17 november, 2008

80 % snyltare, lögnare och bedragare?

Många inom myndigheterna, och bland vanligt folk, har länge misstänkt att påstådda släktband ger oseriösa människor flyktingstatus och därmed livstids försörjning. På forumet Exilen har det nyligen uppmärksammats hur stor andel som luras och ljuger för att skaffa sig ”en dräglig tillvaro”.

Danmark DNA-testade somaliska anhöriginvandrare och fick fram det smått chockerande resultatet att 80 % av dem inte alls var släkt med den de påstod sig vara anhörig till. Även USA gjorde nyligen denna undersökning och kom också fram till att 80 % av deras afrikanska anhöriginvandrare inte var släkt med sina påstådda anhöriga. Omedelbart när detta uppmärksammades stoppades den afrikanska anhöriginvandringen till USA.

De ljuger, bedrar och snyltar - och stjäl därmed pengar från riktiga flyktingar, pensionärer, skolelever och sjuka. Om siffrorna stämmer även för Sverige bekräftar det bara hur ruttet den svenska immigrations- och flyktingpolitiken är. Det Nya Sverige är fantastiskt.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Rekommenderar att man följer Merit Wagers blogg med inside information från Migrationsverket.
http://merit.blogg.se/
Ett mer korrupt verk finns inte.
För att ändra allt till det bättre räcker det att följa de bestämmelser man har.
T ex om att för att bli PUT-innehavare ha en "känd indentitet"!
Men icke, klåfingriga PK-itiska chefer med karriäraspirationer saboterar effektivt att vettigt arbete och resultatet är, förstås, till Sveriges nackdel.
//E

PS. PUT borde absolut föregås av en längre tids TUT som skulle fungera som prövotid. Idag är ju PUT nästan = 100% säkert svenskt medborgarskap, något som fö skulle vara återkallningsbart och dubbla medborgarskap skall under inga omständigheter få existera!.

Andreas sa...

Fuskare borde straffas med nacksKUT.

Greger Rutgerson sa...

Detta är verkligen ingen förvånande information. Men det är märkligt att inte varken USA eller Danmark redan tidigare har infört blodprov för att styrka identiteten. Vi kan vara tämligen säkra på att samma siffror lär gälla för Sverige.

Anonym sa...

Inför obligatoriskt blodprov på en gång i Sverige!

Risken finns dock att de politiskt korrekta kommer finna blodproven som inhumana och kränkande för de stackars anhöriga flyktingarna.

midgardsjarlen sa...

Läste någonstans att somaliers DNA överensstämmer nästan på pricken med makakers. Endast genuppsättningen för kroppsbehåring skiljer. Jag blev ej förvånad.

midgardsjarlen sa...

Glömde kommentera förslaget att PUT borde föregås av en längre tids TUT... du menar väl TOT? Vava?

Fenrisulv sa...

Här är en länk till forumtråden på Exilen: http://exilen.eu/showthread.php?tid=4289

Weine Berg sa...

Ingen PUT tack. TUT möjligvis och även PÅT (Permanent ÅterreseTillstånd) för de icke-behövande.

midgardsjarlen sa...

PÅT, hahaha, tack Weine det är taget. För övrigt. Måste du lägga ut en så läskig bild, man får ju svårt att somna på grund av adrenalintoppen. Vill ut och slåss.