20 januari, 2009

Så hjälper du våra fattigpensionärer

Eftersom s.k. papperslösa får gratisvård, åtminstone i Region Skåne, tycker jag vi anpassar oss till detta. Många svenska fattigpensionärer (pensionärer som lever på eller under existensminimum) har inte råd med vare sig vård eller tandvård. Detta kan inte accepteras! Hjälp alla våra svenska fattigpensionärer få den vård de behöver!

Gör så här:
Om du känner en svensk fattigpensionär, låt henne/honom lämna både id-handlingar och talförmåga hemma. Gå sedan iväg till närmaste mottagning för papperslösa eller vårdinstitution. Väl där presenterar du dig som en vän till ditt sällskap och att du är med för att förklara hennes/hans behov av vård. Hon/han kan ju inte själv göra detta då hon/han inte talar svenska… Då ges pensionären ett tillfälligt personnummer, som skrotas efter gratisbesöket. Uppdraget slutfört – rättvisa uppnådd.

Visa solidaritet med våra egna – hjälp de gamla och sjuka!

9 kommentarer:

Carl sa...

låt Robert Gustavsson göra parodi TV eller låt SD Television på youtube spela in ett sjukvårdsbesök och lägg upp på youtube. succe. föresten Weine får man göra en kanal på youtube som heter Rakryggad

Anonym sa...

Jag förstår vad du menar men pensionärer har ofta en stolthet och speciellt pensionärer från arbetarklassen (i de flesta fall fattigpensionärer) vill göra rätt för sig hur fattiga de än är. Detta har ju varit deras ledstjärna genom hela livet och den moraliska grund de fortfarande står på. Det är ju just detta som mindre moraliska personer har tjänat på oavsett om de är etniska svenskar (yngre eller pensionärer) eller tillhör den nya tidens asylsnyltare. Om det finns pensionärer som behöver denna hjälp så hjälp dem så gott det går men jag tror att det bästa skulle vara att fokusera på de problem som etniska svenskar i arbetsför ålder stöter på när det gäller diskriminering och utanförskap. Till exempel att våra makthavare förespråkar arbetskraftsinvandring när arbetslösheten är skyhög och många etniska svenskar som inte lyckats få ett arbete på egen hand (oavsett hur utbildade de är) tvingas in på meningslösa praktikplatser där de får arbeta åtta timmar om dagen för sin a-kassa och om den är låg gäller(kompletterande socialbidrag) eller för socialbidragsnormen (om de inte varit med i a-kassan) och utan garanti att få arbete med kollektivavtalsenlig lön efter praktiken. Många arbetsgivare har satt detta utnyttjande i system då de får gratis arbetskraft som i många fall arbetar mer än den ordinarie personalen i hopp om att senare få betalt för vad de presterar, det vill säga få en normal anställning. Nyanlända invandrare har rätt till instegsjobb som arbetsförmedlingen ordnar och de måste se till den nyanländes utbildning i hemlandet. Om den nyanlände har arbetat som advokat i sitt hemland så ska han ha ett liknande arbete i sverige och med samma lön som de övriga anställda. Arbetsförmedlingen skaffar fram de attraktiva jobben till högutbildade nyanlända invandrare trots att arbetslösheten bland svenska akademiker är hög och genom att betala arbetsgivarna 75% av den nyanländes lön.
Men det är väl bra att nyanländas utbildning kommer till användning i sverige brukar PK och vän av ordning säga. Inte ska Abdullha som är akademiker köra lilla taxibilen eller städa i sverige. Tyvärr är detta verkligheten för allt fler etniska svenska akademiker. De tvingas ta arbeten som inte står i relation till deras utbildningsnivå. Ingen tycks reagera förutom de svenskar vilka inte själva haft viljan eller förmågan att läsa vidare till högre utbildning. De säger att de universitetsutbildade etniska svenskarna ska ta vilka arbeten som helst om de inte får jobb inom sitt område eller närliggande områden. Det ska vara möjligt att placera ut en högskoleutbildad svensk till att plocka fimpar på allmän plats eller kratta gräs i en park genom kommunens försorg och med a-kasse ersättning eller socialbidragsersättning.

Weine Berg sa...

Jag har nog inte ensamrätt på namnet Rakryggad..

Uglybinnen sa...

Skulle vara intressant om våra fantasiöverbetalda politiker kunde skänka en del av sin "KalleAnka lön" till invandrarna, och inte ta av skattebetalarnas pengar.
För varje dödsfall orsakat av en invandrare, skulle våra politiker ställas till svars. Kommer något av mina barn att drabbas så de får men för livet av våldsbenägna invandrare, kommer jag med garanti fokusera på en av våra politiker som står för denna vansinnes invandrarpolitik. De kan inte stava till ordet ansvar, det måste vi svenssons kedja fast vid dem.. men de är som Houdinis.

Anonym sa...

Problemet är att Svensson gärna ser till att sätta Svensson i dålig dager om det gynnar Svensson. Vilken Svensson gynnas när de är två Svensson? Vad sker när den ene Svensson har vunnit? Svar: När den ene Svensson har vunnit måste vinnaren Svensson gå vidare och slåss med Karlsson för att sedan se vem som vinner. Karlsson kanske vinner men Svensson har fortfarande kvar sin broder Svensson och kommer att göra allt för honom även om han blir handikappad och måste slåss med Persson.
Det kapital de sparat/samlat går vidare till kommande Svensson, Karlsson och Persson.

Anonym sa...

He, he!!

Så ska vi bemöta vansinnet! Rösta rätt i EU-valet i juni!!

Anonym sa...

Ingen dum ide alls, ska lägga detta på minnet då tillfälle uppkommer. Bra kommentar f.ö. ang stolta fattigpensionärer, det är en av alla parametrar som gör det sjuka som pågår i detta land till att tangera gränsen för det outhärdliga. Mvh.

Crille sa...

Har sagt det till morsan, att hon ska kalla sig något annat namn än det vanliga Svensson hon har. För hon har inte råd med sina läkarbesk jämt. Sa till henne. Kalla dig ett annat namn så får du gratis vård. Men stolta som de är de gamla, så säger hon bara. Så är det inte alls.
Vi kommer nog troligtvis att vara lika stolta den dagen vi blir så pass gamla. Tyvärr

//Crille

Landet som Gud glömde sa...

http://www.utanpapper.nu/sv/
Själv skrev jag till dessa 4 vårdgivare för illegala invandrare under ett fingerat muslimskt namn. Alla fyra kunde ordna läkartid i stort sett omgående. Häromsistens i verkliga livet fick jag vänta 4-6 månader och det efter stark påtryckning, men då var jag ju vit förstås.