17 november, 2008

En vädjan till Sveriges folk

Från Upprop mot Lissabon-fördraget http://www.youtube.com/watch?v=tCEHas1SUog

Jag vänder mig till er som en reaktion av hotet mot vår demokrati och vår nationella suveränitet. Låt ingen svensk förneka de hot som föreligger mot oss i denna tid. Medan högern och vänstern är upptagna med att bråka om bagateller så dyker det nu upp ett större hot mot oss som hotar att förgöra allt som vi tillsammans har uppnått. Det är dags för oss som fria medborgare och individer att sätta alla pettitesser åt sidan och ena oss mot detta hot som manifesterar sig i form av Lissabonfördraget. Hotet mot demokrati och frihet är över oss och vi måste söka skydd på högre mark ifall vi inte skall bli ivägsvepta i denna tyranniets flodvåg.

Sveriges riksdag och våra folkvalda har svikit oss. De har i sin otroliga arrogans förvägrat det svenska folket rätten att rösta om fördraget som kommer att innebära att Sverige kommer att förvandlas till en region i en federal superstat och helt mista sin självständighet. Allt gott som dessa representanter någonsin har givit oss är ett minne blott. När de som så kallat skall skydda oss och stifta våra lagar sviker oss, vem skall vi då vända oss till? Den politiska klassens motvilja att låta Sveriges folk rösta om fördraget saknar motstycke i historien. För att få perspektiv på detta totalitära beteende måste vi nästintill jämföra det med Sovjetunionen eller Nazityskland.

Förstörelsen av vårt land, och resten av Europa, kan man bevittna varje dag. Vi har sett demokratin steg för steg förgöras och nedmonteras till förmån för en allsmäktig europeisk superstat. Läs föreningen Nej till EU:s utmärkta sammanfattning av fördraget(Notera att denna vädjan ej har med organisationen Nej till EU att göra):
http://www.nejtilleu.se/ovr/2008/Ds2007-48.pdf

Hur makalös och fruktansvärd denna utveckling än må vara så är detta vår tids utmaning.
Tiden har kommit för oss att samlas och agera mot Lissabonfördraget. I enighet ligger styrka och redan har många svenskar vaknat upp inför detta hemska faktum och utifrån alla fria medborgares gemensamma styrka, skall vi forma en odelbar enhet som svarar enbart inför en grundsten: Frihet!

Från denna grundsten skall vi gemensamt kämpa. Från och med att du läser denna vädjan, låt ingen medborgare gå emot sin egen frihet. Låt ingen svensk folkvald konspirera mot vårt lands frihet och självständighet. Låt ingen i vårt land samarbeta med tyrannerna i Bryssel. Och till alla Sveriges och frihetens fiender: Stå icke i vår väg, för vi skall segra oavsett vad som sker!

Med vänliga hälsningar och med hopp om ett folkligt engagemang,
Upprop mot LissabonfördragetPS. Vad kan DU göra? PROTESTERA mot fördraget utanför Riksdagen Torsdagen den 20 november. I detta fall räcker det inte att informera folk på internet eller insändare i tidningar. Nu måste alla gå man ur huse och visa sitt missnöje i denna viktiga fråga.


Beslutet om förslaget kommer redan kl 12 så det gäller att folk sluter upp i god tid innan. Denna fråga borde engagera minst lika många som vid protesterna mot FRA-lagen oavsett om du är hemmahörande i vänstern, högern eller är helt politiskt ointresserad.

5 kommentarer:

Anonym sa...

IPRED-lagen känns ännu viktigare. Ett helt folk kan bli terroriserade av branschadvokater. En tsunami av hot och förföljelse väntar bakom hörnet.

Pelle sa...

Kolla vad Thoralf får för korkade svar från våra "folkvalda".

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2008/november/bedrovliga-riksdagsledamoter.html#comment

Anonym sa...

Bra detta. Jag vill ha ett United States of Europe med gemensam valuta och millitär.

IPRED är viktigare att gnälla över.

// Salad

Anonym sa...

Eftersom att jag inte kan ta mig dit så har jag istället skrivit insändare till flera tidningar.

Johan sa...

Tack så mycket Weine för att du la upp detta upprop.

Till Anonym!

Klart att IPRED-lagen är viktig. Men om du satt dig in i EU och det här fördraget, så hade du insätt att detta är JÄVLIGT mycket viktigare då det rör så många områden.