26 september, 2008

Varför?

Sverige befinner sig i en absurd situation. De sociala problemen blir allt värre med etniska konflikter, utanförskap och kriminalitet utan dess like. Samtidigt fortsätter politiken i ungefär samma spår. Lite murbruk på fasaden är det enda som ändras. Till exempel språkkrav. Eländet fortsätter - och fördjupas. Men kritikerna svartmålas och misstänkliggörs. Ingen får komma och påstå att kejsaren är naken, för då riskerar han sitt jobb, sitt fackmedlemskap och sin familjs fysiska trygghet. Det svenska och svenskarna banaliseras och vi påstås vara ofullvärdiga människor utan den helbrägdagörande politiken som håller på att störta landet sönder och samman. Vi svenskar sägs vara enfald och därför behöver utlänningar för att leva upp till maktens ideal om s.k. mångfald. Då duger vi. Fast i en mycket liten skara, dvs. minoritet.

Kritik tillåts inte. Detta måste bero på att det är ett luftslott som har byggts. Kritik kan liknas vid vindpustar och stormvindar. Ett riktigt bygge klarar allt detta. Och det krävs inte många brisar innan ett luftslott faller samman. Alltså: locket på. Men varför? Vad är det som driver påhejarna? Varför gör de som de gör? Jag har ofta hänvisat till att journalisterna, politikerna, företagarna och redaktörerna bor i helsvenska områden och avskärmar sig från sina skapelser, de internationaliserade stadsdelarna och bostadsområdena. Men är det hela sanningen – att de inte ser verkligheten?

En del av påhejarna/etablissemanget drivs av ideologisk övertygelse grundat i den s.k. 68-vänstern. En annan del drivs av den USA-sprungna liberalismen. Men inte alla. En del mindre ideologiskt drivna vet hur landet ligger, men löper ändå sida vid sida med de ideologiska. Är svaret så enkelt att de saknar ryggrad och inte vågar riskera någonting för sitt eget folk?

Ju mer vi systemkritiker skruvar åt tumskruvarna, desto fler av påhejarna kommer att bli tvungna att bekänna färg. Vi sår splittring hos fienden genom att helt frankt visa att kejsaren är naken och att demokrati innefattar även kritiker till makten. Varje resa börjar med ett första steg, heter det. Vi har redan kommit långt, men frågan är om vi hinner fram i tid. Ju fler som engagerar sig desto hårdare motstånd får våra fiender. Därför är det glädjande att bloggens klistermärken fortsätter att säljas i en strid ström. Snart kommer även pdf-filer att kunna erbjudas för utskrift hemmavid och spridning till de ännu inte frälsta bland vänner och bekanta. Stå på er, vapenbröder och vapensystrar! Än är det inte för sent att säga ifrån!

10 kommentarer:

Carl sa...

när pdf-filerna finns då skall det spridas info var så säkra överallt, verkligen ÖVERALLT skall information finnas.

Robin Shadowes sa...

Min teori om varför det ser ut som det gör är att många politiker och många inom media och kulturpersonligheter helt enkelt är köpta av saudipengar, inte bara i Sverige men över hela europa. Kan inte tro att det bara är en slump att utvecklingen ser i stort sett likadan ut i många europeiska länder. Tyvärr kan det bli svårt att bevisa, tror knappast dom får pengarna direkt i näven, snarare går den säkerligen omvägar genom privata stiftelser, organisationer och bolag, just för att det skall bli svårt att spåra. Men skulle det visa sig att jag har rätt, så innebär det att många av eliten är medvetet förrädare. Dom vet exakt vad dom gör och har gjort valet att sälja ut sitt folk för pengar och värdlslig makt. Jag hoppas innerligt att dom en dag får skörda det dom har sått och jag kommer inte fälla några tårar för dem.

Anonym sa...

Är det så illa som artikelförfattaren beskriver? Kanske, kanske inte. Jag tror att det är minst 50 år för sent för att ändra invandringspolitiken. Nu kan vi bara flina - eller kritisera, vilket inte leder någonvart. Kom hellre med lösningar "Rakryggad". Skriv konkret om vilka lösningar finns. Klaga kan alla...

Anonym sa...

Det är definitivt försent för många av länderna inom det perverterade västra Europa - däribland Sverige! Jag tror dock inte att det är minst 50 år försent utan ca 25-30 år. Om t.ex. Sverige hade slutat med denna helt vansinniga politik t.ex. 1983 då hade också detta kunnat hanterats pån ett helt annat sätt. Det antal s.k. flyktingar, emigranter etc. hade kunnat hanterats på ett sätt som hade varit bra för alla parter. Detta är idag helt omöjligt. Detta är arvet efter Palme!
Här i USA som tar emot en otroligt stor mängd människor så är det på ett annat sätt. Här kan man inte livnära sig på anhörigbidrag, förtidspensioner, barnbidrag, bostadsbidrag etc etc. Den som inte vill jobba får en dyster tillvaro & får då klara sig på bl.a. "foodstamps". Har själv bott i ett antal länder utanför Europa & har aldrig fått någonting av det landet dit jag har flyttat! I Sverige kan människor från fjärran länder få mer av staten/månad än en svensk pensionär som har arbetat hela sitt i landet. Detta sticker otroligt i "vanliga" svenskars ögon! Nej Sverige har ingen ljus framtid frmaför sig utan tvärtom i alla högsta grad. Vems fel är då detta? Ja just det! De fega & ynkliga svenskarna själva. Fastän jag är till 100% etnisk svensk så har jag faktiskt ALDRIG stött på ett sådant fegt & ynkligt folk som just svenskarna. Det räcker bara att åka t.ex. Danmark & Norge så är det annorlunda.

Fosterjordnära sa...

Hur kommer det sig Herr Berg att du tappat tilltron till partipolitik?

Tror Du skulle passa utmärkt som skribent i eller krönikör i Nationell Idag t.e.x.

Med Ditt skarpsinne skulle Du även gör enorm nytta i paneldebatter eller i informativa kampanjer på skolor och gymnasium.
Det handlar väl mest om att hitta ett parti som passar överens med den egna samhällsuppfattningen?

Danne

Carl sa...

Robin Shadows! ja du har nog rätt. det måste vara nått fel, Svenska politiker för en politik som en främmande militärmakt skulle göra. Svenskar får det sämre och sämre medan utlänningar får det bättre och bättre. Mycket konstigt.

Anonym sa...

Om det är 50 eller bara 20 år för sent vet jag inte - det har ingen betydelse heller. Jag kan inga "patentlösningar" - om jag skall gissa, så får vi lära oss att leva "intill varandra" i bästa fall. Annars blir det lokala konflikter. Att bli av med islam och mohamedansk befolkning tror jag inte det går. Så vi fortsätter antagligen "le och gilla läget" så, som svenskarna har gjort även under nazistiden.
gbgjanne

Anonym sa...

Håller fullständigt med om att svenska folket antagligen kan klassas som ett av jordens mest ynkliga och ryggradslösa folk.

Hur faan är man funtad då man låter kompletta främlingar som enbart kommer hit för att snylta på vår välfärd, kunna leva bättre än den egna befolkningen.

Vilken jävla hjärndöd idiot låter all världens efterblivna och hatiska muhammedaner köra över och utrota sig själv ?

Svar: svensken

Carl sa...

ställ politikerna mot väggen om man är några stycken som pratar med ditt kommunalråd så håller de med ER och vinden börjar blåsa i rätt riktning. nu är det bara främlingar som ställer krav och de fega politikerna dansar för dom,bara de får behålla sina feta politikerlöner.

Weine Berg sa...

Fosterjordnära: Jag tror på mediapolitik men inte partipolitik. Alla partier som kommer in i riksdagen anpassas före inträdet så att de inte längre står för förändring.