05 januari, 2009

Intervju med ung svensk kille

Om det är någon kategori svenskar som fått betala ett högt pris för politikernas ideologiska villfarelser så är det ungdomarna. Allt våld och otrygghet politikerna fört in i landet har ökat självmordsfrekvensen, drogmissbruket, pillerknaprandet, gatuvåldet, självstympningen etc. Rakryggad har kommit i kontakt med en ung svensk kille som alltför många gånger blivit drabbad fysiskt av fulmedias och politikernas samhällsexperiment som de kallar för ”mångkultur”. I följande intervju får vi ta del av Marcus erfarenhet som utsatt ungdom i ett alltmer splittrat och våldsamt samhälle.

Berätta lite om dig själv för Rakryggadläsarna.
- Jag heter Marcus, är runt 17 år gammal, går i skolan en hel del och tränar en hel del kampsport. Jag umgås mycket med mina vänner, de är verkligen vänner som ställer upp för en. Believe me, ni hade velat bo ihop med dem om ni träffade dem. Jag är även väldigt intresserad av politik, fråga mig inte hur jag blev det. Men jag är en person som säger ifrån när jag tycker saker och ting är fel. Jag tvekar inte, och jag vill framförallt förändra det jag tycker är fel. Jag bor i Nordvästra Skåne och här är grova problem med invandrargäng. De rånar, våldtar, misshandlar, knivhugger och så vidare. Situationen är ohållbar just nu, och ingen gör något åt det.

Känner du dig trygg i Det Nya Sverige?
- Jag känner mig trygg på ett enda ställe i Sverige och det är på landsbygden. Där jag har 10 km till närmaste hus och där jag bara kan höra vinden och korna. Men tyvärr bor jag i en storstad och jag har inga tankar på att isolera mig på landsbygden de närmaste 20 åren.

- I övrigt känner jag mig osäker var jag än går. Jag har blivit pistolhotad, knivhotad, misshandlad, och nästan rånad ett antal gånger, mitt på ljusa dagen en gång faktiskt. Så om man ska se till det stora hela så är jag inte trygg i Sverige.


Berätta lite om vad det beror på?
- Jag kan inte riktigt säga varför just jag nästan blev rånad, eller varför jag blivit misshandlad knivhotad osv. Men anledningen jag fick av rånarna var att jag var ”en jävla svennehora” som skulle ge fan i att vara i deras kvarter (en del av centrum här i stan).

- När jag nästan blev rånad gick jag i en stadsdel nära centrum där ganska många affärer ligger, så jag gick på bakgatorna på väg mot busshållsplatsen för jag inte orkade gå bland allt folk. Helt plötsligt skriker ett gäng på 4 personer efter mig. Jag förstod först inte det var mig de skrek på, så de sprang ifatt mig. De frågade vad klockan var, och jag fattade direkt att de ville att jag skulle ta upp mobilen. Jag sa bara ”jag vet inte, använder inte min mobiltelefon mer”. Då frågade de om jag hade pengar och jag svarade ”nej, jag använder bara visakort”. Nu ville de ha mitt bälte, ett ganska dyrt bälte, som jag precis köpt för att ha till finare sammanhang. Men jag svarade bara ”glöm det, jag har köpt det till eget bruk”. Då får jag ett knytnävslag i huvudet och en kniv är uppe på nolltid. Jag säger till killarna ”om ni ska knivhota mig för att få mina saker så är det bättre ni sätter den i mig och skär mig i småbitar, för jag vägrar ge vika för er”. Då åker kniven ner igen och jag få ett antal slag i huvudet igen. Vid detta tillfälle blev jag rasande, jag slog till en kille, armbågade en och sparkade till en på knäskålen så att han inte kunde springa efter mig. Nu åkte kniven upp igen, så jag sprang för kung och fosterland emot centrum för jag visste att där fanns folk som kunde vittna om jag blev knivhuggen. Nu slutade de jaga mig och jag tog bussen hem. Är detta ett bevis på hur otroligt fega en del kriminella invandrargäng kan vara?

Kan du nämna några enskilda fall där du fått din tro på Det Nya Sverige som ett tryggt land krossad?
- En härlig sommar 2003, jag var bara 12 år gammal har jag för mig. 3 utomeuropeiska gestalter springer ikapp mig på en bakgata i city. De skriker åt mig att ge ifrån mig saker, men jag vägrar. Då åker kniven upp ur fickan på en av dem, jag säger lugnt och stillsamt till honom att ”ska du ha något av mig får du nog fan skära mig i småbitar istället”. Detta var första gången jag verkligen förstod att något var helt fel i vårat land. Men jag får fortfarande höra: ”Men det var ju bara en slump att det var invandrare!”. Jasså? Alla de andra gångerna någon försökt råna eller misshandla mig då, är det också en slump?

Har du blivit allvarligt skadad?
- Inte direkt, jag är ganska bra på att försvara mig och kan ta en hel del smällar, vilket varit till min fördel. Men psykiskt har jag blivit skadad. Om någon hoppar på mig är jag helt lugn, precis som det är vardagsmat för mig och slår tillbaka gör jag också, även om de är beväpnade. Vilket inte är bra. Det är inte normalt att tänka så eller agera på det viset. Men efter ett par gånger så är man inte rädd längre, man tvekar inte, man agerar direkt och sen går där ifrån.

Har du ingripit vid något tillfälle mot provokativa invandrargäng?
- Självklart har jag det, det är i mina ögon bara fegt att inte våga göra det. Visst man kan få sig en rejäl omgång, men tänk såhär: du kanske räddade en tjej från att bli våldtagen eller en äldre dam eller herre att bli rånad?

- Jag minns när en kille blev slagen av 2 andra killar för x antal år sedan. De bokstavligt talat slog sönder honom. Inte en enda jävel ingrep trots att det gick förbi ett par personer i minuten. Jag sprang fram och drog bort killarna, den ena killen började då gå på mig, medans den andra fortsatte slå den andra killen. Jag lyckades på något sett skada killen som var på mig så att han var tvungen att ta till flykt. Hans kompis märkte inget förrän jag sparkade honom i ryggen, killen blev så vettskrämd att han fick tårar i ögonen och sen sprang han också därifrån.

Hur uppfattar du att andra svenskar uppfattar Det Nya Sverige?
- Många är antingen för lata eller för fega för att orka bry sig, vilket jag tycker är synd. Det sitter många ute i stugorna och irriterar sig över detta men de vågar inte rösta på t ex Sverigedemokraterna eller Nationaldemokraterna för de är alldeles för rädda för att bli kallade rasister. Grannen med sin sossekontainer (volvo) kan ju få reda på det och stöta ut dig.

Vad tror du om framtiden för Det Nya Sverige?
- Som det ser ut nu så har jag ingen tro över huvud taget, ska jag vara ärlig tror jag faktiskt att det kommer gå rent åt skogen för Sverige om det fortsätter som det gör just nu. Mycket av detta beror på den svenska mentaliteten hos politiker. Man ska vara tolerant, lite fin i kanten, hjälpa alla, agera sjukhus för hela världen och helst inte säga vad man tycker och tänker. Att ingen vågar stå upp mot dessa jönsar gör mig förbannad och samtidigt deprimerad. Folk måste tänka på att vi ska lämna detta till våra barn, som i sin tur ska lämna det till sina och så vidare… då kan man inte hålla på att köra landet i botten och tänka ”ähh jag lever inte om 40 år, så vem bryr sig?”

21 kommentarer:

Greger Rutgerson sa...

Tack Marcus för att du ställer upp i denna intervju.
Du uttrycker den verklighet många svenska ungdomar är bekant med.
Den verklighet som de istället för att erkänna är ett resultat av en misslyckad invandringspolitik bortförklarar med att ge skulden åt svenska folket. Det har minsann inget att göra med att politiken är misslyckad, det är svenska folket som har diskriminerat invandrarna! Jomän!

Du avslutar med att nämna den svenska mentaliteten. Mesighetens mentalitet där man inte vågar stå upp för sin åsikt utan snällt ställer sig in i ledet för att få dunkar på ryggen.

Avslutningen är mycket värd att notera:
"Folk måste tänka på att vi ska lämna detta till våra barn, som i sin tur ska lämna det till sina och så vidare… då kan man inte hålla på att köra landet i botten och tänka ”ähh jag lever inte om 40 år, så vem bryr sig?".

Ja det ser tyvärr så illa ut att politiker som Mona Muslim och Muhammed Reinfelt faktiskt inte bryr sig om ens sina egna barn!
De förstår nog vilket Sverige som kommer att bli resultatet av deras politik men räknar med att hinna kila vidare innan detta sker. Innan dess kan de till skillnad mot svenska pensionärer i allmänhet leva gott på sin lyxpension!

Anonym sa...

För det första: en mycket bra intervju från Mr. Rakryggad himself.

För det andra: har vi inte fått lära oss sedan barnsben att hur mycket stryk, våldtäkter vi svenskar än råkar ut för måste vi ALLTID älska invandring. Mona Sahlin är väl ihop med en invandrare och hon verkar ju må bra?

Stå på dig Marcus! Vi svenskar skänker dig våran tröstan!

Skogman.

Marcus sa...

Ett trevligt initiativ med välformulerade svar för att komma från en sån ung man. Man skulle kanske även följa upp med en intervju av en ung svensk kvinna? Båda könen drabbas negativt av mångkulturen på lite olika olika sätt.

Trots att jag inte längre är någon ungdom känner jag igen mig i hur det känns att vara otrygg i det nya Sverige då jag bor i ett berikat område och stöter på en hel del berikare i min vardag.

En gång blev man utsatt för rånförsök när skulle handla lite mjölk och en annan gång hotad och förnedrad när man skulle till jobbet. Våld, hot och förnedring har blivit en del av ens vardag och man tvingas hela tiden vara uppmärksam på omgivningen.

UncleBob sa...

Nu är jag drygt trettio år äldre än Marcus, Men det känns precis som när mina barn berättar om våldet de fått känna av. Dottern som blivit rånad på sin IPod brukar inte gråta. Hon är tuff och orädd till sin läggning och alltid glad, men jag märker förändringen.
För något halvår sedan rånades videobutiken VideoMix. En kille (blattedialekt kom in drog upp en kniv och rånade butiken. Dottern stod två meter bort. Hon vill oftare ha skjuts om hon skall ut nån kväll.

Min son har blivit vittne till att hans bästis, en 12-årig kille blev bränd med glödande cigaretter i ansiktet. osv osv

Jag bestämde mig för att låta dessa kulturberikande kosovoalbaner bita i det sura äpplet och gillrade en fälla.

Betet var ett fingerat gängslagsmål och de våldsfixerade skitungarna svalde betet med hull och hår. De skulle vara beväpnade.

Kontakter inom det lokala polisväsendet är så goda och på en sådan hög nivå att de ryckte ut på ett säkert tips:
"Gör en razzia utanför Nova Lördag kväll kl 20.00"

Kvällen till ära tog jag med videokameran. Dumt och oförsiktigt?

Nej. Det var värt riskerna.
Döm själv:
http://www.youtube.com/watch?v=ah5DqfW8yhk&

Glömde jag att säga att det är Landskrona?
Läs infon uppe till höger.

UncleBob

Anonym sa...

Marcus är ju en erfaren man, sina unga år till trots. Dessutom är du rakryggad som få. Däremot kan jag inte låta bli att tänka på alla svaga ungdomar, som blir brutalt berikade. Alla som fått fysiska & psykiska problem av en rå misshandel eller våldtäkt. Har en känsla av att de inte är så få. Men som sagt, vårt nuvarande etablissemang ger fullständigt fan i dessa stackare. Däremot hyllas brottslingar & slödder till skyarna. Senaste ex. var ju utnämningen av "Årets Svensk". När sånt skit premieras, är vi helt enkelt tvungna att agera. Börja med att rösta bort 7-partiavfallet...Blodsven

Anonym sa...

Weine, en perfekt story till din youtube kanal. Hundra sana berattelser och du bir egenhandigt inrostad till riksdagen. Att se sant pa film ar oerhort slagkraftig och vacker folk ur sin apati. Emmas story ar intessant, inte ens du och jag vet om alla konstigheter som forekommer bland de tillfalligt inflyttade kulturerna.

/ peter a

Anonym sa...

http://sydsvenskan.se/malmo/article403442/Malmo-sett-ur-en-hiskelig-islamkaparvinkel.html

/Peter H

Reichminister Lebensraum sa...

Fasen va gött med folk som visar civilkurage Mackan, det är bra stå på dej, men va försiktig. Bra intervju Weine, mkt bra. Ingen aftonbladet reporter precis ;-)

Cap sa...

Ja det är konstigt det där att det till 99% är invandrare som hoppar på en, stämmer i mina fall också. Har varit invandrare i 99% av fallen där jag fått ta emot stryk, hot eller blivit rånad. Jag är en del av den berikade generationen (född på 80-talet).

Men det beror ju på socioekonomiska faktorer säger en del då, jo men tjena inte fan gick jag ut och misshandlade och rånade folk när jag var yngre och levde ensam med min mor och vi hade väldigt dålig ekonomi. Ska man anse folk fattiga för att de inte ha senaste mobilen? Playstation? Canada goose jacka?? ...

Mikael sa...

Hemskt, men knappast något nytt, tyvärr...

Som det tidigare nämndes här i en kommentar av "Marcus" tycker jag också det vore väldigt intressant att få höra vad en ung svensk kvinna hade att säga om läget i det nya Sverige.


En dag snart ska vi återta vårt land!
/Mikael

Anonym sa...

Isam har förklarat krig mot väst bl.a genom demografin, misshandlingar, våldtäkter etc etc.

Det är bara det problemet att "vi" (läs politikerna) inte har fattat det ännu.....

Följande utdrag från Jihadwatch:

Tehran, Jan 5, IRNA -- More than 70,000 students from universities throughout Iran have signed up on the list to conduct 'Esteshhadi' (martyrdom seeking)operations.

MVH
Kurtan

Robin Shadowes sa...

Jag har också växt upp i norvästra skåne. Skillnaden är att när jag var 17 så var det mitten av 70-talet. Nåja, det var kanske inte enda skillnaden. Vi hade inte mobiler, tv-spel, internet, mp3, många tv-kanaler men det vi inte visste om hade vi heller inget ont av. Men vi hade inte heller massinvandring, kulturberikning, personrån, gruppvåldtäkter, bil-och skolbränder, inget stenkastande, moskéer och islam. Man kunde gå ute natt som dag utan att bli nedstucken. Bankrån förekom men skedde inte lika ofta som nu, man busade med smällare till nyår men skadade inte andra utan på den tiden var oljudet det värsta problemet och det dog ut snart efter nyårsafton och pågick inte i veckor efteråt. Det fanns massor av diskon att välja på under helgerna och man kunde bli full utan att råka illa ut, även på nätterna. Jag blev aldrig rånad, våldtagen eller kände mig rädd för min omvärld och jag var inte ensam om detta. Knarkare och a-lagare fanns det då med men uteliggare var ett okänt begrepp. Man blev inte tvingad flytta hundratals km för att jobba. Jag minns när vi fick juggar i klassen. Dom kunde inte svenska och luktade konstigt (vitlök). Men dessa lärde sig snart svenska (utan sfi) och vitlöken vande vi oss snart vid (nåja). Mot slutet av 70-talet när pizza-kulturen tog fart på allvar så kom vi också att uppskatta denna ingrediens. I stort sett har jag aldrig känt mig otrygg under min uppväxt. När jag läser om Marcus upplevelser så blir jag glad att jag var 17 då och inte idag. Jag önskar snarare att han och hans jämnåriga kunde fått uppleva en liknande upplevelse. Tyvärr så är det försent för dem. Även om alla kriminella blattar repatrierades imorgon dag så skulle vi ändå inte kunna dra tillbaka klockan.

Trader sa...

Strongt av Marcus att berätta detta, tror att det finns massor med ungdomar runt om i stugorna som dagligen ser konsekvenserna av det havererade invandringsprojektet och kommer att utgöra välkomna röster åt Sd 2009/2010.

Tror däremot inte att den svenska mentaliteten är ett dugg "mesig" i grunden. Vi är ett tufft segt driftigt folk som visat vår förmåga att bygga upp ett land. Det ska vi komma ihåg och vara stolta över.

Däremot är det nog så att ett land som levt i fred under 300 år inte är mentalt förberett på denna typ av rena stridshandlingar från utlänningar. Det är tyvärr ngt som svenskar idag måste förhålla sig till och vara förberedda på. Denna mentala omställning tar sin tid, men jag är övertygad om att svenskarna inte kommer tillåta sig själva att duka under för de hot vi står inför. Vi viker inte en millimeter!

Marie Axelsson sa...

Tycker hela intervjun låter uppdiktad...skulle en 12 åring våga stå emot tre st med kniv och använda samma språkbruk som han använde vid ett senare råntillfälle ? (utomeuropeiska????) Hur vet han det? Är man född i Sverige av en svensk medborgare så är man svensk oavsett hudfärg och nutseende!!!
Och efter ett antal knytnävslag i huvudet och ändå kan han sparka folk på knäskålar och armbåga hit och dit,...nä tror allt är uppdiktat av någon som vill uppvigla....tycker hela siten luktar rasism...var tar alla kritiska människor vägen som faller för sånt här dravel??

Anonym sa...

Marie Axelsson, du lever i en fantasivärld, detta som beskrivs är en realitet i dagens Sverige.

Jag vet ingen svensk(inklusive mig själv)som inte nån gång märkt av liknande företeelser som beskrivs i texten. Däremot kan jag informera dig om att alla jag känner som har invandrar bakrund, aldrig eller mycket sällan drabbats av någon rasism, vilket står i total motsatts inför vad som alltid beskrivs i media, hur förklarar du det?

DO i fyran! " Det finn tecken som tyder på att diskriminering pågår"

Föresten, undrar om inte din kommentar är påhittad av någon rasist som vill visa hur dum man kan vara som antirasist, hoppas att det är så i så fall.

Weine Berg sa...

Marie Axelsson: Du är verkligen välindoktrinerad. Om en kalv föds i ett stall, är den ett föl då? Nej, intervjun är inte uppdiktad men den kan verka så för dig som antagligen extremt sällan kommer i kontakt med denna sida av Det Nya Sverige. Sanningen svider.

Fredrik sa...

Weine, du glömmer ju att Marie har en kennel, såna personer brukar alltsomoftast vara väl insatta i samhällsutvecklingen. Det är en fördom jag har.

Victor aka Marcus sa...

Marie Axelsson!

Du är välkommen att skriva din e-mail så ska jag ta och kontakta dig om du nu tror att detta är uppdiktat.

Mvh Victor även känd som "Marcus"

Thomas Bolding Hansen sa...

Marcus, fantastisk at høre din historie. Hvis flere gjorde som dig, ville der ikke være mange røverier. De gør det kun, fordi de kan slippe afsted med det - low risk.

Jeg kender en (Gammel elitesoldat) som alene mod ti, der var ved at røve et gammelt ægtepar, han gik direkte hen og brækkede næsen på den som gik i mod ham først. Så stak de alle af.

Man må dog ikke tøve - hesitate - eller vise det mindste tegn på paralyzement og man skal aldrig vende ryggen, medmindre man løber hurtigt, (snabbt)

Ved ikke hvor gode til dansk i er. Men jeg vil anbefale jer at læse denne post af mine, som omhandler den demografiske udvikling i Danmark, som er mere aktuel for jer svenskere.

Jeres politikere, eller vores for den sags skyld, de ved ikke at med bare lidt højere demografi, 5 år tidligere førstefødselstid kan man faktisk mellem 3 og 12 doble sit antal på bare 100 år. Hvis bare 100.000 beholder den høje demografi kan de blive til 1.200.000.
Og det gør folk med en traditionel kultur hvor man bor hjemme til man bliver gift og skal have mange sønner.

Vi ved i Danmark at ikke-vestlige indvandrere (som tæller få barn Russere/kinesere osv. med) og bare er 4,4 procent totalt af befolkningen føder (give birth to) 9,3 procent af alle babyer i Danmark.

De føder 25,3 børn per 1000 ikke-vestlige indvandrere samlet set.
Hvor normal tallet for alle danskere (100%), inklusive de ikke-vestlige indvandrere føder omkring 10,4 børn per 1000 indbyggere.

Så ja jeres indvandring er absurd, selv om det var mennesker som opførte sig godt og nobelt. Så skal der stadigvæk være job at få og bolig - de skal ha penge, boliger, lærere, sygeplejesker, læger osv.

Robin Persson sa...

Marie/

Kära nån, stackars dig som är så indoktrinerad att du tror alla med svenska pass per automatik är svenskar. Svenskar är ett folk, en etnisk grupp, att vara svensk medborgare är en annan sak.

Att du tror att historien är uppdiktad är pinsamt för din del. Sådana här händelser, och mycket värre, är vardagsmat för många unga i dagens Sverige. Svenskar har blivit degraderade till andra klassens medborgare i sitt eget land och det finns gott om områden man som svensk bör sky som pesten.

Dessutom underskattar du våra kulturberikares feghet, se bara på Södertäljefallet där 6 svenska killar fick över 20 assyrier på flykt och därmed räddade en ung svenskas liv. Det är ett empiriskt faktum att invandrardräggen jagar i flock.

Victor aka Marcus sa...

Thomas.

Mycket intressant text du hänvisa till. Pappa fick hjälpa mig att översätta med tanke på att han är dansk.

Mvh Victor