18 januari, 2009

Landsförräderi som riktlinje

När framstår man inte som extrem av att kalla den politik som förs för landsförrädisk? Den frågan har jag ställt mig. Landsförräderi är ett starkt ord. Men se så regeringen och riksdag agerar! Listan förskräcker – och växer.

Lissabonfördraget. Man skänker makten över landet till EU genom att acceptera EU:s grundlag (som dessutom bara genom att kallas ”fördrag” istället för grundlag, inte behöver stödjas av folkomröstning), trots folkets motvilja. Grundlagen innebär att Sverige blir en region i EU, inte ett land. Reinfeldt och de andra i maktens korridorer såg till att detta skedde.

Medelhavsunionen, det s.k. The Euro Mediterranean Declaration, eller som det kallas i den systemkritiska bloggvärlden – Eurabia, är ytterliggare ett enormt avsteg från en självständig nation. EU ska bilda denna Medelhavsunion med följande länder: Jordanien, Israel, Syrien, Marocko, Algeriet, Tunisien, Egypten, Libanon, Turkiet, Libyen (som ”observatör”) och Palestina. Projektet innebär öppna gränser länderna emellan.

FRA-lagen är nästa exempel på sveket mot folket. Staten har nu fria händer att spionera på oss – vi skulle ju kunna tänkas vilja spränga något i luften. Storbritannien använde nyligen sina antiterroristlagar för att frysa den isländska banken Landsbankis tillgångar i Storbritannien. Makt korrumperar, absolut makt korrumperar absolut.

Instegsjobben. Varje nyanländ invandrare erbjuds jobb i Sverige – och staten står för 75 % av lönekostnaden åt arbetsgivaren. Svenska arbetslösa får inte den här hjälpen, istället får de se de försvinnande arbetstillfällena tas av utlänningar.

Papperslösa. Människor som om och om igen bevisats inte ha skyddsbehov gömmer sig i Sverige och får nu gratis sjukvård. Samtidigt har många svenska fattigpensionärer inte råd att söka vård eller tandvård. Men de s.k. papperslösa får tillfälliga personnummer och ges därigenom kostnadsfri vård. Men inte våra gamla.

Försvaret. Finns knappt längre. Röda och blå regeringar slaktar försvaret och skickar sedan ut resterna att strida för USA i Afghanistan eller mot pirater utanför Afrikas kust. All rim och reson har fullständigt gått ur ”våra” makthavare. De tjänar allt och alla utom oss – det svenska folket. Säg mig – när är det acceptabelt att kalla dem för landsförrädare?

15 kommentarer:

wodinaz sa...

Väl sammanfattat. Totalt sinnessjukt är det. För övrigt, den bilden på Reinfeldt är bra: hans högra ansiktshalva ser elak ut och hans vänstra ser snäll ut. Bra representation av hans dubbelnatur :)

Anonym sa...

Hej Weine!

Jag blir så jävla upprörd när jag läser på din blogg,inte för det som förrädarna gör och har gjort med Sverige,utan för att den stillsamme Svensson fortsätter att tiga med bidragsavin i näven.Har dom ingen stolthet?, när landet dom ärvt håller på att kantra fullständigt,utan riktiga protester?.
Vi kan inte vänta på ett val, som vi inte vet hur det slutar om PK-media får hålla på som dom nu gör!.
Det går inte att tro på framtiden ,när varenda jävel med möjlighet att slippa se ut över mångkulturkaoset, som de falska politikerna har pådyvlat oss, beger sig till områden med 100% svenska inslag.
Ska mina barn och barnbarn jaga förrädare så lär dom hålla på ett bra tag! Vinterkräksjuka vad är det? jag vill spy varje dag.

Anonym sa...

Vårt försvar strider inte för USA eller amerikanare utan för globala storföretag via Pentagon.

Systemfel sa...

Hej Weine!

Du glömde IPRED direktivet att privatpoliser skall jaga en "hel ungdomsgeneration".

Lagens långa arm är amputerad, prioritet ligger på övervakning ist för riktig brottsbekämpning med poliser på våra gator och torg.

// Systemfel

Skägglös sa...

Vi måste,, MÅSTE säga ifrån! Jag har en känsla av att Sverige är på väg att brista och det är snart tyvärr.

Robin Shadowes sa...

Wodinaz, Dhimmifeldt kanske är som Harvey Dent a k a Two-Face, den kände Batman-skurken. Kanske singlar Dhimmifeldt också slant innan han gör nånting.

Till deras högförräderi hör också hu man har bakbundit polismakten på olika vis. Den är numera toppstyrd av politiker och kan inte agera utan tillstånd från högre ort som man säger. Numera är det dialog och avvaktning som gäller, inte att agera mot pågående brott. Poliser står bara och tittar på medan brott sker framför deras ögon. Men så har vi också över 5000 våldtäkter per år och bara 6% av alla brott klaras upp. Ett annat närliggande förräderi är att våra domstolar blir allt tandlösare för varje år som går. Det utdöms straff som är rena hånet.

Jag kräver att landsförrädarna ställs inför folktribunal och döms för sina brott mot sitt eget land och sitt folk.

Anonym sa...

Håller med fullständigt det började väl med Palme 1975 när han bestämde att Sverige skulle vara mångkulturellt. Men alla dessa flyktingar (sociala turister) som "flyr" från "krig". Är inte det dom största landsförrädarna. Fråga en Arab varför han är här när han skriker om hur vackert och bra det är i sitt stenland, varför han inte stannar och tar till vapen i dessa "krig" dem flyr ifrån??? Quislingar!

Daniel sa...

Här kommer mitt svar på dagens fråga ang Reinfeldts höga förtroende, på sidan dagen.se Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån. Fredrik Reinfeldts slutsats efter ett besök i invandrartäta Ronna i Södertälje, 15 november 2006.
En statsminister som har uttryckt sig på detta viset kan man inte ha något förtroende för. Menar han att vi svenskar inte duger? Om även svenskar hade skyddats av lagen om hets mot folkgrupp, hade hans kränkande uttalande varit ett solklart ärende för åklagaren. Att regeringen sedan har undertecknat lissabonfördraget utan att ha en folkomröstning menar jag att detta är ett olagligt beslut som faller under 19 kap. §1, brottsbalken, om högförräderi: "Den som, med uppsåt att riket eller del därav skall, med våldsamma eller eljest lagstridiga medel eller med utländskt bistånd,läggas under främmande makt eller bringas i beroende av sådan makt eller att del av riket skall sålunda lösryckas, företager handling som innebär fara för uppsåtets förverkligande, dömes för högförräderi till fängelse i tio år eller på livstid eller, om faran var ringa, i lägst fyra och högst tio år." Socialdemokraterna har jag inget förtroende för heller. De har haft 30 år på sig att visa att ett mångkulturellt Sverige fungerar,dom har då inte övertygat mig i alla fall. Har ni aldrig tänkt tanken på att mångkultur ej kommer att fungera? Inte ens efter 30års misslyckande. Felet är, för mycket folk på för kort tid, integration istället för assimilation. Jag hjälper hellre 100 krigs/svältdrabbade i deras närområden,än en familj i bergsjön.

Daniel sa...

Skägglös, det beror vad du syftar på. Jag tror också att sverige håller på att brista, svenskarnas tid är då äntligen här..

Skägglös sa...

Jag menar samhället och vår kapacitet att ta emot fler sociala turister. Det börjar mer och mer likna Libanon här. Japp Daniel när den dagen kommer är vår tid inne

Rakryggad Ifrågasättare sa...

Regeringens Homer "Dimmifeldt" Simpson är visst på "hemlig resa" till broderlandet Afghanistan. Allt enligt låtsastidningen Expressen. Halalkonsulenten är där för att inspektera det nysvenska försvaret... Gäsp!

Tänk om denne usling till landsförrädare och muslimkramare bara hade haft vett att stanna kvar där.
Han kunde säkert få bo hos sina skäggiga talibanbröder i någon grotta; han kunde söka jobb som getmjölkare. Mellan mjölkpassen kunde ha knata runt bland stenhögarna och samla ved (torkad getskit) till elden i grottan. På kvällarna kunde han hålla kurser i halalslakt...
Detta är precis vad han är lämpad för. Denne förvirrade och märkbart sinnesslöe avkomling. Och definitivt inte som statsminister...

Carl sa...

Quisling dömdes och fick sitt sraff. Så bör ske med de landsförädare som nu offrar vårt land för egen vinningsskull.

Robin Shadowes sa...

Haha underbar sammanfattning av denna ryggradslöse sillmjölke till svensk. När jag tänker på denne halal-konsulent, så gör jag precis som Dårazio, skäms för att vara svensk, dock inte av samma skäl som henne.

Uglybinnen sa...

Eftersom vi svenskar är ett tyst och mjäktigt folk, så får vi de makthavare vi förtjänar. Återigen så bygger våra verklighetsfrämmande politiker något för sig själva, inte för svenska folket. De jävla asen kan man ifrågasätta 5 dar i veckan och om det är invandrarkritiskt så kommer fan inga svar.. kan kanske vara deras dåliga lön som gör att de inte svarar oss som betalar den??

carl sa...

anordna en rikstäckande Sverige demonstration på varje ort mot krisen i Sverige. automatiskt kommer Svenskars riktiga åsikter att bölja fram när svenska fotfolket märker att många är starka