30 september, 2008

Flykting gripen i Solna

I den officiella retoriken, den som godkända debattörer är med och utformar i Det Nya Sverige, heter det att alla som söker asyl i landet – oavsett resultat av asylutredning, skyddsbehov eller ”papperslöshet” - är flyktingar. Rakryggad kan därför meddela att en flykting gripits i Solna misstänkt för krigsförbrytelser i Rwanda. Den misstänkte flyktingen tros ha deltagit i flera mord mellan åren 1990 och 1994. Under måndagen häktades han och han begärdes utlämnad till sitt hemland.

Kom också ihåg att om du kritiserar Det Nya Sveriges liberala immigrationslagar och flyktingdefinitioner så är du en suspekt, för att inte säga hemsk, människa. Troligtvis hade du även med ett finger i förintelsen också. Och så har du inte rätt till jobb, fackmedlemskap eller yttrandefrihet. Det Nya Sverige är fantastiskt. Och det är ditt fel att det har gått snett – fast man kallar det vardagsrasism, smygrasism och annat lull-lull. Bit i det sura och svälj – det kommer mera.

2 kommentarer:

Carl sa...

dags att sabotera och hindra alla bidragsutbetalningar till galenskapen. då inser de att festen är slut

Robin Shadowes sa...

Ja, det är ju möjligt att jag är en hemsk människa efter dom kriterier makten har satt upp och upprätthåller genom konsensus. Men hur jag än vrider och vänder på detta begrepp, så kan jag näppeligen se mig själv som en hemskare människa än den som de facto gjort sig skyldig till folkmord.