23 februari, 2009

Anders, hör av dig!

Med risk för att rubriken låter som en kontaktannons, så söker jag faktiskt kontakt. Jag söker dig, Anders, som den 19:e februari beställde 400 klistermärken. Du glömde att uppge din adress... Jag har dock ditt efternamn.

Hör av dig på min mäjl: rakryggad_blogspot[snabel-a]yahoo.se

6 kommentarer:

Fosterjordnära sa...

Ja men då är det väl per definition en kontaktannons?

Du har väl inte missat att betala avgift plus den mkt viktiga momsen?

Weine Berg sa...

Ja det är nog en kontaktannons. Har nu erlagt 250:- i avgift till Expo och moms till staten...

z999 sa...

Weine, lite off topic, men ett ämne som jag skulle vilja diskutera är svårigheten att hitta ett parti man känner samhörighet med och där helst allihop drar åt samma håll. Jag vet att du ser din kamp som partilös och inte tror att den vanliga politiska arenan är bästa stället att föra samhället i rätt riktning (ungefär). Du kunde gärna få ta upp frågan i något framtida inlägg.

Jag har precis surfat runt lite på olika nationella sidor och jag avslutar alltid med att läsa här. Och varför det? Det är är för att du håller en konsekvent linje och inte behöver kompromissa på det sätt som nationalistiska partier alltid måste göra. Många av dina inlägg känns som en mental befrielse. I dina mail till politiker så svarar du exakt så som jag skulle vilja att Marc Abrahamsson eller Jimmie Åkesson skulle svara till de styrande. Men dom båda väger alltid in sina partiers åsikter (det är inget fel i det egentligen, men liksom...) och dom spelar med i motståndarnas spel. Det är viktigt för dom att bevisa att dom inte är rasister istället för att ta motdebattörernas löjliga invektiv för vad dom är. Obetänksamma barn kallar varandra för CP ibland när dom bråkar men barn brukar vara klokare än att ge sig in i meningslösa invecklade diskussioner för att bevisa att dom inte är CP. Jag menar, är anirasist så eftersträvansvärt att vara? Alla inom "extremhögern" vet hur antirasister beter sig och diskuterar, är det verkligen en eftersträvansvärd titel? Jag anser att det är fullständigt egalt hur någon ser på de olika raserna inom arten människa, det väsentliga måste väl vara hur man beter sig? Är man verkligen en god människa om man trampar ner åldringar i Sverige för att främja en massinvandring? Vi kommer alltid att värdera människor på olika sätt, den som säger något annat har aldrig haft någon riktig vän, varit förälskad eller egentligen aldrig haft någon kontakt med sina inre känslor. Det går att värdera ett kärt husdjur högre än alla människor i världen utan att man behöver vara en ond människa. Jag tror att det tar två sekunder att säga "alla är lika värda", ungefär lika länge som att lägga av en brakare. På den tiden så dör två kvinnor i Afrika av förlossningsskador enligt statistik jag nyligen läste (en kvinna i sekunden). Om det var din fru som låg och dog på förlossningsbordet, skulle du då kasta bort tid på att rabbla upp klyschor som "alla är lika värda" och annat meningslöst dravel?

Vi är för närvarande runt 6 miljarder människor på jorden. Detta kräver en viss mognad av människan för att vi ska kunna leva tillsammans. Jag anser att vi som svenskar lever i ett socialt ansvar gentemot andra svenskar och sedan har vi ett globalt ansvar mot människor utanför Sverige vilket moraliskt sett enbart kan handla om att vi inte startar krig mot dom. Jag anser också att skolan skulle lära ut mer av det sociala ansvaret mot andra svenskar. Det borde vara olagligt att som Maud Olofsson påstå att vi måste jobba som flitiga bävrar för att ha råd med mer invandring. Eller när Anders Borg säger att vi alla måste hålla ihop nu under finanskrisen därför att han inte vågar ändra på invandringspolitiken och riskera att få en så kallad rasiststämpel. Eftersom han inte har modet att leda landet så borde han avgå.
...ok, stoppar, det kunde bli hur långt som helst känner jag.

Fosterjordnära sa...

Blogger z999 ...

Varför inte ställa dina funderingar i frågeform till t.e.x. M.Abramsson? De är ytterst relevanta och dessutom intressanta!

Allt från "allas lika värde" klyschan till det politiska hyckleriet diskuteras flitigt i partiet nationaldemokraterna ,detta vet jag.

Om vissa frågor får svar som på vissa sätt kan verka som om de "anpassats" eller "kompromissats" så beror ju det främst på att ,till skillnad från Weines excellenta blogg ,är nd ett parti där en hel grupp(partiorgan) formulerat svaren så som gruppen gemensamt kommit fram till.

Weine har i egenskap av blogginnehavare faktiskt den "lyx" det innebär att enväldigt diktera sina svar utifrån frågeställarens resonemang.

Skulle bli mäkta förvånad om Marc helt plötsligt började att föra en helt egen politik som kanske stämmer överrens med hans egna uppfattningar till 100% ,men som går på tvärs med andra personer inom partiet.
När man arbetar via ett parti som tillämpar demokratiska principer så har man att rätta sig efter vad styrelse och andra organ beslutar om .

Hopas detta inte uppfattas som kritik "z" utan jag hoppas jag uppmuntrat dig att ställa frågor och komma med funderingar till i detta fall nationaldemokraterna.

z999 sa...

Fosterjordnära:
"Varför inte ställa dina funderingar i frågeform till t.e.x. M.Abramsson? De är ytterst relevanta och dessutom intressanta!"

Tack, det var snällt skrivet. Jo, det skulle vara intressant att rikta frågorna direkt till honom eller någon annan officiell företrädare ND.

"Allt från "allas lika värde" klyschan till det politiska hyckleriet diskuteras flitigt i partiet nationaldemokraterna ,detta vet jag. "

Det var väldigt uppmuntrande. Det höjer ND några snäpp i mina ögon.

"Om vissa frågor får svar som på vissa sätt kan verka som om de "anpassats" eller "kompromissats" så beror ju det främst på att ,till skillnad från Weines excellenta blogg ,är nd ett parti där en hel grupp(partiorgan) formulerat svaren så som gruppen gemensamt kommit fram till."

Jo, jag har förstått det och jag känner väl till att demokrati måste fungera på det sättet.

"Weine har i egenskap av blogginnehavare faktiskt den "lyx" det innebär att enväldigt diktera sina svar utifrån frågeställarens resonemang."

Det är ju samma för mig egentligen. Som ett mer eller mindre anonymt alias så har jag inte samma ansvar för vad jag skriver som om jag representerade ett parti. Weine har väl ett visst ansvar, han är ju ett injobbat namn numera.

"Skulle bli mäkta förvånad om Marc helt plötsligt började att föra en helt egen politik som kanske stämmer överrens med hans egna uppfattningar till 100% ,men som går på tvärs med andra personer inom partiet."

Ja. Det vore ju ett rejält svek. Något som jag saknar i svensk grundlag är att det kunde stå några rader om att politikerna är valda av svenska folket och att den gemensamma kassan aldrig får användas till något annat än svenskar. Hemlösa och andra röstsvaga svenska grupper får aldrig köras över av en känslolös majoritet.

"Hopas detta inte uppfattas som kritik "z" utan jag hoppas jag uppmuntrat dig att ställa frågor och komma med funderingar till i detta fall nationaldemokraterna."

Jag tar det som en uppmuntran och tackar dig för svaret.

Anonym sa...

z999 o.a. Jag har aldrig ansett att alla är lika värda. Ens "värde" kan väl bara mätas i hur man förhåller sig till våra komplicerade samhällen och oss som ingår där. En religions- fundamentalist, en girigbuk, en maktmissbrukare och folkförädare, kultur-och landsförädare, hustru-och barnmisshandlare, föräldrar som missköter och struntar i sin uppfostrargärning hamnar samtliga i botten av min värdeskala. I toppen finns ej jag själv men ej heller någon annan. Detta om människovärde i min begreppsvärld.
midgardsjarlen