30 april, 2008

Brottslingar som försvinner

Ingen har väl undgått att läsa om österrikaren Joseph Fritzl som stängt in sin dotter i källaren i 24 år och gjort henne gravid sju gånger? Någon vidrigare människa än den pedofile och incestuöse Joseph Fritzl får man nog leta efter under varje sten för att hitta. Det är helt obegripligt hur han har kunnat begå de många våldtäkterna på sin dotter, som idag är 42 år, sett hennes lidande, gjort henne gravid sju gånger och eldat upp ett av barnen (som dog vid födseln) utan att reflektera över att det är sjukt och oerhört fel.

Redan när dottern var elva år började våldtäkterna. Tre av de barnen han är far (och morfar) till, hölls inlåsta i källaren tillsammans med mamman. Mamman är nu i mycket dåligt skick, har åldrats i förtid med vitnat hår efter de hårda åren. Ingen kan ge henne tillbaka de förlorade 24 åren.

Fritzl dömdes redan på 60-talet som perverterad våldsbrottsling* för våldtäkt. Ränderna sitter mycket djupt, med andra ord. Och sist men inte minst: att de svenska medieföretagen hänger ut Fritzl med namn och bild före rättegången beror på att han är europé. Hade han varit t ex afrikan med österrikiskt medborgarskap hade ansiktet ljusats upp och pixeliserats. Man hade också meddelat vid förfrågan att, man inte vill hänga ut en människa innan han dömts. Vissa brottslingar försvinner, helt enkelt.

Jag säger: Häng ut alla efterlysta och dömda brottslingar! Ord och bilder skadar oss inte! Vi kan hantera sanningen. Vi behöver ingen storebror!

* Rakryggad.Nu anser att det inte finns några ”sexbrottslingar”, utan att dessa snarare är perverterade våldsbrottslingar som använder andra metoder och kroppsdelar för att tillfoga en annan människa skada. Sex är något intimt och ömsesidigt, inte påtvingat och traumatiserande.

12 kommentarer:

Spitfire sa...

På tal om försvinna... Den som orkar kan gå in och kika på Trosblaskans (Expressens!) hemsida, och titta på rubriken "Jag gjorde ett misstag."

Lägg särskilt märke till bilden... samt den lilla - pixeliserade - bilden i högra hörnet! Vad rör sig egentligen mellan öronen på bildredaktören/chefredaktören på Trosblaskan?
Vilken uppgift fyller detta fjantiga förfarande...? Varför överhuvudtaget bemöda sig med sådant trams! När man ändå bestämt sig för den PK-stupida inställningen att skydda "TV-KÄNDISEN" och knarkaren Sanna Bråding!

Spitfire sa...

Såg den precis nu... Weine, kan inte låta bli att imponeras av din grafiska begåvning!
Och uppfinningsrikedom mot våra diktatoriska översittare.

Behöver du verkligen förmyndre?

Otroligt genialisk! Kanonbra! Enastående...!

Anonym sa...

Den där Joseph Fritzl är nog än av den mest vidriga, avskyvärda "människan" man kan tänka sig.
Hur i helvete kan man ge sig på sin egen dotter på ett sådant genommonstruöst sätt, FY FAN.

Döttrar ska man älska och beskydda, om man inte klarar av det har man inte rätten att bli förälder.

Detta kommer låta pessimistiskt, men den här kvinnans liv tror jag är försört för alltid. Sjuk värld vi lever i.

rakryggads definition av "sexbrottslingar" stämmer fullt ut, dessvärre finns det nog så mycket primitiva människor därute i den s.k. civilserade världen som inte förstår vad sex innebär.

Okej, jag får väl lugna ner mig och utrycka en funderare; undrar vad det ger för signaler till mindre insatta människor när vidriga brott mestedels verkar begås av vita män? Vad tror ni?

Mvh Melker

Guds Basun sa...

Vidriga brott begås inte mestadels av vita män. Ta en titt på alla de gruppvåldtäkter som sker i vårt land och försök att lista ut nationaliteten på förövarna så får du se. Likaså våldet i hemmen. Det har stigit katastrofalt med en ökan invandring, men då många får medborgarskap så säger PK maffian att det är svenska män som slår sina kvinnor och genast får man intrycket av att det är infödda "vita" män det handlar om. Så jag fårstår inte Melker dina sista rader.

Fosterjordnära sa...

I en krönika i Aftonbladet 2008 05 01 skriver Anne Ekelund : "Det är dags att människan raderas från jorden"

Dessa ord kommer efter att hon, liksom de allra flesta av oss, läst om alla hemskheter som förekommit den senaste tiden.

Englafallet, Arbogamorden, Källarbarnen osv. Rent känslomässigt kan jag vid en första reflektion hålla med, låt moder jord släppa lös sitt ursinne över människan.

Men vid liten stunds eftertanke, när känlostormarna och all förtvivlan lagt sig en smula och då man blickar ned i vaggan på sitt eget lilla underverk så tänds ändå en hoppets låga. Vi måste bara se till att uppfostra och vårda nästa generation så att den typ av människor som Eklund, Fritzl och Fossmo mm inte gång på gång får upprepa sina handlingar. Dessa tre nämnda personer hade kunnat stoppas tidigare. Redan deras första offer var ett för mycket.

Byt politik, byt taktik, bryt med det invanda tankegodset.Låt åter det sunda förnuftet få ta överhand.

Anonym sa...

guds basun: Jag var IRONISK.

Jag vet att detta är fallet, lägg märke till att jag sa "mindre insatta människor" vilket syftar på de som lever i Aftonbladets verklighet.
Funderingen, lite mer konkret, var att vad det ger för signaler till den vanlige svensson-familjen (som ej bor i berikar-områden) när de ständigt "får reda på" att vidriga brott begås av vita män.

Anders Eklund och Joseph Fritzl m.m. är vedervärdiga avskum, det tror jag vi alla kan hålla med om, det finns dock andra vedervärdiga avskum också, icke-europeiska, som sällan kommer upp till ljuset.

Ber om ursäkt om jag inte var tydlig.

Mvh Melker

Weine Berg sa...

Spitfire: Tackar för de värmande orden. :- )

Melker: Man får naturligtvis signalerna att onda handlingar begås av vita människor, detta i sin tur föder ett hat mot vita.

Förresten, Melker, av ren nyfikenhet undrar jag på vilket vis du hittade till min blogg?

Fosterjordnära: Jaså hon undgick att nämna en enda invandrarbrottsling? Inte dåligt jobbat...

Anonym sa...

Haha, faktiskt så fick jag reda på den här bloggen genom expos löjliga häxjakt på "islamofober".

Det här är en fantastisk blogg, stämmer utmärkt med mina åsikter.

Mvh Melker

Weine Berg sa...

Melker: Se där ja.. Visste väl att Expo kunde göra någon slags nytta. :-)

Du är varmt välkommen och om du har en insändare eller dylikt du vill ha publicerad så skicka den till mig så får vi se om den klarar min kritiska koll...

Fosterjordnära sa...

Weine: Jo,sin vana trogen gjorde hon nog det! Men den gränslöst grymma behandling av barn måste få ett slut, punkt!

Även våra inhemska barnamördare och våldtäkts"män" skall (särskilt vid upprepade tillfällen) skiljas från sitt jordeliv! Precis som de hitflyttade. Skillnaden är att om det gäller en invandrad vanemördare så skall hans/hennes hemlands stat stå för kostnaderna,alternativt ta på sig själva görat.

Anonym sa...

Tack så mycket Weine.

Det skulle vara intressant att höra vad du hade att säga om gårdagens debatt med temat "mörkar media om invandringen"

Själv tyckte jag att de enda normala i studion (som argumenterade om detta ämne) var Sandelin, Janne Josefsson och hans kollega Axel.
Gulan Avci var väl också någorlunda besitten med intellektet.

Mvh Melker

Greger Rutgerson sa...

Jag är i princip mot dödsstraff. När jag såg bilden av Saddam Husseins blodiga huvud efter hängningen tyckte jag att det var fel. Hängningen av Saddam var av ren hämnd, han var i fängsligt förvar och det fanns inte någon realistisk möjlighet att han skulle kunna göra någon illa mer.

Men denne österrikiske pedofil och våldtagare är i mina ögon lägre än Saddam Hussein. Att ge sig på sin egen dotter på detta sätt. Detta tar hem priset som det mest gräsliga fall jag kan tänka mig. Jag är i princip mot dödsstraff, men om det finns undantag så är detta ett sådant.