15 januari, 2009

Förändring i grunden

I den systemkritiska bloggvärlden är det nog få som undgått upplysningarna om den totala mångkulturella dominansen på Malmö-fängelset Kirseberg. För några år sedan var det 85 % av fångarna som hade ”invandrarbakgrund”. Nu är det uppe i 100 %. Samma mångfald som Det Nya Sverige som helhet kommer att ha någon gång efter år 2050 då vi svenskar hamnat i minoritet, med andra ord. Detta är inte ett problem, enligt dem som har yttrandeprivilegie i dagens informationssamhälle. Vi svenskar är ju trots allt ”enfald”.

Faktum är att det enligt makten inte finns svenskar. Vi är vad som helst – men inte svenskar. Så med vilken rätt kan vi då hävda att landet är vårt? Ingen naturligtvis, landet är allas. Allemansland. Ja, så snett kan det gå när 68-vänstern nu haft fritt spelrum de senaste decennierna. En självgod liten elit som ser sig som moraliskt högstående ”underdogs” som behöver tala om för oss vanliga dumma svenskar vad vi ska tycka, tänka och säga.

Det Nya Sverige behöver demonteras i sina grundvalar med 68-vänstern och hela köret. Går vi till botten med problemet lär det inte dyka upp igen. Förebyggande arbete och lärdom om vad som nu drabbat oss är viktigt i framtiden. Lär vi oss inte av vår historia, lär vi upprepa den.

5 kommentarer:

World traveller sa...

Jag var precis inne paa SSU's hemsida och laeste en artikel paa bloggen TVAERDRAG. "Fanon och det politiska vaaldet". Om inte det aer att legitimera och uppmuntra till politiskt vaald saa vet jag inte vad det aer. (Det kan ju visserligen tolkas olika av olika personer, precis som koranen).
Skraemmande med tanke paa AFA's/islamisters/vaensterns staendiga attacker mot fredliga demonstrationer eller torgmoeten.

Anonym sa...

Jag vill bara uppmärksamma att det på rakryggad borde skrivas om och berömma Borås Tidning för deras mod att låta folk få skriva till de flesta artiklar som handlar om invandring och faktiskt få skriva sin åsikt.

Läs på bt.se och kolla kommentarerna så får ni se att folk faktiskt får vara kritiska och det är nästan chockerande när vi är så vana vid dom andra stora tidningarnas censur!

Robin Shadowes sa...

Jo, det finns faktisk svenskar, tro't om ni vill men det gäller bara om man har brun hy och har utomeuropeiskt ursprung eller är född i Sverige av folk med brun hy och utomeuropeiskt ursprung. Man kan också vara svensk om man bor i utomeuropeiskt land men tidigare har bott i Sverige och fått svenskt medborgarskap. Andra undantag kan jag inte komma på.

Weine Berg sa...

Under min tid i SD fick jag och Niklas Svensson in ett par långa debattartiklar i BT. På den tiden var de bra iom att vi fick vara med i debatten. Får kanske undersöka hur de för sig idag...

Anonym sa...

Hej jag tror mycket på att sitta och skriva debattinlägg på aftonbladet och expressen, även om dom censurerar en del. Jag har dock fått in en hel del inlägg.
Ringde igår til AB och kritiserade varför de tar bort inlägg som ej strider mot villkoren. Dock var inte communitychefen Andreas där, så jag får ringa på måndag igen. Idag anmälde jag ett inlägg pga att han jämförde Sd med nazister och det inlägget försvann. Så det är bara att stå på sig. Mer aktivitet på aftonbladets/expressens inläggsidor och försvara för min del Sverigedemokraterna i alla fall.
Här är några inlägg som kom med angående Sacredius petande från eu-listan.
-Jag är Sverigedemokrat och tror även jag på människors lika värde. Dock tycker jag inte att folk från alla världens hörn skall få bosätta sig i Sverige, då jag hellre hjälper 100 krigs/svältdrabbade i deras närområden, än en familj i bergsjön. Helt central för oss är FN:s deklaration om de mänskliga fri- och rättigheterna. Vi tar starkt avstånd ifrån diskriminering av människor på grundval av kön, religiös och politisk tillhörighet eller etnisk bakgrund. Här kommer ett annat fast hos expressen.
Det handlar inte om fördommar. Det Sd vill är att lyfta fram debatten inget annat parti vågar prata om, det vill säga en integration som håller på att gå käpprätt åt h....te. De vill ta upp de känsliga frågor som halva befolkningen tänker på men ingen vågar yttra något om. Tack ock lov att det finns ett rakryggat parti som öppnar porten till riksdagshuset. SD 2010