12 december, 2008

Kvinna dömd till utvisning

Det är ingen överdrift att påstå att vapen, knark och kriminella väller in över Sveriges gränser numera. EU kallar det fri rörlighet för varor, människor och tjänster - jag kallar det att ge efter för globaliseringen.

Nu har en kvinna på 52 år åkt fast för heroinsmuggling. Den 4 september försökte hon smuggla in fem kg heroin till Sverige, men fastnade i tullen. Heroinet har ett värde på 7,5 miljoner kronor. Kvinnan döms för försök till grov narkotikasmuggling till 10 års fängelse och livstids utvisning. Det tragiska är att skattebetalarna nu får betala för brottslingens 10 år med 2000-3000 kronor per dygn. Slutnotan blir hög och med dagens halvtaskigt bevakade gränser lär inte utvisningsdomen hålla henne borta.

Jag blir alltid lika upprörd när jag får reda på sådana här försök att förgifta oss svenskar med knark. Denna gång lyckades man stoppa ett stort parti med gift från att flöda i mångas ådror, men hur många åker inte fast? För övrigt tycker jag att vi ska ”outsorca” en stor andel fängelseplatser till Ryssland, där kostnaden är en tiondel av vad den är i Sverige för varje fånge. Dessutom är inte ryska fängelser vandrarhem med murar som i Det Nya Sverige. I Ryssland har inte fångarna kabel-tv och dator i cellen. Jag betvivlar också att fångarna där svassar omkring i mjukiskläder och tofflor på dagarna. Men jag kan ju ha fel…

8 kommentarer:

Anonym sa...

Varför ska de tjäna av sina straff här? Fattar inte det. 10 år som vi ska bekosta på en kriminell, plus att vi få betala resan hem sen, när den nu blir.Räcker väl med att vi har våra egna brottslingar att ta hand om. Man blir upprörd när man vet hur våra pensionärer har det. De som en gång byggt upp det här landet.

//Crille

Anonym sa...

2000-3000kr per dygn är ett rimligt pris för rehabilitering av personer som skall släppas ut i Svenska samhället, om vi ser till att de får bra rehabilitering och får sin utbildningsnivå höjd till gymnasienivå förutsatt att straffet är långt nog i förhållande till personens utbildningsståndpunkt. Skola, psykolog, rimligt vårdande miljö etc kostar och måste få kosta, men då ska kriminalvården skötas så att återfallsfrekvensen reduceras.
För utvisningsdömda har Sverige inget rehabiliteringsintresse, därför kan förhållandena för dem vara annorlunda, Rymningssäkra anstalter med hårt arbete för att på så vis finansiera sitt eget uppehälle, vakter och byggnader. Miniminivå av tandvård och sjukvård. Näringskorrekt mat, men av billigaste slag, rimligen sämsta fläsk och nötbitarna från slakterierna blandat med tredjesorteringsgrönsaker och foderspannmål och kokt till en gröt. Billigt och mättande. Placeras dessa anstalter i norrlands inland ges värdefulla arbetstillfällen till dessa bygder samtidigt som straffets karaktär av semester reduceras. Givetvis inga permissioner, då personerna ej skall rehabiliteras till Svenskt samhälle. Särskilda fångtransportflygplan, vägrar personens hemland ta emot vederbörande utrustas han med en fallskärm och kickas ut ur planet när det lyft till 1000 meter på väg åter till Sverige.
Får personen någon dagpeng så hålls den inne tills dess att den uppgår till dels de skadestånd som dömts ut, dels rättegångskostnaderna och slutligen beräknad kostnad för hemtransporten.

//en vän i kampen

Anonym sa...

Våra kära ledare är ju helt och fullt medvetna hur den svenska befolkningen allt mer få ta konsekvenserna av globalisternas(Bilderberg group)beslutsfattanden. De har alla varit på dessa möten och fått mer eller mindre uttalade politiska direktiv från den verkliga maktens män.
Vår nuvarande utrikesminister, har under en lång tid varit en av de mer frekventa deltagarna på dessa möten och var hans lojalitet ligger blir uppenbart här

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=725621

http://www.regeringen.se/sb/d/11063/a/113926

Anonym sa...

Hoppsan! glömde signera min kommentar nyss...D2TNWO

Fosterjordnära sa...

....att outsourca fångvårdsplatser är lysande. Kanske kan man ta det ett steg till? De ickesvenskar som döms till fängelsevistelse i svensk domstol får avtjäna i en av Sverige inhyrd fångplats i ryskt finkaburum. Men i stället för att slå dank och få stryk av ryssar ,så kan de agera gratisarbetare till olika taxiväxlar som av besparingsskäl ligger i Ryssland.

Robin Shadowes sa...

Anonym2 har alldeles rätt. Smilfinken Bildt är en av våra värsta förrädare och har varit med i Bilderberggruppen i många herrans år. Denne man har med vett och vilja förstört sitt land bara för att få vara med vid köttgrytorna.

Anonym sa...

Du som driver denna blogg måste gå om skolan och tänka lite längre än vad du gjort hittills. Tror du verkligen att Sveriges regering INTe är inblandad i Afghan heroin?

Hur fan tror du länder som Turkiet, USA, Pakistan Indonesien m.fl. betalar Bofors/SAAB?

Kolla upp turerna kring det Afghanska heroinet, var det tar vägen och vilka länder som är involverade.

Lyssna på vad Reinfeldt sade om Afghanistans bönder/opium samma dag han valdes till statsminister!

Öppna dina ögon annars kommer du att be till Alah innan 2030.

Anonym sa...

Jag häpnar över hur blåögda ni kan vara mot era ledare!

Ge mig en mille så visar jag hur enkelt det är att ge SD en promenadseger 2010.

/CO