16 september, 2008

Rakryggad

Ihärdiga rakryggad-läsare har säkert letat efter en uppdatering de senaste dagarna. Anledningen till att detta (uppdatering) inte gjorts beror på att jag nu har påbörjat min cellgiftsbehandling. Innan visste jag inte vad detta innebar, men nu vet jag bättre. Behandlingen kommer att göra att jag har bättre och sämre veckor, och därefter blir uppdateringen. Bara så ni vet, mina vänner. Salvorna kommer att avlossas lika kraftfullt som tidigare, men inte i tid och otid. Men ont - ja, det slutar de inte göra för de träffade.

16 kommentarer:

Robin Shadowes sa...

Hoppas att du blir frisk. Min mamma gick bort i cancer så jag har sett eländet på nära håll. Tidigare i natt så jag på text-tv att Pink Floyd-legenden Rick Wright avlidit pga cancer. *suck*

Homer sa...

Keep up the good work

Anonym sa...

Önskar dig lycka till med cellgifts behandlingen och full förståelse att du inte orkar uppdatera. Hoppas du kryar på dig. För du har mycket kvar att ge och många som följer dig här på din blog.

//Crille

Johan sa...

hejsan! vill bara tips om den vackra balladen "Fäderneland" av sånggruppen Ultima Thule. Den är superbra fungerar fint med akustisk gitarr i sommarnatten vid en lägerled.
Vad heter den snygga tjejen som sjöng den sommras hon hade verkligen fin sångröst.måste bara ha skivan och om hon finns på MTV ???

Lillen sa...

Hej hej!
Hoppas att allt går bra! Gillar uppdateringarna, men den som väntar på något gott.... :)
Den här sidan överger man inte i först taget.

Carl sa...

hoppas ni blir frisk

Anonym sa...

Ta den tid du behöver, jag väntar hur lång tid det än tar. krya på dig
Mvh Daniel

Patrik sa...

Hang in there:)

Anonym sa...

Hej Weine!
Vi är många som gillar dig både som människa och vad du skriver.
Visst är det jobbigt att vara sjuk, det har ut upplevt under många år. Något som du har och inte vi andra som är långtidssjuka är det stora kontaktnät som du har skapat genom ditt bloggande. Säkert har du fått vänner genom Rakryggad. Sköt om dig och vi får hoppas på det bästa. Men jag vet, ibland är det mycket jobbigt.FKR

Krille sa...

Hej Weine. Hoppas du tar det lugnt och tänker på hälsan i första hand, bloggen får komma sen. Det är bättre så. Robin skrev att hans mamma dog, det gjorde min också (9 mån sen) men min pappa blev å andra sidan helt återställd från sin cancer. Så det går ju bra också. Tack för det du har skrivit om hitills.

Anonym sa...

Ja hoppas du blir bra! Din blogg behövs verkligen!

/Dr.Sverige

Weine Berg sa...

Tack allihopa för ert underbara stöd!

Robin och Krille: Jag lider verkligen med er. Jag förlorade min far i cancer för fyra år sedan. Jag tror jag förstår er förlust i mycket.

Peter sa...

Kämpa på. Du gör ett viktigt jobb och du gör det bra.

Erik sa...

Krya på dig !

Anonym sa...

Du vinner kampen, Weine.
Hvis Gud Vil!
Din helse er i mine bønner til Ham.

/Naboen

UncleBob sa...

Hej Weine!
Det känns futtigt att säga, men jag håller tummarna för dig.

Att kämpa på samma sida mot åsiktförtrycket som smugit sig in i Sverige som en cancer är en barnlek mot din kamp.
Trots det är jag stolt att vara på din sida.

Du har mig och många, många fosterlandsvänner på din sida och tillsammans kommer vi att påverka detta till att bli ett sant folkhem med sunda värderingar som inte styrs av de hycklare som idag sitter vid maktens köttgrytor.

Så krya på dig så vi kan fortsätta att inspireras av din outtröttliga kamp mot hyckleri och politikernas förakt mot folkviljan.

Vi hörs!

mvh
UncleBob