26 januari, 2009

Mångkulturella erfarenheter, del 8

Jag heter Caroline och här är lite av mina erfarenheter.

1. I och med mångkulturen (främst de människor som inte vet om de får stanna än) har min släkt mer eller mindre rasat isär. Det började med att min morfar som var föredetta alkoholist träffade en kvinna som ursprungligen kommer ifrån ett uthemskt land liknande Vietnam, jag minns inte exakt vilket land det var, men min morfar och den här kvinnan ingick ett förhållande och han la ner pengar och tid och gjorde allt i sin makt för att den här kvinnan skulle få tillstånd att stanna i Sverige, när tillståndet kom lämnade hon min morfar som då gick tillbaka till alkoholen och nu har vi ingen rätt att träffa honom enligt lag.


2. När min morbror var 17 år gammal och bodde i Forsbacka, detta var när jag var ca 13 år, gick han och en kamrat till honom förbi en busshållplats där en afrikan sitter och tittar på dom när de passerar. Efter några meter rusar afrikanen fram till min morbror och hans kamrat, hugger kamraten i ryggen och springer sedan därifrån. Kamraten vaknade senare upp på sjukhuset och fick höra att han hade haft en väldigt tur som överlevde.


3. En väninna till mig ringer mig och är helt förtvivlad. En svart man har just försökt våldta henne men tack vare några förbipasserande människor slipper hon undan.


4. Jag är på väg hem från en fest i närområdet när någon drar tag i min axel och försöker trycka ner mig mot marken men tack och lov ser en av mina bekanta vad som håller på att ske och han springer fram till den utländska mannen och de börjar slåss tills den utländska killen springer därifrån.


5. Jag och mina klasskamrater passerar en mellanstadieskola mitt i staden på väg ifrån en föreläsning, barnen består så gott som endast av invandrarungar och de skriker ”svennehoror” och liknande efter oss. Så jag vänder tillbaka och tar upp diskussionen med en av de "äldre" barnen som direkt skyller på någon annan och det slutar med att någon lärare får släpa mig därifrån för att "jag gjorde fel" (ännu ett patetiskt exempel på att det aldrig är den uthemska parten som har fel).


6. Jag går på Sofiedalskolan i Valbo som det har skrivits mycket om i tidningarna angående ifall skolan är "extra rasistisk" etc. Under en vecka skulle fyra stycken invandrarungdomar ifrån Stenebergsskolan äta på våran skola genom deras praktik, första dagen de kommer förbi våran skola slår de en utav "våra" elever som bär en svensk fotbollströja och när jag sedan går och skäller ut dom, sitter dom och säger "hur skulle du känna om någon jävla svennejävel skrattade åt dig när du kom?", så nu använder hon skällsord och slänger det mitt i ansiktet på mig vilket jag påpekar för henne. De säger genast "Men vi menar ju inte dig!". Patetiskt. Sedan låter rektorn dessa elever komma tillbaka till skolan under veckan, vilket han sedan avbryter då Sofiedalsskolans elever mer eller mindre gjorde uppror mot detta.


7. Ett antal gånger har jag och mina nationella kamrater på skolan blivit inkallade på möten med rektor och andra "antirasistiska-budskaps-förmedlare". De delar ut betygsvarningar, broschyrer, försöker skrämma oss och säga att "de elaka nazisterna kommer döda er om ni lämnar rörelsen när det är försent" osv.


8. En turk(?) försöker dra in min vännina i en bil när de kör förbi, men väninnan rycker tag i mig som står längre in på gatan och bilen kör i snabb fart vidare.


9. Jag och min far är på Burger King och ska köpa mat (på kvällen), när vi kommer ut ifrån restaurangen står en mörk man och försöker bryta sig in i våran bil. När han ser oss försöker han med ett snabbt slag förstöra framrutan och sedan springer han iväg.


10. Min kamrat och hans tjej cyklar hem efter en kväll på krogen, ett gäng invandrarungdomar drar omkull honom och slår, sparkar och hoppar på honom medans hans tjej står och skriker åt dom att lägga av medans hon försöker ringa polisen, invandrarna hoppar då även på henne och misshandlar henne. Hon blev liggandes på sjukhus i en vecka.


Caroline

Har du också erfarenheter du vill dela med dig av? Skriv till Rakryggad på adressen rakryggad_blogspot[snabel-a]yahoo.se.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ett helvete för många svenskar som tvingas leva tillsammans med de nya svenskarna. Jag får en känsla över att samhället försöker skydda dessa brottslingar och det kan väl aldrig vara tanken i en rättsstat?

Skogman.

Anonym sa...

Skall vi svenskar behöva fly för att orka överleva?
Det gäller inte alla, men vi som reagerar starkt på vad vi ser. Vi som hatar lögnerna.
De flesta försöker med lagliga medel förändra. Men det finns också människor som använder andra metoder.
Jag ångrar inte vad jag gjort. Jag har tagit mina straff. Men jag hade önskat att fler inte bara argumenterade genom insändare etc. Vad Sverige behöver är ett reningsbad som sprids över hela vårt land. Där ansvariga fick stå till svars.Varför skall landsförrädare gå fria? Jag fick ta mina straff.Men landsförrädarna går fria. Dessa fega skitstövlar borde flås levande.

Nu är jag tillbaka från min flykt. Tillbaka från stugan långt inne i de värmlänska skogarna. Utan tillgång till TV, radio, tidningar.....
Nu är jag tillbaka och får se all skit. Allt fördärv. Alla lögner.
Stugan är min räddning. Men en dag kanske jag åter drar ut i strid.....

Kämpa vidare.....FKR

Daniel sa...

Det är kultur det. Undetbart.

Suss sa...

Men vad f*n ska man göra? Känns tröstlöst att inte göra något för man vet inte vad! Helst skulle jag beväpna mig och skjuta varenda jävel hihihi men nu har jag en familj att ta hand om... När alla blundar för problemen och släpper in mer och mer "folk". Det är redan försent för sverige att kunna göra något vettigt av situationen... Det är kört kära SVERIGE

Anonym sa...

suck tragiskt hoppas Sverige reser sig 2010 och det är ok att vara svenks och inte ok att våldföra sig på folk bara för att de är svenskar.

SD 2010

MVH Martin

Anonym sa...

1. Alla starka våldför sig på de som är svaga även om de svaga inte vet om det och oavsett om de svaga är etniska svenskar eller har något annat ursprung. Den starka behöver inte förklara något. Detta är anledningen till att den starka är stark och den svaga är svag. En svag måste förklara sig vilket en stark inte behöver göra.
2.Vem är stark och vem är svag?
3. Den starka vet att han kan få den svaga i sitt ledband men det behöver inte betyda att den svaga är svag. Den svaga kan plötsligt bli stark och förändra rådande status eller åtminstone försöka.

Anonym sa...

Till Suss 13:57
"Vad f*n skall man göra"?

Ja det kan man fråga! Att begå brott och sitta på anstallt, om man åker fast,är förlorade år.
Familjen skingras. Arbetet finns inte kvar. Skulderna växer.....

Varför uppstår det grupperingar på en ansallt? I min grupptillhörighet fanns det endast ariska bröder. Vi tänkte samma. Firade tillsammans olika religiösa högtider. Vi var en familj. Vi stod nära varandra. Vi kände gruppens värme och kunde lita på varandra. Den broder som behövde hjälp visste var vi fanns. Allt stannade inom gruppen.
Denna gemenskap finns inte ute i dagens Sverige. Denna upplösning som främmande folk för med sig är en katastrof. Detta erkänner tom svartskallarna på anstalten. En arab som arbetade i snickeriet sa ofta: "Varför tar ni emot så många andra raser?"
Jag håller med.
Vad tycker ni? FKR

Carl sa...

vart bor alla gamla politiker som tagit hit alla utlänningar? gissar de bor i Svenskområden och undviker all kontakt med utlänningar.kan man lämna flygplad på flyktingmotagningar så de kan söka upp och skaffa sig extra Bidstånd av de gamla politikerna. skulle vara nyheter det "Göran Persson rånad i sitt hem av papperslösa" " Westerberg (Fp)misshandlad av invandrare, filipa och olivia Orback överfallna av flyktingar. politiker verkar inte bry sig att Svenska folket utsätts för övergrepp dagligen i sitt hemland av främlingar

Anonym sa...

Intellektuella människor som aldrig har suttit på anstalt tycker att samhället luktar piss. Jag själv har två högskoleutbildningar och det är svårt att få arbete om man saknar kontakter. Det spelar ingen roil hur duktig jag än är. När kontakter saknas = inget arbete.

carl sa...

vet du vilken bakgrund din läkare har?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article547727.ab

Eoppoyz sa...

Mångkultur i ett nötskal.

Trader sa...

Det är absolut inte kört för Sverige, vi är ett starkt och segt folk som inte ger upp första taget!

Vad som behövs i första hand är att invandrade parasiter ska mista sin försörjning betald av arbetande svenskar, då kommer de att flytta tillbaka till sina underutvecklade samhällen eftersom ekonomisk migration inte lönar sig längre. Ngt annat incitament till att uppehålla sig i Sverige finns inte för dessa individer, de är ju inte direkt populära bland svenskar och känner av det.

Vi behöver få inflytande med demokratiska medel dels i EU-valet i juni, samt riksdagsvalet nästa år.
Under tiden ska uttrycka vad vi tycker om parasiterande på vår välfärd och se till att dessa parasiter får veta vad vi tycker om dem.

Anonym sa...

Forts. (se tidigare inlägg för att få en förklaring 12:32, 18:06).

Behandlas människor lika i Sverige?
Denna jämnförelse säger NEJ.
Jag har muckat och suttit av mitt straff. Min bästa kompis är också fri.Ingen av oss får en bostad och vi märker att socialen behandlar oss olika mot "våra nya svenskar".
Två araber som muckade vid samma tid har bägge fått bostad. Vi två etniska svenskar bor hos släktingar.
Detta är diskriminering mot SVENSKAR.
Vill höra era synpunkter. FKR

Carl sa...

anonym bli kommunalråd då har ni mijonlön i lön och arvoden

Anonym sa...

Till FKR
Man behöver inte ha suttit i fängelse för att bli diskriminerad i det nya sverige. Som arbetslös och svensk får du stå tillbaka för nyanlända och personer utan den typiskt svenska bakgrunden som det så vackert heter. Arbetsförmedlingen skräddarsyr utbildningar och åtgärder som passar varje berikare med hänsyn till tidigare utbildning från hemlandet medan en svensk får klara sig själv oavsett utbildningsnivå. Många blir klassade som arbetshandikappade och insatta på samhall eller i annat skyddat arbete för en svältlön = mat och bostad,samt el och telefon. Dessa liksom alla som befinner sig i andra åtgärder tex jobb och utvecklingsgarantin (som tidigare hette aktivitetsgarantin)räknas inte med i statistiken över arbetslösa. Antagligen är det en av anledningarna till att politikerna önskar arbetskraftsinvandring. Genom att gömma undan massvis med människor på det här sättet ligger arbetslösheten stadigt runt 4%. När arbetslösheten ökar ytterligare trollas de nya arbetslösa bort. Om man skulle räkna in alla som står utanför den ordinarie arbetsmarknaden och kan arbeta, ligger arbetslösheten kanske i själva verket närmare 20%. Då inräknar jag även de som lever på socialbidrag och är sjukskrivna till hälften, en fjärde del etc men som kan och vill arbeta mer och som givietvis inte heller finns med i statistiken över arbetslösa.

Henriksson sa...

Apropå arbetslöshet och diskriminering:

http://www.dagensjuridik.se/sv/Artiklar/Logn-i-platsansokan-kostade-staten-over-200-000/

susanne sa...

hatbrott händer varje dag, invandrare som bara ska råna svenskar... är inte det ett hatbrott??? hörde ni på radio sr , programmet "manlighet" om bla en invandrare som brukar råna folk, han sa att dom rånar inte invandrare för dom hämnas med att komma med nån kusin, svensken går bara till polisen...