28 augusti, 2008

Kvällstidningar ratar systemkritiker men välkomnar porr

Under min tid i Sverigedemokraterna försökte partiet att annonsera i Expressen. Expressen vägrade och motiverade detta med att man ”inte ville främja Sverigedemokraterna”. Samtidigt kunde jag, i egenskap av skribent för SD-Kuriren, i en artikel peka på mängder med porrklubbar och porrbutiker som främjades av Expressen genom att de fick annonsera. Kort därpå försvann dessa porrannonser.

Häromveckan upptäckte jag att telefonsexlinjer och porrtidningar fortfarande främjas av både Expressen och Aftonbladet. ”Koppla av med härliga brudar”, ”Superkinky”, ”Mogna kvinnor”, ”Gay”, ”Unga kvinnor” och ”Brudars begär” används som lockord i annonserna. Bilder på öppna kvinnomunnar, plutande läppar och en kvinna som suger på en banan (!) ackompanjerar lockorden. Expressen tycker detta är helt i sin ordning samtidigt som man fortfarande vägrar ta in annonser från partier man inte sympatiserar med, exempelvis Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna. Så styrs detta högmodiga dasspapper.

I sportbilagan till Expressen (080815) finns även en stor annons för nya numret av en porrtidning – och man får en porrfilm med på köpet. Var är allt snack om ”objektifiering av kvinnan” nu, Expressen? När slutar ni med er dubbelmoral? Var står ni i kvinnofrågan egentligen ?

13 kommentarer:

Spitfire sa...

Tänk vad genant det måste vara för dessa glättigt förpackade hygienpappersrullar (Expressen & Aftonbladet) att, ständigt bli påkomna av dig Weine - med byxorna nere! Och inte kunna svara på dina frågor. Rättare sagt: inte våga svara.

Dessutom, det finns INGA svar som tål det offentligt ljuset.

Oavsett svar - bara genom att ens försöka - skulle respektive chefredaktör el. ansvarig utgivare för dessa båda patetiska fekalieutsläpp till snusktidningar, fullständigt skulle göra bort sig.
Detta visar vilka totalt meningslösa nollor det i själva verket handlar om, som sitter och styr dessa PK-blaskor och bestämmer vad människor i Sverige skall tycka, tänka och anse!

Det är helt enkelt oanständgt, i ett land som dessutom kallar sig demokratiskt, anslutit sig till EU och ständigt öser galla över vad man kallar "skurkstater".
Kina lär visst ha fått en bra dosis PK-medicin från de båda Kalle Anka-blaskorna nu i samband med OS.
Men det bästa av allt: Kina struntar fullständigt i vad ett par usla dasspapper som Expressen & Aftonbladet i muslimhålet Det Nya Sverige skriver!
Precis som vi andra, som inte tar den minsta notis om all den dynga som produceras på deras rödflimrande dataskärmar...

Robin_Shadowes sa...

Undrar vad mullorna kommertycka om porrannonser den dag deras kalifat blivit implementerat? Månne dom då kommerönska dom kunnat dra tillbaka klockan och ta in annonser från Sd och Nd?

Anonym sa...

Kan bara hålla med dig. Det är ju ofta det står om porr i nätbilagan. Anna Lindström på expressen sitter väl och porrsurfar hela tiden, det är ju inte annat än porr som nyheter. Man ska vara otrogen, det ska vara kinky sex. Den tidningen är väl på väg riktigt utför. Försöker kommentera det ofta i min blog. Verkar som om de viktigaste nyheterna är sex och porr.
Skönt att vi har rakryggad som förker slå tillbaks
//Crille

Anonym sa...

Enligt Rakryggad vägrar Expressen att ta emot annonser från bla SD. Jag har tidigare vid flera tillfälen uppmärksamat Rakryggads läsare på medias maktfullkomlighet. Detta missbruk förekommer dagligen. Hur vet läsaren vilka avsikter som styr journalistens rapportering. Självklart styrs det av egna personliga intressen och uppfattningar. Den som förnekar detta ljuger. En tidnings ståndpunkter finns inte bara att läsa på ledarsidan, den löper som en röd tråd genom hela tidningen. Detta lömska förhållande är kriminellt. Resultatet ser vi bla i människors attityd och uppfattningar. Media hjärntvättar. Denna verksamhet pågår dagligen och där har vi en skyldighet att avslöja deras avsikter. Denna makt som media har, skapar oro och osäkerhet hos bla politiker. Hållhakar får politiker att ta beslut som tillfredsställer media. Detta perversa spel pågår dagligen och drabbar gemene man. Våra liv och vår vardag. "Våra" politiker och makthavare fortsätter att klia varandra på ryggen medan Svensson glor på tv och dricker sin 75:a.

Anonym sa...

Är det verkligen sant att Expressen vägrar att ta in betalda annonser för Sverigedemokraterna?? I så fall måste informationen om detta spridas! Jag tror att flertalet demokrater direkt skulle inleda en bojkott av tidningen!!!

Anonym sa...

Till anonym 10:04
Att Expressen vägrar ta in annonser för SD är tyvärr ett faktum. FKR

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=9udnmSy03Vk

Carl sa...

kan Sverigedemokraterna starta egen tidning, vi Svenska folket som byggt upp Sverigedemokraterna är ju många många så läsare finns det. när några få kan starta modetidningar och hobbytidningar borde det vara ekoniskt försvarsbart med en Sverigedemokratisk månadstidning., som samtidigt är en mode och hobbytidning så man får en bredläsekrets. en blivade prenumerant.

Anonym sa...

Bra att ni engagerar er ang medierna och på deras sätt att missbruka sin makt. Dessutom är ni med och betalar deras möjlighet att överleva genom presstödet. I går(080829)beslutade regeringen att stödet skall fortsätta. Bla får SvD och Skånska Dagbladet 60.3 miljoner. Vi är alla med och håller media under armarna. Hur länge skall denna konstgjorda andning fortsätta? Jag har gjort en anmälan till EU om presstödet bla för att det bara är en handfull länder inom EU som lämnar detta stöd. Instämmer i ett tidigare inlägg att "våra" politiker och media kliar varandra på ryggen. Politiker använder journalister som budbärare. Samtidigt fodrar media någon typ av gentjänst. Då hamnar politikerna i klorna hos journalistkåren. Skrämmande-eller hur? FKR

Robin Shadowes sa...

Verkar vara en bra idé att starta en egen tidning men det kan dock stöta på patrull när det gäller distribution. Vi har ju fallet där psten vägrade dela ut "rasistisk" post. Hur komma åt detta problem? Egen distribution kanske?

Weine Berg sa...

Nej, pdf borde väl gå bra?

Rune sa...

ja pdf är oslagbart alla kan nås. blanda med lite mingelbilder från kändispatyn och discon.men även som Metro. att lägga ut tidningar i tidningställ överallt. skicka ut neutralla brev kan inte posten vägra.

Anonym sa...

när SD tar över så måste 1.presstödet BORT 2.Bostadsbidraget 3.Barnbidraget 4.Underhållsbidraget ..Det är den ända vägen att svälta ut media och snyltarna som kostar oss miljarder.