade också vittnen till stöd varav en namngivit honom med ett vanligt namn. Han beskrevs som ljus, lång och vältränad med bar överkropp och prasselbyxor."

Här passade det tydligen med att gå ut med signalemente, undrar varför...

Varjager sa...

Heder åt dig Weine, rättvisan låga brinner i ditt bröst! Men media hatar vårt folk. För att vi är på väg att säga nej till mångkulturen.

Anonym sa...

Omvänd rasism är också rasism helt enkelt för att man behandlar efter etnisk tillhörighet. Vi måste rösta in en riksdag som behandlar alla människor lika och ser till att Sverige styrs efter EN lag.

Anonym sa...

Ang. Expressen dat. 4 aug.
När Ian Wachtmeister grundade Nya Partiet -98 utgick ett påbud från DN att inte ge partiet någon upmärksamhet. Publiciteten som media gett NyD skulle inte få upprepas. De annars så stridbara journaliskolegerna var snabba att rätta sig i ledet. Den "fria" pressen visade sitt riktiga tryne och den falska värld som media lever i. Detta är inte bara skrämande, det är farligt-mycket farligt. Makten som journalistkåren har är inte något som folet gett dem. Den makten har de själva tillskansat sig. All den djävulskap som media gjort sig skyldiga till går ostraffat förbi. Hjärntvätten fortsätter i demokratins namn.