17 november, 2008

Bra ökning för Rakryggad

Jag kan glatt meddela att antalet besökare på Rakryggad ökat de senaste veckorna. Vecka 40 (29/9-5/10) var det 3 423 som läste Rakryggad. Vecka 46 (10/11-16/11) hade siffran stigit till 4 830, en ökning på över 1400 besökare per vecka, eller 41 % om man så vill. Ju fler som läser Rakryggad och agerar därefter, desto starkare flammar hoppets låga. Det är de som gör något som skapar förändring. Stå på er, alla därute!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det var verkligen en MYCKET glädjande nyhet att en OPK (opolitisk korrekt) blogg ökar antalet läsare. Det kan ev. betyda något possitivt istället för allt det negativa som man ideligen & dagligen blir matad med!

Anonym sa...

Jag är inne här nästan varje dag. Så mycket att läsa.

//Crille

wodinaz sa...

Synnerligen goda nyheter! Jag vill minnas att vid tidpunkten för fulmedias angrepp på dig rörande Klüft-tramset så hade du runt 1700 läsare/vecka. Detta är alltså ett fint steg i rätt riktning.

Gratulerar!

wodinaz sa...

Tillägg: det var också vid Klüft-kalabaliken som jag fick reda på rakryggads existens :-) Så, fulmedia har gjort åtminstone en god gärning för åtminstone en person de senaste pass 30 åren.

Weine Berg sa...

Ja, bloggen har överlag ökat bra i besökarantal det senaste året. Det inspirerar till fortsatt bloggande!