26 september, 2008

Misstänkt våldtäktsman på fri fot

Det Nya Sverige tycks vimla av s.k. sexbrottslingar. Pedofiler, våldtäktsmän, blottare och annat slödder gör livet miserabelt för många kvinnor, barn och även män. När ska vi gå trygga på gatorna igen?

Som vanligt passar jag på att infoga att Rakryggad inte anser att det finns sexbrottslingar. De s.k. sexbrottslingarna är våldsbrottslingar, perverterade sådana som använder andra sätt och kroppsdelar än reguljära våldsbrottslingar. Sex är något ömsesidigt och intimt och sexbrott existerar således inte. Lås in våldsbrottslingarna i många många år! Rädda offren – inte gärningsmännen!

Nedanstående efterlysning är från programmet Efterlyst som är den enda sanktionerade informationskanalen som visar upp alla brottslingars identitet. Har du sett mannen på bilden? Kläm åt honom! Ring Efterlyst: 08- 702 00 90.

Den 17-åriga kvinnan tackar nej till att följa med den okände mannen hem. Då håller han fast och förgriper sig på henne utanför hissarna vid Gärdets tunnelbana i Stockholm. Nu vill polisen ha hjälp med att identifiera mannen som fångats på bild.

Det senaste i raden av kvinnoöverfall som inträffat på Gärdet i Stockholm skedde så sent som för en månad sedan. Det var tidigt på lördagsmorgonen den 16 augusti som en 17-årig kvinna kom åkande med tunnelbanan till Gärdet. När hon gick mot hissarna upp till Furusundsgatan, blev hon föfrföljd av en för henne okänd man.

När de kommit ut ur hissen tar mannen kontakt med kvinnan. Han frågar om hon vill följa med honom hem, men hon säger nej. Då lägger mannen armen runt kvinnan som ruskar sig loss och tar ett par steg därifrån.

- 17-åringen vänder sig om för att gå när mannen griper tag i henne. Hon vänder på sig för att freda sig, men blir fasthållen och ofredad, säger Peter Lindgren på citypolisen till Efterlyst i kvällens program.

Men kvinnan lyckas träffa mannen på hakan med ett knytnävsslag, så att han släpper taget och sedan springer från platsen i riktining mot Värtavägen.
Polisen utreder nu om överfallet har någon koppling till de andra attackerna som har skett i området.

- Vi utreder sju ärenden nu under de senaste knappa två åren. Det finns likheter vad gäller geografi, och vissa likheter också vad gäller tidpunkter. Men det finns också skillnader vad gäller både våldsinslag och sexuella inslag i de här överfallen så det är alldeles för tidigt att dra några slutsatser, säger Peter Lindgren.

Nu undrar polisen vem den här mannen är. Så känner du igen honom, eller har du andra upplysningar att lämna? Ring Efterlyst: 08- 702 00 90.

6 kommentarer:

Anonym sa...

"Enligt Anita Ånberg Strömberg, chef för Norrtäljeanstaltens enhet för sexualförbrytare, är det är fler som döms, och det handlar om en grupp som är svår att behandla.

– Som det ser ut i dagsläget kan det bero på att vi har väldigt många olika nationaliteter, alla kan inte svenska. Men det finns också också väldigt många med psykiatriska diagnoser som kräver speciella stödåtgärder, som vi inte för närvarande inte har fullt ut, säger Anita Ånberg Strömberg."

http://www.sr.se/ekot/artikel.asp?artikel=2334168

/Paraflex

Anonym sa...

Vi måste föra in dödstraff i Sverige
även om det inte funkar i Sverige så är det inte de det handlar om.

Dödsstraff skulle införas för:

Råa våldtäkter
Överlagda mord
svår djurplågeri

OBS! givetvis skall det vara ställt utqan tvivel om ett sådant straff skall delas ut.

Vi som sköter oss skall inte behöva stå ut med slödder som inte kan sköta sig....De e ju för f...n vi som sköter oss som staten skall ta hand om(vi betalar ju deras löner) dom som inte gör det skall BORT.

Carl sa...

det är vansinne att ta hit 1 miljon utlänska männ som varit med i krig sen barnsben. grova övergrepp har blivit vardag i Sverige sedan dessa utlänningar anlände och fler skall lockas hit.f-n för Svenska omdömeslösa politiker

Robin Shadowes sa...

Om inte annat så lär vi väl få dödsstraff när sharia blir infört men då kommer den naturligtvis oftare drabba oss än dem, även om en del av deras bruschor säkert också kommer råka illa ut.

Fosterjordnära sa...

Det finns faktiskt en del i den Iranska straffpraktiken som jag tycker är bra och som skulle kunna införas i Sverige.
Detta går (i snabba drag) ut på att den enda om kan benåda en mördare t.e.x ,är den närmast stående släktingen. D.v.s om jag mördar Weines barn så är han den enda som kan ge mej nåd. Däremot behöver inte Weine utföra straffet utan detta sköter staten om.

Det som lämnar lite kvar att önska vad gäller Iransk bestraffning kan ju i sådana fall vara själva metoderna. Man behöver inte i ett modernt samhälle använda sej av medeltida bödelmetoder så som offentlig hängning eller stening. Ett skött i huvudet i ett slutet rum kunde vara en lösning?!

Danne

Anonym sa...

Politikerna njuter av förnedringen och våldtäkterna mot svenskarna. Därför tar de inte tag i problemen och kommer med spydiga kommentarer, att det är svenskens rasism som är orsaken.

Det behövs ny regering, som gör allt för att skydda svenska folket, så svenskarna kan känna sig trygga i sitt eget land.

Vad har svensken gjort för att förtjäna det här? Ingenting, förutom att rösta på de som låter främlingar utsatta för en massa förnedring, våld och våldtäkter mot svenskarna. När politikerna inte vill/vågar peka vilka som ligger bakom dessa brott, så skylls det på svenskarna, svenskarna är rasister, svenskarna är tråkiga, kalla och dumma... osv. hörs från Rosenbad!