24 februari, 2009

Caroline Stenman erkänner: - Jag kränkte SDU-medlemmarna

Caroline Stenman avslöjades nyligen av SDU (Sverigedemokratisk Ungdom) för att under falskt namn ha infiltrerat förbundet och smygfilmat SDU-medlemmarna. Det misstänks att detta gjordes för att skapa SD-skadligt material å Sveriges Radios vägnar inför valet till EU-parlamentet där partiet ställer upp. SR:s förhoppning är att detta ska försvåra för moderpartiet SD att ta plats i parlamentet. Ett eller eventuellt flera klumpiga uttalanden från medlemmarna var önskedrömmen. Dessa kunde bli s.k. ”sound bytes” som skulle kunna upprepas om och om igen i radio och tv tills det blir en sanning för väljarna.

Nu erkänner Stenman att hon kränkt SDU-medlemmarna:
- Man har brottats med samvetskval. De var jättesnälla mot mig och tog hand om mig när jag kom in i partiet. Det är klart att det var en kränkning, säger Caroline Stenman till Expressen TV.

Men det inspelade materialet ska ändå användas.
- Det var värt det. Syftet var bra, säger Stenman.

Att lotsa väljarnas åsikter till rätt fåra istället för att rapportera objektivt är knappast ett bra syfte, Caroline. När kommer motsvarande behandling av de andra ungdomsförbunden? Jag kan knappt vänta. Vem vill inte få sina fördomar bekräftade om vad som sägs av medlemmarna i Ung Vänster eller MUF?

33 kommentarer:

Anonym sa...

När jag gick på journalisthögskolan vid göteborgs universitet så krävdes det förutom bra resultat på högskoleprovet, även en heldag med olika tester. Jag kvalificerade mig och är idag journalist med utbildning från universitetet. Dessutom har jag läst 115 poäng vid samma universitet i göteborg och på den religionsvetenskapliga linjen som handlar om alla religioner. Jag har en gedigen utbildning men det enda kravet för att kalla sig journalist/författare idag, är att man fått en insändare/debattartikel publicerad samt eventuellt gått i någon privatskola som poppius eller på någon folkhögskola med inriktning på journalistik. Många är de kallade men få blir utvalda!

Anonym sa...

Stackars lilla Caroline, hon tror att hon gör något gott och vill vara hjältinna på kontoret, men fattar inte vilka destruktiva krafter hon tjänar med sitt vidriga beteende.

Först ignorerades vi
Efter det hånades vi
sedan attackerades vi
Sedan vann vi

Mahatma Gandhi

d2tnwo

eklanda sa...

denna äckliga vänsterhäxa är en blandning av senapsgas och marteus avföring.

BLU-82 sa...

" Syftet var bra ! " . Caroline stödjer alltså de besinningslösa våldtäkterna och gruppvåldtäkterna som begås av Sahlins och Schweinfeldts " vinstlotter " ?? Kvinnor i alla åldrar våldtas brutalt av pensionsräddarna , och Caroline står i Expressen-Tv och slår sig för bröstet. Caroline är en OND människa.

Anonym sa...

Caroline Stenman är redan med på LISTAN! Hon behövde ej göra bort sig en gång till. Det förvärrar ju bara hennes framtida sits. Hjärndöda Caro.
midgardsjarlen

Anonym sa...

Denna landsförrädare stöder alltså en svenskmordsinvandring som ersätter folk och kultur med icke-européer. Någon gång kommer även hon att förstå vilka mörka krafters spår hon valt. Men hon kanske tycker det är värt det, trots massvåldtäkter och utrotning av svenskarna.

Andreas sa...

Det här är oförlåtligt!

carl sa...

alla kommer se denna odömmeslösa människa med avsky. hon har skämt ut sig och får samma svårigheter som Monika Lewinski som skämde ut sig Världen över. hur skall Caroline kunna skaffa man och familj när 90 procent av Svenska folket kommer fördömma hennes vidriga handling för all framtid.
quislingfolket kommer skämmas när vinden vänder och Svenska folket står rakryggade igen

Anonym sa...

Det finns några inlägg som verkar lovande!? Hoppas det inte bara är tomma ord.

Ser ni jäntans skadeglädje i intervjun? Vad tycker ni om det?

Från ord till handling är det enda rätta mot folk som djävlas. Eller har jag fel?FKR.

Undercover Brother sa...

Caroline var en rätt så attraktiv ung kvinna när sminket räckte till att täcka hennes hemska hudkvalité. Hon hade ett ansikte täckt av fothud.

Anonym sa...

Dont shoot the messenger!
Om hon nu tror att SD är ett genom-elakt parti fyllt av nazister och rasister så kan jag få tro att hon är blond och blåögd samt väldigt naiv.
Det är synd om henne :(

Anonym sa...

Det hon gjort går i tidens sätt att bearbeta folkets åsikter. Men kom med kommentarer som pekar på felet istället för att prata på ett hotfullt och obehagligt sätt som endel här gjort. Hur ska ni öppna folks ögon inför dagens problem om ni slänger fram indirekta hot? Hur reagerar ni själv när någon hotar er? Knappast åt någon positiv riktning.

Att människor i dagens hjärntvättningssamhälle beter sig olyckligt, och i som det här fallet åt det mer obehagliga hållet, är knappast konstigt. Det behöver dock inte betyda att hon eller resten av dessa kommer att fortsätta vara blinda för all evighet. Så ta upp fallet, men lägg ner fulpratet i kommentarerna.

Och kom igen. Vad har Quisling med detta att göra? Han ville det norska folket väl. Sen att de allierade vann och skrev historieböckerna är en annan sak. Men hur kan du jämföra en nationalist med en journalist som har tveksam rättskänsla?

Anonym sa...

Anonym 23.08!

Ja! du har fel, bättre kan du.

d2tnwo

Anonym sa...

Weine, jag vet inte om du reda visste det, men Sanna Klinghoffer, SR producenten är kompis med Daniel Poohl, Expo.

Det senaste är att Poohl och Klinghoffer samma dag försökt ta bort alla spår till en koppling mellan dem, jag antar att ni fattar varför, ganska sensationellt.

SR har direkt koppling til Expo, det kanska gör anonyma bloggare nervösa efterom SR ville göra ett reportage om SD-stödjande anonyma bloggare, nu vet vi var era namn och hemadresser skulle hamna?

http://www.youtube.com/watch?v=knnK759L8cE

Bro1

World traveller sa...

Caroline Stenman borde landsforvisas.
Vem vill ha med saana kraek att goera?

BLU-82 sa...

Anonyma bloggare , och de som skriver kommentarer. Skulle vi vara rädda ? Det rör sig ju om 100 tusentals personer , kanske miljoner. Skulle jag vara rädd ? Skulle en samling rödvinsstinkande trasproletärer och en samling testuggande , haschrökande marxister vara något att vara rädd för ? Skärp dig. Men för all del , låt dem komma , så ska vi se om de har ett enda helt ben kvar i kroppen efteråt...

Anonym sa...

detta var väl ingenting ? lugn bara ! det kommer komma mycket värre saker om sd tro mig! vare sig dom är sanna eller ej! operation sänk SD har bara börjat! när det kommer närma sig div val så ska ni se att SD kommer vara på förstasidorna överallt med diverse snaskigheter ! med tänke på denna händelse bara - SD ledare misstänkt för rån !!! vadå för rån ? när man läste repotaget så hade han bett att få se väskan o då hade hon blivit så skräckslagen att hon skrek - ta den då o sen sprungit ut ! sen massa tillägg om att- det rådde en otäck stämmning i hytten etc ! men som sagt gott folk det kommer mera var så säker ! tur att många svenskar har vaknat och inte sväljer vilken skit som helst !

/Robert

Anonym sa...

Märkligt att en del länkar och uppgifter om Caroline Stenman (och hennes andra namn) har tagits bort från Internet under de senaste dagarna!
Hur omfattande är denna operation egentligen ?
Mvnh BJ

Carl sa...

Anonym 00:30, hur kan ni uppfatta kommentarer som hotfulla? när stenman presenterar sig kommer nog frågan hur var SD:are? jo de är ok men jag fick betalt för att föråda mitt folk! blir det indirekta svar hon kan ge. folk blir förbannade så fort hon visar sig på stan. hon är helt körd bland rakryggade hederliga människor.hur skall hon försvara sitt vidriga agerande vid en ev anställningsinterjuv?

Anonym sa...

Se tidigare inlägg 23:08

forts! Från ord till handling.....

Det måste hända saker nu.....FKR.

Anonym sa...

Carl, lika barn leka bäst!

Agent Provocateur: Person som genom föreställning lockar och uppfodrar en annan att yppa farliga åsikter eller rent af begå en lagstridig handling och som därvid åsyftar att sedan få sitt offer befodrat till laga näpst. Vanligen brukas denna benämning om agenter för hemliga polisen, hvilka insmyga sig i politisk misstänkta personers förtroende, låtsa samstämmighet med dem i syften och åsikter och på detta sätt utspana dem eller locka dem till handlingar, som möjliggöra ordningsmaktens ingripande.
http://runeberg.org/display.pl?mode=facsimile&work=nfba&page=0199

d2tnwo

Anonym sa...

är det någon som vet om caroline varit boxare förut?
pelle

Anonym sa...

svar till 21:36

Du skall se hur näsan kommer att se ut.....

Mvh, FKR.

Robin Shadowes sa...

Håller med BLU-82. Låt dem komma. Vill dom skrämma mig eller rent av tysta mig för alltid är det bäst att dom inte schabblar första gången. för jag kan garantera att dom inte kommer få en andra chans...

Anonym sa...

Caroline försöker bara få in en fot på den tuffa arbetsmarknaden för journalister även om hon endast läst journalistik ett år på en folkhögskola eller skrivit en insändare i lokaltidningen. Hon hoppas på att få ihop något som kan tänkas vara intressant för de redan upplysta inom ultravänstern och då ställer expo och resten av vänsterpatrasket upp med skattemedel för att kunna bekräfta sig själva. Inte för att det är intressant för resten av allmänheten/de oupplysta utan för att bekräfta att rasismen och nazismen flödar i detta samhälle då det är enda möjligheten för dem att fortfarande kunna få sitt levebröd. Hur många lever inte bra liv på grund av mångkulturen/mångkriminaliteten? Intressant är att sedan vi fick en så kallad borgerlig regering så har bidragen till vänsterorganisationerna inte minskat utan snarare ökat. Däremot jagas sjuka och arbetslösa med blåslampa. Sjuka får inte vara sjuka om de inte ligger på dödsbädden och arbetslösa har sig själva att skylla trots att det är 100 sökande på varje städjobb som finns. Samtidigt måste sverige öppna upp för arbetskraftsinvandring. Caroline kan nog inte vänta sig att bli försörjd av svenska skattemedel via organisationer som är blinda och som har tagit ut sin rätt att existera. Men hon försöker in i det längsta då det finns många som inte har blivit berikade av mångkulturen utan bor i skyddade områden.

Hälsningar från journalistutbildad vid Göteborgs universitet.

Anonym sa...

"journalistutbildad" kan ju använda en del an sin kunskap till att korrigera de halvfigurer som spyr ut sitt hat här.
Vill man nå vanligt folk, inte blir det särskilt bra med användning av svordomar, hot, div infantila benämningar.
Då har man sänkt sig själv till motståndarens nivå!
/MjK

Isaac sa...

Även hon kommer att förstå en dag.

susanne sa...

Är det i detta fall man skall förstå vad "Korkad blondin" betyder??? *asg*

Anonym sa...

Dumpa skatan på en flyktingförläggning så hon blir penetrerad där bak av kulturberikarna.

Anonym sa...

Till anonym 19.01,
Jag skriver det jag skriver och använder inga svordomar,hot eller infantila benämningar. Om andra gör det så får det stå för dem. Jag är inte intresserad av att korrigera det andra människor skriver här men du verkar vara på god väg.

Jimmy S. Windeskog sa...

Men så gulligt att hon hade lite samvetskval trots att syftet var så gott, det hade nog lägervakterna i Auschwitz också!

Anonym sa...

Hon är en idiot, ja.

Det värsta är däremot om SR faktiskt sänder det.

Anonym sa...

Tycker det klankas lite väl mycket på Stenman! Hon är bara en underhuggare. Den där Nina Glans är ju hennes chef!