16 januari, 2009

Insändare: Martéus, Dahlberg, Rydhagen & Co… vad vill ni med Sverige?

Dagligen ekar den falska lovsången. Som vanligt är det mångkulturens giftcocktail - den som förvandlat Sverige från en stabil nation till ett kaotiskt helvete - som är föremål för hyllningarna.
Den repeterade lögnen… enpartistater och kommunistdiktaturer har varit svaga för detta koncept, i symbios med hot mot dem som genomskådat bluffen. Kontrollerad, censurerad media har alltid haft en viktig central position… Oavsett land!
Det mångkulturella experimentet: Det Nya Sverige, är ett fiasko. Ett misslyckande som inte går att klä i ord. Ett totalhavererat projekt; inte minst sedan islam på allvar kom in i bilden!
Bevisen är så uppenbara, många och så groteska att, även den politiskt blinde börjat reagera. Mångkulturens vänner vägrar dock se verkligheten.

Ett vanvettig idé; avlad av rödvinsideologer, närd av 68-vänsterns haschdimmor, har förvandlats till en socialpolitisk mardröm. Grundläggande strukturer hotas av sönderfall, medan successiv upplösning av samhällets funktioner sedan länge är i progress.
Nationell identitet har raderats ut. Etnisk befolkning åsidosatt. Samhället vandaliserat intill oigenkännlighet, medan statskassan brandskattats. Runt hörnet väntar en nationell kollaps. Ekonomisk, moralisk och demografisk. Flera av landets kommuner är redan konkursmässiga.

På redaktionell första parkett försöker desperata företrädare för PK-media övertyga läsarna om mångkulturens förträfflighet. Fast det mesta pekar på raka motsatsen.
Invasionen är nedbrytande och destruktiv för Sverige. Vitala samhällsfunktioner slås ut medan den etniska befolkningen drabbas. Den som inte förstår detta, skall omgående bege sig till psykakuten!
Media i Det Nya Sverige har befordrat lögnen till redaktionell konstform; exponerad i krönikor, ledare, kulturfönster, nyheter och på debattforum. Inramat av unken vänsterpropaganda. Fröna som såddes av 68-vänstern, har gödslats av den marxistiskt kontaminerade journalisthögskolan.
Plantorna har utvecklats till redaktionella farsoter i likhet med Dahlberg, Rydhagen Martéus… Okunniga, oerfarna, hjärntvättade och uppbackade av censur och åsiktsdiktaturens kräldjur, har de förvandlat pressen till manipulativa, privata dagböcker. Infantila dagdrömmar om kommunism, islamism och mångkultur exponeras ogenerat. Pinsamt och löjeväckande ur internationellt mediaperspektiv…
Redaktionella hönshjärnor, vänsterextremister och eliten av låtsasredaktörer, medlemmar av svenska muslimfalangen: Är ni inte nöjda!
Med att Sverige, från att varit en respekterad industrination, på bara ett par decennier degraderats till islamiserad bananmonarki… Och kommer snart att uppgraderas till muslimsk lydstat!
Den av politiker och media lovordade multikulturen; orsaken bakom det socialpolitiska, ekonomiska och kriminella kaoset, som går under namnet Det Nya Sverige - har redan kostat svenska skattebetalare fyrsiffriga miljardbelopp. Till vilken nytta…!
Har Sverige blivit bättre eller rikare genom att dörrarna öppnats för islam, tredje världens stenålderskulturer, analfabeter, tiggare, parasiter och kriminella lycksökare?

Jag har inte märkt någon förbättring. Men väl en uppseendeväckande försämring. Jag finner ingen logik i att betala astronomiska miljardbelopp för att låta främlingar från tredje världen plundra, vandalisera och slå ut ett väl fungerande samhälle. Mitt intellekt fungerar inte så!
Jag ser helt andra möjligheter för landet med dessa tusentals miljarder som bara går upp i rök. Denna förnuftsvidriga människoimport har inte tillfört landet någonting av värde, eller något som vi inte hade kunnat undvara… Absolut ingenting! Det enda som massinvandringen av meningslös ”mångkultur” bidragit med är: P-R-O-B-L-E-M!

Vad vill ni uppnå: islamkramare och vänsterextrema? Vilka politiska ambitioner och visioner finns med Sverige? Syftet med fientlig inställning till ert land? Varför förråda era landsmän? Skänker det tillfredsställelse att se Sverige sjunka ner i ett kaotiskt, utarmat multikulti-träsk…
Räcker det inte med industrivärldens mest degenererade skola, havererat rättsystem, fenomenalt hög (omsorgsfullt dold) arbetslöshet, stinkande korruption, kriminalitet utan motstycke? Samt: den hemmaladdade, tickande socialpolitiska klusterbomben, som vid detonationen kommer att leda till nationellt självmord. Röken från brinnande skolor, bilar, flaggor och däck ligger redan tung över samhället. Är detta inte tillräckligt?
DO tvingar kommuner och enskilda företag att betala ut 100 000 spänn till ”kränkta” muslimska kvinnor. Era gruppvåldtagna svenska medsystrar får i bästa fall en fjärdedel efter att ha blivit kränkta på riktigt! En islamistisk tygbit är viktigare än en svensk kvinnas liv…

Förresten… hur skulle ni reagera; gruppvåldtagen av en flock ”papperslösa flyktingar” eller ”asylsökande analfabeter”. Efter ett sådant amoröst berikande och spännande äventyrligt möte med mångkulturens fanbärare, skulle det vara trevligt att läsa era offentliga dagböcker! Eller vad skulle ni skriva efter att ha fått en anhörig nersparkad, sönderslagen och rånad på öppen gata? Kanske skulle ni som vanligt tiga ihjäl det!
Dessa oumbärliga kulturambassadörer, som gör Det Nya Sverige så mysigt, upplevelserikt och exotiskt att leva i. Vilka ni älskar att skriva om i bedrägliga ordalag, och propagera för att det skall bli fler av i Det Nya Sverige…

Vårt land är en arena för fientliga islamister och extrem vänster som hatar Sverige och svenskarna. En efter en intar man scenen och spyr upp hjärndöda vansinnigheter… Påhejade av störda ”journalister” och ”redaktörer” i Det Nya Sveriges låtsastidningar. Skyhöga på kraftiga överdoser av nysvensk politisk korrekthet, blandat med traditionell vänsterideologi. Denna fix är utomordentlig livsfarlig!


Rakryggad Ifrågasättare

24 kommentarer:

Anonym sa...

Ett nutidshistoriskt dokument!
Tänk om varje skolbarn fick en chans att läsa detta, istället för den historieförfalskning de dagligen indoktrineras med, det är helt avgörande för vårt lands framtid!
Jag skall genast skriva ut en bunt av detta inlägg och sprida ut på lämpliga ställen, kanske kan det väcka ytterligare någon?

d2tnwo

Anonym sa...

Tidens tempo!? upp till kamp for lennart eriksson DN 16-01-09

marcus sa...

Hårda ord, men många sanningar. Tack vare mångkulturen har det mest i samhället som är av vikt försämrats. I vissa fall påtagligt. Ökad brottslighet, Hög arbetslöshet, sämre pensioner, sämre sjukvård, sämre försvar osv. Listan kan göras oändlig och vad har vi fått på löpet? kebab och salsa kunde vi fått utan massimport.

Anonym sa...

Jag förstår fortfarande inte hur man kan förstöra ett fint land.
Men jag har mina aningar.
Totalt kaos är det och värre lär det väl bli, antar jag.
Hela Europa ska väl förstöras innan E.U. går under.
Jag tror även att USA kommer att gå under.
Vad ska det bli av allt det här?
Heinrich

Anonym sa...

Oerhört bra text med sanningar.

Heinrich

K:son sa...

Mycket välformulerat och korrekt! Är det någon som har försökt få insändare som dessa publicerad i fulmedia? Förmodligen omöjligt, men det vore intressant att påvisa den systematiska censuren mot oliktänkande...

Carl sa...

när man som liten hörde sagan om Oliver Twist, tänkte man vilket elände på 1800-talet tur att det inte händer nu, iallafall inte i Sverige.

Men som konsekvens av värdelösa politikers beslut under 20 års tid så har Världens rikaste och tryggaste land förvandlats till en provins där kriminalliteten kan frodas bättre än en bakterieodling!

Alla kan ju räkna ut med lillfingret att de stora elefanterna lockar till sig barn som inte kan straffas de får utföra brotten medans de själva köper lägeheter på strandvägen.

Trots att stora bolag utnyttjar fattiga pinade arbetare i kina så går de med Miljardförlust. När skall företagsledningar inse att det behövs förnuftiga personer med hög moral som styr företagen. vad skall de nu spara in på??? blir det barnarbete i exempelvis Pakistan som skall vända förluster???

Varje gång man ser Quislingpolitikern Fredrik Reinfeldt så slår det mig hur lik han är figuren på försvarets gamla skjuttavlor. kan nån som är duktig i fotoredigering montera en hjälm på hans bild och skriva en skylt på hjälmen "Halalslakt av Sverige" det borde inte vara kränkande för han har gjort lumpen och försvarar Halalslakt i Sverige och han slaktar Svenska staten

World traveller sa...

Tack foer att det finns saana som Weine. Jag staeller mig sjaelv samma fraagor. Vad i h-e haaller politikerna paa med? Vad aer meningen med det haer vansinnet? Och varfoer finns detta sjaelvhat bland saa maanga svenskar? Hoppas vansinnet gaar att stoppa. Hoppas SD kommer in i riksdagen, och hoppas att det finns folk villiga och kunniga som kan hjaelpa till att faa Sverige paa raett spaar igen.

Anonym sa...

Kan någon klippa in första delen här? För Bilden täcker hela första stycket, jag kan inte se något till meningen "Som vanligt är det mångkulturens giftcocktail".

Anonym sa...

SD får definitivt min röst till nästa val. Det enda partiet som inte blundar för vad som händer med våran vardag.
Välskrivet och en väldigt intressant läsning.

Min bror rekommenderade Rakryggad och liknande bloggar, och jag har nu fått upp ögonen för hur det ligger till.

BefriaMedia sa...

Lysande skrivet. Weine borde finnas i riksdagen. I den rollen skulle budskapet kunna foras ut till en storre publik, leta upp ordet "Bully pulpit" pa wikipedia.

Det ar inte manga som kan uttrycka sig sa slagkraftigt och rakt pa sak men budskapet maste na alla svenskar.

Anonym sa...

Tack Weine.

Robert

eklanda sa...

när jag var liten så fanns det en soptipp som hette rosendalen, nu finns det bara en soptipp, och den heter sverige, men denna soptipp gillar väl marteus,expo,och ökenråttorna, på söndag är det gudstjänst, chansen att en skäggig pedofil som skriker allah akkbar i kyrkan är väl fifty fifty.

Anonym sa...

Tack Weine,

men är det inte ännu mer s.k. liberaler som sjunger mångkulturens lov? Vänstern är nog generellt sett mer skeptisk. Betänk att 75% av Sd:s väljare är f.d. sossar och att v+mp är motståndare till EU...

Greger Rutgerson sa...

Ett stort tack till ytterligare en "Rakryggad ifrågasättare" (som inte är Weine) för en otroligt stark "pricken på i:et" -beskrivning av den verklighet vi nu lever i.

"Sent ska syndaren vakna" är ett känt uttryck som inte kan passa bättre in än på Sverige idag. Vi får hoppas att det inte ska vara FÖR sent. Men om jag ska vara ärlig så är jag orolig för att det är det! Att kunna vända utvecklingen kommer att kräva MYCKET radikala åtgärder. Och ju längre det hinner gå, desto mer drastiska åtgärder kommer att krävas.

Jag beundrar alla de som så starkt och med obrutet mod i så stark motvind kämpar för vårt lands och folks framtid.

Robin Shadowes sa...

Det var ord och inga visor men mycket bra skrivet. Att nån av häxorna på Excessen kommer besvara inlägget är väl mikroskopiskt liten. I sedvanlig ordning är det väl taktiken att tiga ihjäl som gäller. Tiger man ihjäl så finns det inte. Den dagen vi lever i en muslimsk teokrati vill jag höra dom säga: "Oooh, vad underbart det är med mångkultur!! Det var precis så här jag hade föreställt mig att det skulle bli!"

Peter B sa...

Vad kan göras/ vad kan vi göra för att dessa redaktörer faktiskt "tvingas" till att ta ställning eller kommentera artiklen. Vi är ju redan övertygade, men det hjäöper ju inte om dessa frågor tigs ihjäl. snart nog vänder vinden och kappan efter den.

För mig hjälper det inte med brask-lappar och slinger som masken på kroken när det blir lite mer rumsrent att hysa åsikter om krav på våra nya medborgare. Det finns ett stort ansvar för anarkin och däer hjälper det föga att bara vara okunnig och inte bättre förstå. Trolöshet mot huvudman är det minsta benämningen på brottet som rätteligen heter förräderi...

På Aftonbladets sida just nu pågår en poll om det är ok med lite rassism. Enligt resultatet så lär den snart försvinna...

Weine Berg sa...

Till alla: Det är inte jag som skriver insändarna med signaturen "Rakryggad ifrågasättare".

Anonym 22:55: Jovisst har du rätt i detta. Traditionellt sett är liberalerna alltid mer internationalistiska än vänstern.

World traveller sa...

Finns det naan moejlighet att faa hela texten publicerad i svenska tidningar, internet, TV, samtliga partiers hemsidor, i skolor, i kyrkor, i utlaendska media o.s.v.? Mycket bra skrivit. Skulle gaerna vilja ha svar fraan vaara "folkvalda" paa alla dom fraagorna.

Carl sa...

Erik! kanske du vill rösta på nåt Musliskt parti exempelvis Socialdemokraterna eller nåt av de nya renodlade invandrarparierna nu finns det i Göteborg Muslimska föreningar som bildar partier så då blir det nog svårt med mångfalden verkar redan vara svårt för barn och barnbarn till judar som kom till Sverige på 40-talet. skulle vilja se den Allians och Sossepolitiker som öppet vågar fördömma hot i Sverige mot Israeler.

skulle vara lika bra att lägga upp en länk från -www.theync.com- där de behead huvet på folk som tycker annorlunda så får alla se hur det kommer bli i Sverige också om 10 -20 år.vi har redan förbud mot att inte gilla Islam och Halalslakt och många Muskeebyggen är planerade förändringar sker sakta tills tills ketchupeffekten är ett faktum. Snart kan ingen sitta hemma och glo på tv och inbilla sig att de fortfarande bor i "Sverige"

2009-01-17 @ 16:58:40
Postat av: Carl
alla borde åka på studieresa till Afganistan så Svenskar vaknar upp till verkligheten. i FN tjänst så inser man snappt att den fred och trygghet som finns i Sverige är en skör tråd bort från att helvetet bryter ut. verkligen skrämmande hur naiva politiker i Allians och Sossepakten är när de vill förändra Sverige så snabbt.
Än så länge kan ett kommunalråd försvara sig med att vi har religionsfrihet i kommunen och kan säga nej till, krav om att skolbarn bara skall få undervisas av lärare på som döljer sitt ansikte. men hur blir det om 5 -10 -20 år?????

Gabriel sa...

http://muslimsagainstsharia.blogspot.com/2009/01/moderate-muslim-ahmed-marcouch-wants.html

Nästa Sverige?

Robin Shadowes sa...

Apropå historieförfalskning så hittade jag en intressant post på Gates of Vienna om ett sådant fall. Iranskfödd akademiker skär ut uppåt en 150 sidor från olika historiskt ovärderliga böcker som inte passar in i den muslimska historieskrivningen från böcker på British Library och Bodleian Library. Med tanke på att vår fine muslim Mohammed Omar är på gång att göta om våra vikingar till mussar tyckte jag detta kunde vara intressant. Pågår rent av sådan här vandalism på våra universitet och museum med, med tanke på alla inkvoterade muslimer? Den aktuelle iraniern var tydligen Harvard-utbildad. Än en gång ser vi att inte ens hög akademisk utbildning betyder ett endaste dugg. I slutändan är det ändå bara allah som gäller. Har även läst nånstans att det förekommer vandalism mot hällristningar. Kan det vara muslimer som ligger bakom sådant? Vilka annars har intresse att förstöra sådana historiska artefakter?

http://gatesofvienna.blogspot.com/2009/01/historectomy.html#readfurther

Anonym sa...

Tack för detta inlägget! Jag hoppas att de unga orkar ta tag i detta problem innan det är för sent.

Anonym sa...

starta ett parti och du får min röst direkt..