31 augusti, 2008

Projekt för en bättre framtid: Verklighetssafari!

Under de senaste decennierna har vi kunnat se hur ett allt bräckligare och mer stängt samhälle vuxit fram. Den sociala tryggheten krymper till intet, arbetslösheten är skyhög och människor vågar sig inte ut kvällstid. Narkotika, vapen och kriminella överflödar Sverige. Självmordsfrekvensen ökar bland unga, likaså tablett- och drogmissbruk samtidigt som unga lär sig allt mindre i skolan.

Globalismen slår allt hårdare mot människorna, parallellt som mörkermännen i kulisserna får allt mer makt över våra liv och samtidigt blir rikare. Lönedumpningen har blivit ett växande hot i och med den interkontinentala massinvandringen. Ingen går längre säker.

Samtidigt som detta sker finns det en liten klick människor med betydligt större möjligheter till opinionsbildning och politisk makt som skriker efter ännu mer globalisering och ännu mer uppluckring av det trygga, det välkända och det egna. En skränig hög människor som tvingar fram nya sämre liv för andra, men som samtidigt värjer sig för samma förändringar. Det är detta som varit ett grundläggande problem under en lång tid: de som fattar besluten och de som driver på de som fattar besluten behöver inte vara lojala mot de reformer de påtvingar oss andra. Politiker, journalister, redaktörer, koncernchefer och mediaproducenter bosätter sig inte i de mest globaliserade områdena såsom Rinkeby, Angered och Rosengård. Därför är den nödvändiga motåtgärden uppenbar: Verklighetssafari!

Alla de människor med makt att påverka, som antingen är upphovsmännen bakom Det Nya Sverige eller som avstått från att hindra framväxten, ska tillsammans med sina familjer få åka på obligatorisk verklighetssafari. Detta innebär att de får börja med en historielektion där fragmentisering av samhällen lyfts fram i ett historiskt perspektiv med tyngdpunkten på de krig och motsättningar det skapat genom århundradens lopp. Efter detta börjar själva resan. Med gemensamt boende i närmaste globaliserat område i Stockholm, Göteborg, Landskrona, Malmö, Helsingborg etc får de ansvariga med familjer delta i det sociala livet i närområdet från morgon till kväll. Även en hel del natteskapader ingår i paketet. Unika möjligheter till kulturell berikning finns då äntligen för de människor som så länge vurmat och verkat för detta. Mångkultur! Live!

Att plocka soppåsar ur häckar i hyreshusområden, samla in kundvagnar och återföra dessa samt klottersanering ingår i den dagliga rutinen. Vissa dagar innefattar samverkan på äldreboenden som är i behov av hjälp. Andra dagar innebär att vara rastvakter och assistenter på skolor. Ambulanspraktik i berörda områden ingår också. Makteliten kommer att vara en integrerad del av Det Nya Sverige.

13 kommentarer:

Bror Melker sa...

Som vanligt är du på Pricken rätt i dina texter Weine. Suveränt. En fråga som man borde ställa dessa politiker, journalister etc, är Varför bor inte ni i dessa områden som ni TVINGAR på oss vanliga människor. Dessa kulturer som är så väldigt berikande för Sverige.
Sådan skräck och fruktan hade vi ju antagligen aldrig fått ta del av om det inte vore för globaliseringen.

Anonym sa...

Verklighetssafari!, borde vara obligatorisk för dessa som drabbats av godhetssyndromet.

Anonym sa...

ja det vore kanske en idé ? Formulera om brevet så den är mer inriktad mot den som läser och skicka dom som mail till våra riksdagsledarmöter och andra makthavande.

// Foffe

Anonym sa...

Bra initiativ!
Det där med kundvagnarna är verkligen otroligt. Under en period så passerade jag ett mycket invandrartätt bostadsområde i Alby, söder om Stockholm dagligen. Det var inte mer än tre kvarter. Jag räknade en gång antalet kundvagnar/varuvagnar som skräpade där. På dessa ca 200 m räknade hittade jag väl en 5-7 st. Vad har de alla kundvagnar till? Är det någon som vet?

Robin Shadowes sa...

Dessvärre tror jag dom är fullt medvetna om vilket elände dom skapat. En del ingår i den konspiration som populärt kallas NWO. Sen finns det medlöparna, som inte sitter tillräckligt högt i maktpyramiden för att sitta inne med hela sanningen. Den senare kategorin skulle det kanske vara värt att försöka nå med Weines idé.

Stefan sa...

jättebra skrivet precis rätt.Jag unrar med oro hur Svenska politiker tänker. är dom helt från vettet allt de genomför gynnar bara Eu och utlänningar och politiker själva. Svenska fotfolket ingen ta hänsyn till. undrar hur förstört landet Sverige skall bli innan Svenskarna upptäker att de bor i en soptipp.
Riksdagsledömer borde förlora sina övernattningslägenheter i gamla stan och få andra I tensta då kan de kekanta sig med landets nya herrefolk som dom lockat hit.

Anonym sa...

Redaktören och ut är inne på samma idé. Har bjudit alla partiledare på en gratis rundtur i Stockholm och dess närområden. Denna inbjudan har ännu ingen svarat på. Återkommer med en reserapport till bloggen om någon nappar på mitt generösa erbjudande. Min inbjudan postades i nov.-07! Vill de inte se verkligheten? Är min bil för gammal? Eller skall jag erbjuda något mer? Tex lunch på Operabaren? Tar gärna emot förslag från Rakryggads intelligenta bloggare. Ha en bra dag även om "verkligheten" inte gör oss glada. FKR

Anonym sa...

Ramadan har inletts!

En högtid, där alla män blir väldigt trötta och argsinta av att inte få så mycket mat i sig. Nu kommer dom redan diskriminerade muslimska kvinnorna åka på extra mycket spö.

Stefan sa...

boken Svensk maffia kunde politiker få i läxa att skriva recention på. de lata politiker kan köpa den som ljudbok och de som surfar bort hela dagarna kan gå in på svenskmaffia.se.
Där får de resultatet av sin förda politik.

Robin Shadowes sa...

Jättebebisen Dhimmifeldt har redan förnedrat sig genom att göra besök på ett halalslakteri och uttalat sig politiskt korrekt om musslor och deras seder.

Sveriges framtid sa...

Kontot AkallaBoysMusikAB på Youtube:

http://www.youtube.com/AkallaBoysMusikAB

Här kan man höra några invandrarungdomar, antagligen arabiska och afrikanska (och framför allt muslimska), i invandrarförorten Akalla i Stockholm sjunga om hur de rånar och misshandlar svenskar, slår ner judar (muslimsk antisemitism), tvingar svenska tjejer att "suga deras kukar", hur de röker hasch, hur de hatar Sverige, svenskar, staten och socialen, hur de skjuter med vapen, rent allmänt hur kriminella de är, att de är beredda att mörda alla svenskar och lite annat trevligt.

Är det så här vi vill att Sverige ska se ut?

Anonym sa...

Svar till anonym 12:16.
Tråkigt att inte någon svarar på din vädjan!
Mitt förslag är att du i stället för att låta partiledarna få en gratis rundtur i Stockholm är. Kom till Skärhamn med dem så kör vi ut dem på Nordsjön-så blir det krabbemat av dem.Bra förslag-eller?

carl sa...

bra agerande att lägga bloggen utomlands och registrera domänen hoppas fler gör så. då kan inte qusling politiker stoppa sanningen