02 september, 2008

Rekord i dubbelmoral

Att det finns gott om hycklare i makteliten är ingen nyhet, utan snarare den livsluft globalisterna lever av. Det karakteristiska med en hycklare är att denne sällan är konsekvent. Ryssland hjälpte de två georgiska regionerna Abchazien och Sydossetien när dessas frihetssträvan blev nedslagna av georgiska styrkor. Ryssland klandras alltså för att ingripa i militära oroligheter alldeles vid sin egen gräns…

Nu hörs också röster som säger att det strider mot internationell rätt att de två regionerna vill bli egna. Samma röster ropade ihärdigt bifall när Kosovo utropades självständigt av de civila ockupanterna från Albanien. Carl Bildt stöder albanska Kosovo. Likaså Reinfeldt, EU och medieföretagen. Dessa är nu emot att Abchazien och Sydossetien blir självständiga.

George W Bush kritiserar Ryssland och tycker att Ryssland gör fel som inkräktar på suveräna staters mark. Brummar låtsaskonservative Bush som i backspegeln kan se sig ansvarig för två invasioner på bevisligen lögnaktiga grunder – Irak och Afghanistan. I Irak fanns det aldrig massförstörelsevapen och Saddam Hussein samarbetade aldrig med Al-Qaida. Och i Afghanistan påstod man att det fanns tekniskt komplicerade och omfattande bergsutrymmen i Tora Bora där Bin Laden gömde sig. Bergsutrymmena visade sig senare vara några hål i en bergsvägg på ett par kubikmeter… Och inte fanns det där någon bin Laden (sannolikt död sedan år 2001 eller 2002). Sedan USA tog över kontrollen av Afghanistan produceras 90 % av världens opium i landet. Bush gav sitt stöd till albanska Kosovo.

Upsala Nya Tidning skriver ”Det demokratiska underskottet i Ryssland är en viktig förklaring till agerandet mot Georgien.” Men det georgiska våldet mot regionernas medborgare är det inte?

Hycklare trivs i varandras sällskap och deras arbete för en marknadsglobaliserad värld slipper de ta kritik för. Man kan säga mycket om Ryssland, men visst är det lite skönt när de sparkar globalisterna där det känns som mest?

10 kommentarer:

Anonym sa...

det bästa jag läst på länge.

Fire in the hole sa...

Bra skrivet och ett bra komplement till mitt inlägg på Högerkänga.

Notera att bloggen Högerkänga sedan en tid tillbaka har en ny permanent adress med egen domän hos ett utländskt webbhotell och kommer därför att förbli öppen oavsett hur högt våra små röda "vänner" än skriker.
FreeSweden

Välkommen tillbaka efter din bortavaro, Weine.

Berit sa...

Kul att du skriver igen Weine!
Hyckleri, visst men du gör dig skyldig till samma "synd" när du bara plockar uppgifter som stöder dina personliga förutfattade meningar. Det finns mycket mera som media inte gör rubriker om av samma anledning som du.

The Weekly Standard. 01/16/2006 länk

THE FORMER IRAQI REGIME OF Saddam Hussein trained thousands of radical Islamic terrorists from the region at camps in Iraq over the four years immediately preceding the U.S. invasion

Most of the 50,000 translated documents relate directly to weapons of mass destruction programs and scientists, since David Kay and his Iraq Survey Group--who were among the first to analyze the finds--considered those items top priority

carl sa...

på www.kumlanytt.se kunde man läsa att en tunisier hotat en Svensk dam efter att hon vittnat mot honom och dommen ledde till utvisning. hoppas rakryggad startar webtv också det är fullt lagligt att tala om sanningen ännu i Sverige.

carl sa...

i västerås har polis och kommun ett eget efterlyst som webtv googla på BROTTSTOPP hoppas det blir fler såna webtv siter

Weine Berg sa...

Anonym1: tackar!

Fire in the hole: Tack för det! Har uppdaterat min bloggroll med din nya adress.

Berit: Jag utger mig inte för att vara opartisk utan driver en politisk blogg ur ett personligt perspektiv. Resultatet blir därefter. Fulmedia däremot har regler om opartiskhet som de bevisligen inte följer.

Carl: Jag hoppas också på nät-TV i framtiden.

jarekl sa...

Är detta dagens -strawman-. Skälet att gå in i afganistan var väl ändå inte något annat än att bin laden hade afghanistan som bas ned officiellt beskydd av mulla omar. Har ni glömt 11/9 eller har detta blivit en blog för USA-kritik till -varje- pris?

Weine Berg sa...

Jarekl: Det finns en anledning till varför FBI inte har efterlyst bin Laden för 11/9. De har inga bevis, säger de själva. Håll dig informerad...

stefan sa...

såg på tv om Svenska riksdagsledamöter de flesta är ganska obildade och lata. inte konstigt de är lätta att manipulera. det har växtfram sk tankesmedjor som i själva verket är företag som lurar lättpåverkade personer bla politiker. inte konstigt folk från andra länder utnyttjar denna situation och ser chansen att ta för sig av Sveriges rikedommar. organisatiner från Irak vill skapa en Irakisk provins av Sverige. dett säger i tv och radio den chefskvinna för denna irakiska organisation som bor i Sverige. så detta är inget amatörsnack utan ren allvarlig fakta. se upp Svensson!

Robsten sa...

Är inte så insatt i vad som händer i Georgien, men jag antar att media ljuger om det också. Däremot har jag viss förståelse för att Ryssarna inte villm ha några amerikansa baser i georgien, lika lite som USA vill ha ryska baser på Cuba. Erkännandet av Kosovo var också lite märkligt, kom väldigt snabbt må jag säga. Om nu Kosovo är en självständig stat kan ju alla kosovoalbaner flytta tillbaka då, som fick asyl här, om så skedde skulle t.o.m. jag kunna stödja deras självständighet.