06 september, 2008

Invandrarungdomar jagas för bankrån

Tre invandrarkillar misstänks nu ligga bakom flera bankrån den senaste tiden. Igår rånades Skurups Sparbank som ett i raden av bankrån i regionen.

Fria Nyheter uppger att de tre misstänkta är pensionsräddarna Argjent Lukacs (född 1988), Rami El Mohamad (född 1992) och Josef Bassam El-Heich (född 1992).


Ytterliggare information hittas i Fria Nyheters artikel Sparbanken i Skurup rånades igen.

10 kommentarer:

Alexander sa...

http://www.sr.se/webbradio/?Type=broadcast&Id=1326322&isBlock=1

något du borde skriva om!

Listan - 20 år av ungdomsbrott
http://www.sr.se/cgi-bin/p1/program/index.asp?programid=909

P1 lördag 30 augusti kl. 14.03, repris 6/9 kl. 20.03 och 15/9 kl.00.03

En lista med 26 barn och ungdomar i Stockholms västra förorter skulle hårdprioriteras av polis och socialtjänst. Listan väckte debatt för att så unga hade åkt fast för olika brott upp till 30 gånger var utan att socialtjänsten ingrep. Men vad hände med ungdomarna på listan? Och vad blev det av myndigheternas brottsförebyggande arbete?

20 år av ungdomsbrott är en skrämmande dokumentär om verkligheten bakom polisens vackra ord om brottsförebyggande arbete, om hur det som börjar med rån av mobiltelefoner utvecklas till värdetransportrån och mord, medan en lista med 26 namn blir liggandes i en skrivbordslåda…”

En dokumentär av Daniel Velasco.

Robin Shadowes sa...

Aldrig tidigare i historien har vi haft bankrånare så unga som 15-16 år och alla råkar vara av utländsk härkomst. Det är inget mindre än skandal att detta mörkas.

carl sa...

illegala skall nu kunna komma och gå som de vill till If metall och LO`s nya center för illegala främlingar utan att polisen skall gripa dom!!!detta är Socialdemokraternas senaste påhitt för att locka hit ännu fler kriminella till Sverige.

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=S1tRDPhUlyc

Fire in the hole sa...

Anonym 07:21.

Den låten är en riktig höjdare, jag gillar de sista textraderna som säger allt vad det handlar om i Sverige idag:

De politiker som dig förådde,
och media-cyniker som sådde
kaos får dig att verka helt imbecill.
Rum-dumme-dum-dill, rum-dumme-dum-sill,
dom lurar dig så mycket dom vill.


Men vår s.k. "fria" radion och television varken vågar eller vill nog knappast spela den.

Anonym sa...

Ja dessa pensionsräddare kommer säkert att bidraga till välfärden i Sverige! Man kan ju faktiskt med all rätta ställa sig följande fråga: Varför är dessa individer "mer vårda" än etniska svenskar?

Anonym sa...

Dagligen ser och hör vi bla genom Rakryggad hur "våra nya svenskar" berikar VÅRT land. Detta pack, detta avskum som kommer från jordstampade golv till nyslipad parkett är mycket tacksamma. De demonstrerar under paroller "Tack Sverige" "Tack alla svenskar". Ursäkta att jag slumrade in....
Varför gör vi inget radikalt? Är vi en samling rädda medborgare som bara står och tittar på? Knyter händerna i byxfickorna? Får du utan att arbeta komma till serverade bord? Är du en självplågare som kravlar dig upp ur sängen 06.00? Då sover packet. De har gjort sitt nattskift. Samlat koppar från våra kyrkor. Stulet några bilar. Hämtat datorer. Sådant skitjobb vill inte du eller andra svenskar göra. Eller hur? Är det dags att visa vad vi tycker i handling? FKR

Spitfire sa...

Hallå FKR... du låter som en broder. Dig vill jag bilda familj med...!

Vi är några stycken här som tänker precis samma; vi måste nog slå oss ihop... ganska omående, har jag en känsla av!

Anonym sa...

Rami El Mohamad har åter åkt fast.

Han har en lång meritlista som beskrivs hos Fria Nyheter på

http://frianyheter.wordpress.com/2008/09/09/15-arige-bankranaren-rami-el-mohamad-ater-gripen/

"Sluten ungdomsvård" verkar mest vara ett skämt och inga kommentarer hörs från ansvariga.

Bögminister Billström och negerminister Sabuni kan knappast längre skylla på "socialdemokraternas fel".

Carl fd Sosse nu Sverigedemokrat sa...

FKR! du har rätt många har nått samma slutsats att folket själva måste göra nåt. se bara i italien där röt folket till mot ledarna och riktiga lagar och åtgärder upprättades snappt. men hårdare tag krävs nog i Sverige och när främlingar går hårt åt Svenskarna är det dags för Svenskarna att ....