25 september, 2008

Policy för klistermärkesförsäljning

När jag lanserade bloggens klistermärken berättade jag att jag tillfrågat de två partierna Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna om även de vill sälja bloggens klistermärken. SD svarade nej och ND ja. Den som följt min blogg vet att jag tidigare varit medlem i Sverigedemokraterna och bland annat varit redaktör för den dåvarande medlemstidningen SD-Bulletinen och att jag senare lämnade partiet delvis för att jag tappat tron på att partipolitik kan lösa Sveriges problem.

Att ND tackade ja upprörde en del läsare då ett sånt handlande i Det Nya Sverige tolkas som att jag tar ställning för nämnt partis åsikter. Som en följd av ett ögonblicks svaghet lät jag därför inte ND sälja mina märken. Med detta agerande tog jag på mig en uppgift att garantera att eventuella återförsäljare har samma åsikter som Rakryggad. En omöjlig ekvation. Visst kunde jag ha tillfrågat även riksdagspartierna om de vill sälja mina klibbor men eftersom en hel del av min kritik riktar sig mot dessa såg jag det som utsiktslöst att ens fråga dem.

Lystring: Jag står upp för mina egna åsikter och vägrar rätta in mig i Expos och resterande åsiktsmaffias led av associationssjuka!

Policyn framöver är därför att vem som helst, oavsett politiska åsikter, får sälja Rakryggads klistermärken inköpta från mig. Må det vara Mona Sahlin, RKU, ND eller Erik Nilsson på Storgatan - eller vem som helst som känner sig manad. Budskapet ska spridas.

Se klistermärkena här.
Beställ klistermärken såhär.

6 kommentarer:

sanna sa...

SD vill förvisso minska invandringen, men den kommer ändå att vara såpass omfattande att svensken kommer att bli minoritet en dag. SD skjuter bara upp datumet, så att säga.

Anonym sa...

Bra beslut.tack för att du driver kampen, du är en nationalhjälte borde få ett erkännande för detta.efter Svenska befrielsevalet 2010 kommer ni få pris i SVT. hur kan man hjälpa dig i kampen.
får www.patriot.nu också sälja era märken.

Fosterjordnära sa...

Jag kritiserade ditt beslut att inte låta ND saluföra dina märken ,så jag känner att ett litet beröm är på sin plats denna gång.
Med den motivering du ger bevisar du i mina ögon att du verkligen
värnar åsiktsfriheten.

Danne

wodinaz sa...

Bra beslut. Jag argumenterade för saken i en tidigare kommentar och jag ser att du nu har kommit till samma slutsats.

Greger Rutgerson sa...

Håller med ovanstående kommentatörer. Förbli oberoende av partipolitiken. Den nationella och värdekonservativa kampen får inte sättas in i partifack.

Anonym sa...

Bra beslut!

/haubits