08 september, 2008

Pedofil rehabiliterad och frisläppt – försökte röva bort flicka

Det svenska felsystemet (ofta kallat ”rättssystemet”) har länge gullat med pedofiler, vilket Rakryggad tagit upp tidigare i uppmärksammade fall. I somras släpptes en synnerligen farlig 35-årig pedofil fri av regionpsykiatriska kliniken i Växjö.

Dömd för flera grova barnvåldtäkter i Stockholm, Västmanland och Uppsala har ”mannen” vårdats inom psykvården efter en dom 2001. Våldtäkterna genomfördes på så vis att pedofilen lockade in barnet i sin bil och rövade bort det.

För tre månader sedan släpptes våldsbrottslingen fri och i torsdags försökte han locka med sig en liten flicka in i sin bil. Den flickan gick dock inte på brottslingens knep. Denne greps och åtalas nu för försök till människorov.

När ska Det Nya Sverige ta barnen på allvar? Lås in pedofilerna på livstid!

Läkaren som bedömde pedofilen riskfri ska naturligtvis, och å det snaraste, bli befriad från sin lön och tjänst.

Fria Nyheter har ytterliggare information om pedofilen här.

17 kommentarer:

Robin Shadowes sa...

Kanske är det rent av så cyniskt att pedofiler har rösträtt och barn har det inte?

Anonym sa...

Usch vad det daltas med dessa äckliga människor. När skall offren vårdas och inte förövaren.

Patrik

Anonym sa...

Stackars de drabbade barnen och deras föräldrar!
Dessa pedofiler. Dessa djur-är de värda att leva? Nej!
Har ni sett hur pedofillobbyisterna sprider sin perversa läggning? På internet pågår en lömsk infiltrering där de på ett förföriskt sätt nästlar sig in. Denna taktik kan verka vara ofarlig och harmlös men är ett mycket sofistikerat sätt att nå sina syften. Efterhand höjs ribban och gränserna utvigdas mer och mer. Denna taktik har använts förr för att sprida och få acceptans i samhället.
Fortsätt att jaga pedofilerna. Låt de aldrig få en lugn stund. Tänk på våra barn. FKR

Anonym sa...

Att bevaka svensken med FRA går bra, men att bevaka pedofildjävlar verkar ju helt otänkbart, man lever verkligen i en sjuk tid...jbg

stefan sa...

såg på tv om Svenska riksdagsledamöter de flesta är ganska obildade och lata. inte konstigt de är lätta att manipulera. det har växtfram sk tankesmedjor som i själva verket är företag som lurar lättpåverkade personer bla politiker. inte konstigt folk från andra länder utnyttjar denna situation och ser chansen att ta för sig av Sveriges rikedommar. organisatiner från Irak vill skapa en Irakisk provins av Sverige. dett säger i tv och radio den chefskvinna för denna irakiska organisation som bor i Sverige. så detta är inget amatörsnack utan ren allvarlig fakta. se upp Svensson!

Anonym sa...

Tycker inte de borde vara så svart på vitt. Det finns ju olika kategorier av själva pedofiler. Dom som faktiskt förgriper sig på barn har du helt rätt i, lås in på heltid. Men dom som till viss del har "böjelsen" och sitter via nätet och roar sig till bilder är ju åtminstone inte mer fara för samhället än den sjuka läggningen.

Där tycker jag istället att när dom istället tar ut sin tillfredställelse via nätet istället för på riktigt inte borde straffas så grovt som dom faktiskt blir. Ett fåtal bilder eller film kan ge flertalet år. Det är riktigt sjukt.

Det visar bara hur konstigt rättssystemet är där det ser ut som allmänhetens "allmäna" uppfattning där man måste tycka på ett visst sätt utan att få skit är skevt. Mord är inte lika farligt som våldtäkt. Kvinnor har verkligen lyckats få igenom på den punkten.

Anonym sa...

Ja det är så sant som det är sagt! En sådan här typ skall inte släppas ut förrän det är dags för långvården eller hur? Låter kanske "hårt" men här är med omtanke om barnen - inte om den här typen! Läkaren som förklarade mannen "riskfri" skall naturligtvis åtalas för tjänstefel & bli avsatt från sin tjänst med omedelbar verkan!

Robin Shadowes sa...

Har just sett en utmärkt thriller om sexförbrytare med Richard Gere och Claire Danes som heter The Flock.

Anonym sa...

Många glömmer vilka personerna egentligen är som begår dessa brott.

Det är oftast personer som själva blivigt utsatta som barn.

Vad leder det till då? Ska vi börja hata barnen redan nu kanske? Dom är redan dömda att begå sexbrott i vuxen ålder, rent statistiskt.

Känns skumt att dom barnen vi i dag tycker synd om kommer vi en dag att hata. Om inte vården tar hand om problemet.


Kronan

Fria Nyheter sa...

Pedofilen heter Mikael Cederholm

Spitfire sa...

Mjaaa... att "ansvarig" läkare som friskförklarade pedofilen skall få stå till svars, bedömer jag som fullständigt orealistiskt...

Detta eftersom ingen i dagens Det Nya Sverige har något ansvar. Så enkelt är det!
Inte en djävel i detta land har något ansvar, utom vid löneförhandlingar.
Då har alla plötsligt så förbannat mycket ansvar... Men när det sedan skall fattas beslut, och man måste ta konsekvenserna av detta. Ja, då är det alltid någon annans fel. Eller så visste man visste, alternativt missförstod eller missuppfattade... kände inte till, missbedömde situationen... trodde... kom precis tillbaka från semestern, var på tjänsteresa... Aldrig hör man ett rakryggat: jag gjorde helt enkelt fel!

Det är därför Det Nya Sverige också ser ut som det gör... Undergången började då socialisterna på 1970-talet tog bort det personliga ansvaret från agendan - och kollektiviserade det!

Läs för övrigt gärna Ann Heberleins utmärkta bok:
Det var inte mitt fel!

Anonym sa...

En läkare är nog inte mer skillnad som människa än vi är. Jag hade troligen också haft väldigt svårt att göra en korrekt bedömning och verkligen vara 100% säker. En människa kan verkligen förändras men det kommer alltid finnas en risk för återfall och tydligen fick den här pedofilen det.

Jag håller med på mycket på den här bloggen och dess kommentarer men måste majoriteten vara så lågutbildade och medeltida att dom ropar "häng honom" så fort man hör något som hänt utan att ens tänka efter att vi alla är olika och saker och ting är inte som sagt svart på vitt.

Robin Shadowes sa...

Tycker att ordet tankesmedja i sig är obehagligt.

Spitfire sa...

Anonym... Jag känner mig delvis träffad... fast bara delvis... Alltså med tanke på din kommentar:
"häng honom"!
Den gången vi har att göra med "lågutbildade" och "medelida" fasoner (kriminalitet)kan vi inte hålla på att dränka dessa fullständigt missanpassade individer i ständigt återkommande sociala flumprojekt, meningslösa åtgärdsprogram, bortkastad rehabilitering, vård... samt en massa andra extremt kostnadsslukande verksamheter.

Dessutom... det finns ingen tillförlitlig statistik på hur dessa projekt faller ut.

Beträffade pedofiler: en gång pedo alltid pedo. Detta är en devis som lär stämma ganska bra.
Och. Har man förstört livet för ett litet oskyldigt barn - ja, då skall man ta mig fan betala för det! Dessa människor skall "vårdas" i riktiga arbetsläger, livet ut!
Dessutom...pedofilerna skulle få
sällskap med en mängd andra figurer som gjort livet surt för sina medmänniskor, det kan jag lova dig.

Så skulle det varit om jag fick bestämma i Sverige.
Inte i Det Nya Sverige eller Kalle Anka-Sverige, utan i SVERIGE!

Hänga dem... nja, detta krav från en del är nog mer symboliskt, än önskan att exekutera dem. Fast många kriminella avskum i dagens Sverige vore mer än väl värda en biljett till galgen!

Anonym sa...

Spitfire, vi vill väll ändå gå mot ett sammhälle med så lite straffskala som möjligt. Du vet, jobba mot att det inte ska finnas så mycket brottslighet. Varför ska man då gå tillbaka till medeltid och dess straffmetoder?

Snacka om att gå i fel riktining..

Anonym sa...

Detta med att "vårda" personer har varit ett nyckelord i många år,och medeltiden var inte så mörk som många vill hävda.
Sverige blir ett enda stort dårhus där dårarna ska vårda varandra.
Att vara fri från böjelser ska inte ses som en välsingnelse, utan vara ett måste, annars är människan snart utrotad.

Anonym sa...

arbetsläger och helst stenbrott måste införas i sverige !Sen ska man Outsourca fängelsena.Låt dom grova brottslingarna sitta av 90% av sin tid i ryssland,rumänien eller något annat land.Man kan sälja ut hela jävla sverige .min farmors mat körs 60mil .varför kan man då inte sälja ut fångvården?