14 november, 2008

Läs domen mot Smygaren

Klockan 14.00 på torsdagen föll domen i Göteborgs tingsrätt mot våldtäkstmannen Shino Mohamed Hashi, även kallad “Smygaren”. Hashi dömdes till sluten rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning. Han dömdes för fyra grova våldtäkter och två grova våldtäktsförsök.

Under tio års tid har Shino Mohamed Hashi spridit skräck i Göteborgstrakten genom att smyga sig in till ensamma kvinnor som bodde på bottenvåningen via fönster eller altandörrar när de låg och sov.Shino Mohamed Hashi anses vara en av Sveriges värsta serievåldtäktsmän genom historien.Hashi döms även till att betala skadestånd till sina offer på drygt 300.000kr sammanlagt.


Läs mer om domen på Fria Nyheter.

11 kommentarer:

Anonym sa...

ännu en kulturberikare visar sitt sanna jag....har inget till övers för varken inhemska eller utländska sexbrottslingar...men dom sistnämda ska UT vid fällande dom. Inhemska skall avrättas vid återfall eller buras in för gott för att skydda vi som gör rätt för sig.
Blev idag stoppad i en allmän poliskontroll...påvisade att dom borde istället jaga pedofiler/sexbrottslingar och polismannen höll med:). Om ngn bultade ihjäl en pedofil innan polisen kom så tyckte han att det inte gjorde ngt. Kul att polisen tyckte så. Tyder på att folk tänker en sak men säger en annan om dom vore med på TV.

Anonym sa...

Härligt att han kommer undan med 300000.. gångra det med 10 + en enkelbiljett hem med fortsatt avtjänat strff i sitt hemland så är jag nöjd
/Eric

Anonym sa...

Roligt att alla i Sverige får psykvård i Sverige. Det verkar ju finnas hur mycket Psykvård som helst i Sverige, men ändå har dem ingen plats till dig?

Iallafall, vi har fattat att många invandrare som kommer till Sverige och ser alla vackra tjejer, bara måste hoppa på dem. kommer ihåg när vi var på ett disko och det var typ 5 grabbar som inte kunde ett skvatt svenska men sprang efter alla tjejer och tafsade och höll på. Dessa 5 grabbar slog vi till så mycket att nu för tiden har dem lärt sig en läxa.

Du skrapar mycket yta Weine men dina lösningar är inte mer djupgående än din penis är i en kvinnas mus.

VEM??? Har makten i Sverige och vem bestämmer att svenskarna ska leva som vi gör? 9 av 10 lagar gynnar företag och inte individer. Vi väljer politiker som får en extremt stor makt men dessa bryr sig inte ens om folket?

Weine du som är så smart skriv ner en 20 års plan och visa den för mig. Kommer Sverige att klara sig utan "The Big Corporations". Blir vi förklarade för terrorister om vi slänger ut Coca Cola och tar till oss Trocadero? Mcdonalds/Sibylla.

Anonym sa...

Underligt att man inte har läst så mkt om "smygaren" i media. Kan det bero på att han inte är svensk?

Anonym sa...

Här är ett bra exempel på hur det går till inom pedofilreligonen

http://kaotic.com/5392_Iranian-Security-Guard-Loves-To-Suckle.html

Greger Rutgerson sa...

Och inte är det han som får betala 300000kr, utan skattebetalarna. Enda rätta är att spärra in detta svin i livstids arbetsläger så att han får betala av sin skuld själv.

Weine Berg sa...

Anonym 00:04: Om du bara ska förolämpa mig kan dig sätta dig på nåt vasst och uppskatta alla andra stunder i livet.

Anonym sa...

Weine: i en röstning på aftonhoran så får SD ca 14%. Vad säger du om det?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3777557.ab

Robin Shadowes sa...

Lustigt, för på textremsan på svt sades det att sd och kd idag är lika stora. Fan tro't!

Greger Rutgerson sa...

I skrivandets stund är det över 15%som har röstat på Sd i Aftonbladets omröstning! Personligen är jag övertygad om att denna röstning mycket väl kan avspegla den verkliga situationen idag, om folk röstade i enlighet med sina åsikter. Över 40000 personer är också långt fler än det antal som brukar tillfrågas i olika omröstningar som t.ex. Sifo, och här är alla anonyma och har ingen anledning att inte svara vad de verkligen tycker.

Weine Berg sa...

Anonym 14:17: Jag sympatiserar inte med SD men visst finns det lite skadeglädje i att det går bra för några som etablissemanget avskyr..