16 november, 2008

Insändare: Det Nya Sveriges Gulagarkipelag finns mitt i samhället…

Under tiden som Kalle Anka-landets PK-media flitigt och framgångsrikt kopierar Pravda (Sovjet) och Neues Deutschland (DDR); Aftonbladet, Expressen, Metro, DN, Sydsvenskan… och gör vad som står i deras makt för att tiga ihjäl den obehagliga sanningen i Det Nya Sverige - sjunker vi allt längre ner i den mångkulturella gyttjan, för att långsamt så småningom kvävas. I åsiktsdiktaturens Det Nya Sverige, tillhör Expressen och Aftonbladet de värsta. För att inte säga de mest avskyvärda…i sitt motbjudande beteende med att skapa sin egen verklighet.

I syfte att avleda fokus från den katastrofalt bisarra verkligheten, visste man redan i Sovjet och DDR betydelsen av att använda sig av hot, repressalier och politiskt styrd massmedia. Genom att systematiskt producera redaktionella meningslösheter, försökte man avleda uppmärksamheten från den faktiska verkligheten, och därmed hålla lögnen vid liv… genom konstgjord andning. Länge var man ganska framgångsrik - tills bubblan en dag sprack!

Med hjälp av rubriker som: ”Jekaterinas rekordhöga solrosor väcker beundran”, ”Igor och Vasilij månadens arbetarhjältar, tre extra semesterdagar på kombinatets bekostnad”, ”Vete-ligan vanns av kolchosen i Utebeteska” ”Tolvbarnsmamma i Lvov får Lenin-orden för andra gången”, ”Vera Pugatjóv (Plockar-Vera) åter snabbast i potatistävlingen i Baranovichi”, ”Nikolajevs rekordmjölkande kor ger medalj”, ”Vladimirs (Tomat-Vladde) jättetomater lovordades på partikongressen”… avledde man uppmärksamheten på den obehagliga sanningen och trista verkligheten. Medan man ännu en tid, sköt upp den förestående och oundvikliga kollapsen.

På samma sätt går PK-pressen tillväga i Det Nya Sverige. Genom dresserade tangentpillare passiviseras läsarna och förs bakom ljuset med hjälp av uppdiktade, fiktiva ”stjärnor” och ”hjältar” och ”TV-profiler”. Och matas med fullständigt innehållslösa ”nyheter” från olika meningslösa Kalle Anka-aktiviteter:
”Idol-Ola spydde på flickvännens nya märkesjacka”, ”Let’s dance Emma tappade stringtrosorna på Konsum”, ”Idol-Danny slog ner tryckare i busskön”, ”Bonde söker fru - Fredrik rapade Sussi i örat på avskedsfesten” ”Aftonbladet var med, när Robinson-Jesus visade sin tatuerade penis på Stureplan”, ”Naken-Janne talar ut i Expressen; våldtog grannens rotweiler när han var 14…”, ”Idol-Anna i krissamtal efter kritik” medan den ene efter den andre bryter samman, får psykologhjälp, tvingas till terapi, gråter sig till sömns, gråter ut, gråter hela vägen hem, gråter hejdlöst, gråter hysteriskt, får nervsammanbrott, blir utkastade, utvisade, utbuade, utlämnade, utröstade… i all oändlighet.

Dessutom finns det, tycker jag, två bra parallella exempel: Gagarin och Zlatan. Båda utnyttjades framgångsrik av de två olika men lika destruktiva systemen: kommunismen och mångkulturismen. Vars utopiska och sjuka ”ideologier” bevisligen undergräver samhället och dess fundamentalt fungerande strukturer, och som därmed villkorslöst är dömda till undergång.

Gagarin marknadsfördes hårt internationellt av Sovjetstaten, för att visa kommunismens absoluta fördelar och oöverträffade överlägsenhet, inklusive förmåga att producera ”hjältar”. Gagarin kom att bli den förste mannen i rymden. Det blev sedan inte så värst många fler internationella hjältar signerade Sovjetkommunismen innan den kollapsade! Det handlade mer eller mindre om en engångsföreteelse; att vara på rätt plats, vid rätt tid och rätt tillfälle. De verkliga hjältarna hamnade i Gulag… en masse.

Enligt PK-media i Det Nya Sverige är den fotbollsspelande invandraren Zlatan Ibrahimovic från Balkan, det mest ypperliga och ultimata beviset för att den interkontinentala massinvandringen och mångkulturismen är det absolut rätta konceptet för vårt (snart inte vårt längre…) land.

PK-Det Nya Sverige försöker genom ”hjälten” och ”stjärnan” Zlatan rättfärdiga hela det monumentala fiaskot med den totalt misslyckade invandringspolitiken. PK-media har naturligtvis inte varit sen att exploatera fotbollsspelaren Zlatan, hans privatliv och det pråliga husbygget… Pressen har vältrat sig i mångkulturens superioritet. Man vill få läsarna att tro mångkultur och framgång är synonymt.

Se vad duktig man är, fast man inte kommer från Sverige! Underförstått: invandrarna ur den berikande mångkulturen är överlägsna de löjliga svenskarna med sin inbillade, påstådda kultur! Svenskarna är idioter om de inte ser och begriper fördelarna med multikultur!

Parallellen med Gagarin är både skrämmande och slående. Efter årtionden av invandring till Sverige, har då plötsligt en (1) individ slutligen lyckats med något anmärkningsvärt! En människa av hundratusentals… Statistiskt gör det mig inte imponerad. Trots att vi av Sahlin, Reinfeldt och alla de andra politiskt korrekta landsförrädarna, till döds blivit itutade hur värdefull, berikande, oumbärlig, utvecklande, innovativ, produktiv… den interkontinentala massinvandringen är, lyser alla de andra förväntade ”hjältarna” och ”stjärnorna” med sin definitiva frånvaro. Oddsen är således inte särskilt höga… Och en svala gör ju ingen sommar!

De verkliga hjältarna tigs ihjäl, stängs ute från massmedia och motas bort från offentlighetens ljus; genom att baktalas förlorar man ofta både jobb och social status.
Det Nya Sveriges Gulagarkipelag finns mitt ibland oss… Isolerade mänskliga öar, till följd av intern kränkning, etnisk diskriminering, odemokratisk behandling, missriktade omdömen, nedsättande bemötanden och segregation iscensatt av det manipulerande, landsförrådande politiska etablissemanget.


Rakryggad ifrågasättare

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fulmedia gör allt för att upprätthålla och skydda sin fiktiva värld. Dessutom gör de allt för att idiotförklara oss svenskar som vill bibehålla den svenska värdegrunden. Media framställer oss som "de hemska och de som det är fel på", när det i själva verket är tvärtom.

Fulmedias huvuduppgift tycks vara att få oss till egoistiska individer och icke självtänkande konsumtionsslavar.

Anonym sa...

http://stockholm.expressen.se/nyheter/1.1371266/romario-hedrades-pa-sergels-torg


Det enda som är gemensamt med fotbollsspelaren Romario är namnet,men hur är det med alla svenskar som mördas?
Hur och av vem blev han mördad? det är underförstått den elake "svensken".
Expressen är den allra värsta,med Mona i sorg.

Anonym sa...

Inte ställer "Måna Muslim" upp när en etnisk svensk mördas eller hur? När detta händer en icke etnisk svensk då ställer hela PK-Sverige upp - underförstått de elaka etniska svenskarna & de snälla "flyktingarna","invandrarna"m.m.! PK-Sverige vill ge en bild av att det bara är dessa invandrade horder som utsätts för våld & istället är det nästan bara tvärtom! Det svenskfientliga våldet diskuteras nästan aldrig & vi vet ju varför? Vi är ju bara "barbarer" m.m. & därför mindre värda! Förresten var det etniska svenskar som dödade den 23 årigen negern?

Fosterjordnära sa...

Oerhört bra analytisk och verbal förmåga ,bravo!!

Tror du har en konkurrent men samtidigt en broder i denne skribent Weine?!

Ni har min respekt båda två.

Joh sa...

Hammaren på spiken!