01 november, 2008

10-procents-utmaningen

Vi vet att Det Nya Sverige årligen lägger ut mellan 60 och 360 miljarder kronor av dina och mina pengar på massinvandring och integration - beroende på vem man frågar. Detta samtidigt som det har skurits ner på vård, skola, omsorg, försvar, vägar, pensioner och polis. Detta är ingen nyhet.

Men vad skulle hända om man hade gjort annorlunda? Låt oss säga att vi skickade tillbaka alla som fuskat till sig uppehållstillstånd/medborgarskap, de som inte har skyddsbehov (vilket enligt Migrationsverkets statistik motsvarar över 95 % av de som fått uppehållstillstånd), de som kastat sina id-handlingar (vilket motsvarar ungefär 90 %), de som ljugit i asylutredningen, de som begått brott under asylprocessen eller efter erhållet uppehållstillstånd/medborgarskap och de som semestrat i landet de flydde ifrån samt att vi stoppade invandringen och att familjer med kriminella ungdomar tvingades lämna landet. Därtill lägger vi ner samtliga integrationsprojekt som bekostas av dina och mina pengar, dvs. skattepengar. Därefter avskaffar vi begreppet och statusen ”permanent uppehållstillstånd”. Vad skulle hända då?

Jag vågar påstå att vi, av alla de pengar som vi sparar på detta, enbart behöver satsa 10 procent av dessa pengar på hjälp på plats för att skydda, stötta och värna fler riktiga flyktingar än vad Det Nya Sverige nu gör. Invandring är utan tvekan det mest resursslukande sättet att hjälpa människor i nöd. Om nu de som kommit till Sverige hade varit i nöd vill säga.

Det sunda förnuftet säger att en svensk hundring, omsatt i mat och kläder, effektivare hjälper Daouda i Afrika, än som kontanter i fickan på Ahmed i Rosengård. Varför i all sin dar hjälpa apatiska barn, när man kan hjälpa svältande barn?

Med allt detta i åtanke konstaterar jag att dagens immigrationspolitik är betydligt mer osolidarisk än den jag ovan föreslår. Bevisa mig fel, den som kan.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Klockrent!!!!!!!!!!!
Hur skall man få 96% av folket att förstå det!?
Mvh Daniel

midgardsjarlen sa...

Klart och redigt uttryckt. Till o med den som bara kan räkna på fingrarna måste komma till samma slutsats.

Anonym sa...

Bara en dåre skulle säga att du har fel. Politken har ruttnat inifrån, den som motsäger dårarna sumpar pensioner och andra förmåner de åtnjuter. Med andra ord är det kört,om vi inte röstar bort skiten. Min mor är 82 bast, gammal sosse som börjat avsky sitt gamla parti. Dessutom försöker hon förklara för sina vänner hennes nya ståndpunkt, och dom börjar vakna..... Blodsven

Anonym sa...

Ett förljuget argument som våra kära politiker kör med är: "Invandringen behövs för befolkningstillväxten, som i sin tur säkerställer den framtida svenska välfärden."

Hur kan någon på allvar tro på sådan kvalificerad dynga. Allra värst är väl ändå våra politiker som ljuger oss medborgare rakt upp i ansiktet.

Anonym sa...

Det skulle bli en winwin situation. Vi kunde hjälpa fler behövande, samtidigt som vi skulle få tillbaka tryggheten. Förresten Weine, att du inte får svar på dina brev från våra "förtroendevalda" beror nog på att 92% håller fullständigt med dig. Men att säga det rent ut, vore självmord i denna sjuka värld. Blodsven

Anonym sa...

Hej,
Tack för en viktig blogg.

Saknar dock ett tema, kan jag ha missat det kanske?
Jag tänker på HALAL-TV som börjar måndag 3 nov SVT2.
Där finns väl en del av intresse för dig att skriva om?

Hälsar
Sara

Robin Shadowes sa...

Tack blodsven, det känns hoppfullt när någon så pass gammal som din morsa ledsnat på såsseriet. Mina päron är tyvärr borta men dom var också såssar hela sina liv och hade dom levat så skulle jag gjort allt i min makt för att få dom att rösta på Sd.

Fosterjordnära sa...

Visst känns det väl bra att arbeta från ottan till kvällen för att vår regering skall ha råd att försörja tredje världen?

Jag menar ,varför överföra pengar till hjälporganisationer (som är proffs på ämnet)i utlandet när man kan transportera alla i hela världen som är i nöd till Sverige?

Anonym sa...

Var det inte den äldre generationens gudsfruktan och moraliska övertygelse, att man är skyldig att hjälpa de människor som lider nöd som låg bakom biståndstanken. Att 100-tals miljarder årligen slösas bort till de ickebehövande, bevisar bara att de nuvarande makthavarna(massmedieaparaten och de självsmörjande politikerna)befinner sig i ett fullständigt moraliskt vakum.
Vem skyddar de svältande och försvarslösa människorna i bilden? FN?, EU?, AU?, eller vem skyddar oss svenskar när vi drabbas av den nya världsordningens frammarsch i vårat land, inte våra politiker i alla fall.
Politikereliten har moralisk skuld i detta och det är därför de blir så hatiska mot den som påvisar deras omoraliska beteenden, omoralens väktares hat är moralens väktares heder!

Rakryggad läsare sa...

Här följer kopian på ett introduktionsbrev, som En Rakryggad-läsare bifogat till DO, i anslutning till den anmälan som gjordes med anledning av missförhållandet i badhuset Aq-va-kul i Malmö. Underlaget för själva anmälan, återfinns här på Rakryggad lite längre ner på sidan.

Ingressen och parentesen under, syftar till tidigare brevväxling med DO i ett annat ärende gällande kränkning och diskriminering av etniska svenskar. Dock vidtogs aldrig några åtgärder.
Svenskar förefaller inte längre betraktas som människor; utan endast som bidragsgivare i syfte att underhålla PK-etablissemangets teatraliska vansinnesföreställning: ”Den totalhavererade invandringspolitiken”.

--------------------------------------------------------------------------


Ombudsmannen mot etnisk diskriminering (DO)
Kommunikationsenheten
Att: Lotta Hedeby


Berättade för några dagar sedan för en god vän i Malmö att, jag rapporterat om och anmält ett par missförhållande till DO. Talade även om att DO förefaller ha ett uttalat intresse av att inte vilja hjälpa utsatta människor i Sverige med svensk etnicitet. Det är åtminstone så jag tolkar brevet från DO; nåja brev är väl för mycket sagt… de två och en halv meningarna…

(Och då DO inte förmår administrera ett kommunikationssystem med landets etniska medborgare baserat på diarienummer, utan förlitar sig till det goda minnet, har jag olyckligtvis inget dnr. att referera till… Förutsätter då att DO vet vad saken gäller… Och förresten… Lotta Hedeby, du besvarade aldrig mig min fråga om DO är man eller kvinna, svensk eller icke svensk! Varför uteblir svaren på dessa båda frågor? Och dessutom… vad heter DO?)

Under vårt samtal, berättade min gode vän i Malmö - en etnisk svensk kvinna - om hur hon bland annat upplever situationen på badhuset Aq-va-kul i Malmö.
Det är just med anledning av detta, som jag skriver till DO, och som utan dröjsmål bör ta sig en närmare titt på rådande missförhållanden i badhuset. För enkelhetens skull, har jag skrivit brevet i första person singularis…
Återger här nedan i min anmälan, ordagrant från minnet så gott det går, samtalet jag hade med min utsatta vän. Hur hon som offer upplever situationen och hur hon spontant känner. Men dessförinnan…

DO: varför blunda för verkligheten i Sverige? En verklighet som i accelererande omfattning negativt väsentligt kommit att påverka vardagen för den ursprungliga, svenska befolkningen.
Det förefaller inte särskilt sunt att, sopa allt obehagligt under mattan, och dag efter dag blunda i tron att det inte finns några svårigheter eller konflikter, som riktar sig mot etniska svenskar. Och samtidigt förutsätta att svenskarna bara skall finna sig i alla ständiga övergrepp, terroristattacker och attentat… Nej, denna låtsasvärld fungerar förstås inte i längden.
Jag är dessutom fullständigt övertygad om att jag inte är ensam etnisk svensk som skriver till DO, och påpekar dessa missförhållanden; samtidigt som jag är säker på att kraven om upprättelse kommer att öka dramatiskt. (Är det kanske därför som man tar sig friheten att inte diarieföra inkommande brev…för att det inte skall finnas några bevis…?)
Det finns både många och uppenbara problem; det jäser och pyser i alla läger. Slutligen kommer alltsammans ändå att exponeras… och explodera! Och det med besked!

Om inte DO har uppmärksammat eller förstått, kan jag upplysningsvis berätta att: det svenska samhället är en tickande och högexplosiv bomb, som är predestinerad att kunna brisera precis när som helst. Utan förvarning.

Myndigheterna kan - i sin demagogiska enfald kring den bisarra mångkulturen - försöka kuva och undertrycka det svenska folket till en viss gräns, och främmande samhällsterrorister kan trampa på samma folk rätt länge, men den dagen kommer då man fått nog. Vi närmar oss med raska steg sannolikt ett sådant avgörande. Och då lönar det sig nog inte längre att försöka skrämma folket - med slentrianmässiga och patetiska begrepp som ”främlingsfientlig” och ”rasist” - till tystnad!

Alla ni myndighetsutövare i era relativt skyddade gemak, i kanslibyggnaderna i Stockholm, och som bor i ”gated communities” (eller åtminstone i områden befriade från mångkultur…) har ni någon aning om vad det innebär att bo mitt i skiten!
Jag menar… i kulturberikarnas Balkan/Mellanöstern-våldsfixerade vardag: med ständiga bilbränder, kontinuerliga skjutningar, gruppvåldtäkter, knivdåd, bankrån, gänguppgörelser, mord, dråp, pedofili, ”balkongflickor”, misshandel av etniska svenskar, hot och våld mot åldringar, könsstympning, väskryckare, sexuella trakasserier av svenska kvinnor, hatbrott mot etniska svenskar, våra barn som dagligen hotas till livet i skolan och ute i samhället, våra flickor som kallas ”horor”, mordbränder, mordförsök genom stenkastning mot fordon, skolbränder, rån av livsmedelsbutiker, personrån av etniskt svenska ungdomar, lösa kamphundar…etc. etc. Det handlar om en enda lång, ihållande terroristattack mot Sverige, det svenska och svenskarna. Dessutom ökar våldsbilden dagligen. Medan vårt rörelsemönster och vardagsliv, tillsammans med rutiner och sociala tillvaro, i allt tilltagande omfattning successivt reduceras och inskränks.

Ni vet absolut ingenting om hur vi har det ute i landet! För då hade ni sannolikt inte uppträtt så ignorant och varit så fruktansvärt avvisande och betett er så brutalt nonchalant… Fast den verkliga sanningen om den till skyarna höjda - och tillika oumbärliga… mångkulturen, är naturligtvis svår att uthärda!
Samtidigt som det gäller att vara intill döden politiskt korrekt - fast landets fundamentala strukturer håller på att totalt falla sönder och kollapsa.

Det i Sverige politiska experimentet som kallas mångkultur, är inte bara århundradets - utan alla seklers - ojämförbart största politiska misslyckande. Och som är på mycket god väg att resultera i den värsta ekonomiska regress, demografiska sammanbrott och kriminella katastrof som nationen någonsin ställts inför!
Skadorna till följd av detta ohyggligt makabra socialpolitiska fiasko är sannolikt irreparabla… med tanke just på: ekonomi, demografi och kriminalitet.
Dessutom kommer det länge att talas om dessa självdestruktiva mentalfall till politiker (med självpåtagna illusioner om att lidelsefullt få utgöra världssamvete…) som präglade svensk politik de sista decennierna på 1900-talet, samt något decennium in på 2000-talet.
Och om hur man medvetet och besinningslöst importerade våld, aggression och kriminalitet i en aldrig sinande mängd från främst utomeuropeiska länder (dominerat av arabisk/muslimska), i ett enda syfte: att systematiskt låta plundra, skövla, rasera och ödelägga de bärande strukturerna i det - en gång så väl fungerade - svenska samhället.
Som ett fata morgana över förödelsen vilar den ständiga frågan, som alla intellektuellt normala människor i Sverige ställer: Till vilken nytta?

Medan man - kanske värst av allt - betalade fyrsiffriga miljardbelopp för att få sitt land utplånat intill oigenkännlighet.
Förblindade av politisk korrekthet, stod man beredd att offra landet och dess folk på mångkulturens mortala, kaotiska och blodiga altare! Samtidigt som man så gott som dränerade statskassan… för att få det gjort… Ofattbart!

Och du DO… lämna inte även denna handling ”ad acta”, som du lovade (hotade…) att göra med mina brev. Visa i stället kurage… och respekt, för de etniska svenskarna till vilka landet Sverige faktiskt tillhör!
Hela myndighets-Sverige skall väl ändå behöva framstå och tillika uppträda som ett kollektiv av homogena landsförrädare. Sluta i stället omedelbart att sanktionera våldtäkten av Sverige och de etniska svenskarna…


PS. Sedan detta brev skrevs och skickades, har det visat sig att ungefär samma förhållande råder i badhuset Sydpoolen i Södertälje. Enligt initierade är detta heller ingen plats för etniska svenskar längre…


(DO är en statlig myndighet. DO ska verka för att diskriminering som har samband med etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning inte förekommer i det svenska samhället.)


Vänliga hälsningar från,
En Rakryggad-läsare

Weine Berg sa...

Sara: Av det jag läst om Halal-TV verkar det vara av ovanligt öppen propagandaslag. Det finns nog bra skäl av mig att ta upp ämnet. Dock förstår jag inte vad du menar med tema? Alla artiklar är kategoriserade vilket du ser längre ner i vänsterspalten på sidan. Är det detta du menar?

Anonym sa...

Ett utav dina vassaste texter. Använd denna artikel rätt, få ut den till viktiga personer som kan få ut dessa sanningar till tvivlare i Sverige.

Fritte

Fight for freedom n against ego assholes sa...

Det är såååååååååååååååå förbannat skönt att det finns folk som dig , blogginnehavaren !! Fortsätt med ett underbart jobb ! Mvh