17 september, 2008

En månads försäljning

Nu har det gått ungefär en månad sedan bloggens klistermärken kunde börja säljas. Försäljningen har gått mycket bra hittills och den första månaden innebar 4700 sålda dekaler. Vanligtvis skickar jag dem inom några dagar, men ibland har det tagit en vecka innan de kunnat expedieras. Kundfloran växer ständigt. De rakryggade frodas...

8 kommentarer:

Anonym sa...

SVERIGES RADIO BEKÄMPAR SVERIGEDEMOKRATERNA

KAMPEN MOT NAZISMEN
Torsdagen den 18 septemeber kl 11.03 & 20.03 i P1
Fredagen den 19 september kl 23.30 i P1
Jonas Sundberg, EXPO, och Casia Bromberg

"I tre program tar vi här på Barnen i P1 upp frågan om hur elever och lärare kan bekämpa främlingsfientliga idéer i skolan. Det här är det tredje och sista programmet. --- Nazismen och rasismen bland unga är ett verkligt problem i vårt land. Även om vi inte vill det! [Vilka ”VI”, apropå?] Eller inte vågar se det! Hur kan skolan arbeta för att motverka problem med rasism och nazism utan att göra sig skyldig till kränkning av åsikts- och yttrandefriheten?”

Om Jonas Sundberg i tidn. Journalisten:

”Stiftelsen Expo, som ger ut tidningen med samma namn, har utsetts till svensk partner (´kontaktpunkt´) i Det europeiska nätverket för information om rasism och främlingsfientlighet (Raxen). ---

– Vi ska samla in information om främlingsfientlighet i Sverige och om aktiviteter mot den, säger Jonas Sundberg, projektledare på Expo. Vi vänder oss till institutioner och organisationer som på något sätt arbetar mot RASISM OCH FRÄMLINGSFIENTLIGHET, exempelvis idrottsklubbar. Man kommer också att söka information om diskriminering på arbetsplatser.”

Hans sa...

Mitt brev med klistermärken hade blivit kulturberikat på färden, ett hål prydde dess mitt. Jag antar att det kändes som en fet bunt med stålar däri. Men istället för lättförtjänta pengar fick sig den hoppfulle tjuven en dos av dagens sanning.

Weine Berg sa...

Hans: Skicka mig ett mäjl så ska jag berika dig med fler märken...

Anonym sa...

AKTIVISTER ELLER NAZISTRASISTER?

Aktivister eller nazistrasister? Jag citerar litet från diverse nyhetsrapporter på nätet:

”Enligt uppgift från polisen har fyra personer först skadade till sjukhus i samband med kravallerna i Malmö under fredagskvällen. En person har gripit misstänkt för våldsamt upplopp och tre personer för ordningsstörning.”

”Under fredagskvällen och natten mot lördagen har polisen haft mycket att göra i Malmö i samband med demonstrationerna. Styrkorna har bland annat utsatts för stenkastning. Man lyckades även släckt fyra fordon som satts i brand på Kapellgatan innan räddningstjänsten kom till platsen.”

”Demonstranterna kastade flaskor och gatstenar mot polisen och krossade ett flertal stora skyltfönster. Fyra bilar stacks i brand.”

Jag tror, att jag har svaret efter att ha lyssnat på morgonsändningen idag kl. 08.00 av Ekot i Sveriges radio. Det rörde sig om GODA AKTIVISTER, dvs. Sjupartialliansens sedvanliga stormtrupper (AFA, Attac, Unga socialister, Lesbiska för fred, Gröna för antivåld osv.). Varför tror jag det? Skäl: Dessa spektakulära händelser i Malmö nämndes över huvud taget INTE i sändningarna.

Om det hade rört sig om t.ex. sverigedemokrater eller nationaldemokrater, skulle upploppen givetvis ha utgjort Sveriges huvudnyhet hela dagen, upprört kommenterade av samtliga jourhavande journalister. Detta skulle, om inte annat, SR:s chefsstrateg Staffan Sonning ha sett till.

Fredrik sa...

Helt off-topic men kan du inte lägga in en bildlänk till Fria Nyheter någonstans högt tills vänster på bloggen? Skulle kunna vara ett bra komplement till din egen verksamhet.

Weine Berg sa...

Fredrik: Det är precis vad jag tänkt men eftersom jag just nu inte har tillgång till min egen dator måste det vänta ett tag till. Tanken har dock funnits där ett tag.

Fröken Sverige sa...

Grattis till försäljningen av klistermärken! Kanske får köpa några till kompisarnas ungar som de kan klistra på sina skolböcker. *haha*

Men mest ville jag bara säga: KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

;)

/FS

Weine Berg sa...

Kraaaaam tillbaka Fröken Sverige! Du är för go...