30 augusti, 2008

Namninsamling: Varför hängs bara svenskar ut i media?

Rakryggad har många gånger tidigare ifrågasatt medieföretagens snedvridna skyddande av utländska kriminella. Detta kan man läsa om här, här och här.

Nu har den styvnackade bloggen Fria Nyheter startat en namninsamling mot detta bedrägliga beteende. Varför ska inte alla kriminella hängas ut på samma villkor? Skriv under du också!


6 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.gt.se/nyheter/1.1283550/svensk-gangster-bestallde-bomber


Ja du Weine, man börjar snart tappa sitt svenska lugn!

Anonym sa...

Medias maktmissbruk måste ständigt uppmärksammas. Alla har vi en skyldighet att syna och rapportera detta. Ett exempel är den kampanj som flera tidningar bedriver ang Dawit Isaak. Där utelämnas medvetet en viktig sakuppgift. Isaak har dubbla medborgarskap. Är både svensk och eritreansk medborgare. Varför "glöms" detta förhållande? Blir allmänhetens sympatier mindre om detta kommer fram? Ja visst är det så och då mörkar media detta faktum. Självklart nekar de rabiata hönshjärnorna på tidningsredaktionerna detta påstående. Denna desinformation pågår ständigt. Förstår ni vilken skada journalistpacket gör? FKR

Stefan sa...

INSE! alla brott ni läser om är utförda av invandrare och andra generations invandrare och nu även identitetslösa.
De få gånger en Etnisk Svensk gör nåt blir dennes namn och bild alltid publicerad.
det är inte ofta de puplicerar namn och bild det beror på att Svenskar inte begår så mycket brott. så nästa gång du läser tidningen, hör på nyheter tänk på att du inte får veta sanningen.

Anonym sa...

Har ni läst Metro i dag? Ytterligare två personer har rymt från Säter, men eftersom de har "fel" utseende så publ. de varken namn eller bild på dem, bara deras ålder. Men de två etniska svenskar som rymde från samma anstalt i förra veckan hängs ut med namn o bild.
När ska svenskarna vakna?

Annsofie sa...

vad satan! startar ingen en Sverigevänlig tidning för. pressstöd får man över 2000 ex och Svenskar längtar efter en tidning med vassa reportage och sanningen i vitögat. se bara på 1:SVT´s uppdrag gransknin= tittarsucce, 2:tv3´s efterlyst=tittarsucce finns inga lagar som säger att tidningar MÅSTE undanhålla sanningen.

så en tidning av efterlyst typ och uppdrag granskning varvat med kändisreportage från galapremiärer och Sverigevänlig inriktning kommer garanterat bli supersucce i Sverige. konstigt att ingen vill bli miljonär på en tidningsversion av efterlyst.

Hans-Ove sa...

I Svea hovrätt i dag står två rumänska zigenare åtalade för våldtäkt på en 42-årig svensk kvinna. Läst något om det i svensk media?