27 februari, 2009

Fega rånare gav sig på 8-årig pojke

Att fegheten är det som definierar gängen som misshandlar, rånar och våldtar är det väl ingen som längre ifrågasätter. De är mångfaldigt fler när de ger sig på sina offer. Ibland med knivar och andra vapen. Men frågan är om inte aktuella trio slagit något slags rekord i feghet och löjlighet. De fångades på övervakningskamera alldeles innan de följde efter en 8-årig pojke och hans syster och rånade honom på hans mobiltelefon. Det är Efterlyst på TV3 som tagit upp följande fall.

Det var kort före julafton som pojken och han syster fotograferade varandra på bussen med 8-åringens mobilkamera. Med på bussen fanns också de tre fegisarna i 20-årsåldern. När pojken och hans syster klev av i Farsta följde trion efter. De sa till honom att ge dom vad han hade på sig. Sedan vred de mobiltelefonen ur näven på pojken.

Pojken är numera rädd att gå utomhus eftersom han tror att rånarna ska komma tillbaka efter honom.

Det sorgliga är att om fegistrion (bilden) grips, kommer de knappast att få något straff. Skyddstillsyn är nog det närmast straff de kommer. Det Nya Sverige är fantastiskt.

Vet du vilka männen är eller har du andra upplysningar, ring Efterlyst: 08 702 00 90.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Man blir illamående över vissa människors feghet, men detta måste ta priset...det värsta är om de åker fast ändå knappt straffas. Vad är 3 månader på ett ungdomshem? INGENTING

dave sa...

Tragiskt. Ännu mer tragiskt är det som hände den här killen i Australien när han fick uppleva mångkulturen på nära håll. Se själva.
Varning för starka bilder.

http://www.liveleak.com/view?i=5bb_1235678058&c=1

Anonym sa...

3riktiga ärkeblattar som rånar en 8åring,

förvånad? inte jag.

välkommen till det nya spännande mångkulturela sverige.

MVH Martin Isaksson

suss sa...

Varför finns det negrer? någon som kan svara på det? Seriöst alltså

susanne sa...

Alla bör hjälpa till att skriva under detta dokument som finns på sidan, gäller sharialagar:

http://onelawforallpetition.com/onelaw/onela300.php?nr=40155035

World traveller sa...

Som straff maste de gaa och ha samtal med en imam 4 ganger paa en manad.

Christian sa...

Hade mitt barn blivit utsatt för en sån här sak så hade jag vigt mitt liv till att jaga och personligen sparka ut dom jävla svinen.Jävla parasiter!

Reichminister Lebensraum sa...

Jaa, du har nog rätt i det, Weine, reformera brottssytemet NU

Robin Shadowes sa...

Three strikes and you're out precis som i USA och det NU! och då skall livstid leva upp till sitt namn, inte sketna 7 år eller 12 år.

http://urgentwakeup.blogspot.com/ sa...

Islam är ett enda stort hot mot hela den civiliserade världen.

Se filmen ISLAM - THE RELIGION OF DEATH", på min blogg http://urgentwakeup.blogspot.com/

**Varnar dock, nått av det mest hemska jag förmodligen någonsin kommer se. Islam är ren ondska, och måste stoppas!


hittas även på
http://www.truthtube.tv/play.php?vid=717

Jonas sa...

Sorgligt.
Det kommer vara ännu mer sorgligt när den lilla 8-åringen växer upp med förakt och/eller rädsla för araber eller invandrare i allmänt, och blir stämplad som rasist och extremist massmördars-dyrkande 'svenne'.

:-/

susanne sa...

http://www.kvp.se/nyheter/1.1482186/dovstum-utvisas-jag-bara-grater

vad är det här???

Hon hade jobb men "hamnade" hos brodern... Nå, hon kanske får tillbaka jobbet?? Vad är problemet eftersom det uppbenbarligen finns jobb där...
"Svårt att försörja sig på egen hand?? Här eller där?? Där hade hon jobb och det lär vara svårare för henne att få jobb överhuvudtaget här!!!

-"Svägerskan Sonia Tarchiche har svårt att förstå hur Fatima ska kunna leva själv.
- Hon klarar sig under dagarna när vi är borta. Men jag måste följa med henne till doktorn, köpa kläder, laga mat. ""

Söker hon en svensk man som ska ta hand om henne?? Klarade hon inte sig utan sin mamma eller vad???

Jag blir galen .....

usch, denna artikel får mig att spy ... igen ......

Carl sa...

jag testade att förförlja ett invandrargäng. jag blev förvånad att de blev så nervösa och de fattade att det var bäst för deras hälsa att fly. verkar som utlänningar och deras avkommer nu märker att Svenskarna kommer kasta ut inkräktarna som inte har i Sverige att göra. när de ömdömmeslösa politikerna avsatts 2009 och 2010. är kalaset SLUT

Anonym sa...

Utvisning direkt efter rättergång!

Fosterjordnära sa...

Tre helt solklara utvisningsfall!

För att inte splittra deras familjer föreslås även att anhöriga i första ledat tvingas göra dem sällskap till hemland och ort!

Väck!

Anonym sa...

Weine!: Detta inlägg vilket lämnas som uttalande gällande inlägget ”Fega rånare gav sig på 8-årig pojke” får Du gärna ta upp som 'eget inlägg – undertecknat Theudanoz -' på din blogg Rakryggad.
VARJE ENSKILT GERMANSKT BARN MÅSTE FÅ FÖRSVAR I GERMANSK GEMENSAMHET - DET HASTAR!!!!

Det framgår således här på bloggen 'Rakryggad' att fega nidingar kort före julafton 2008 gav sig på och rånade en 8-årig pojke !!!

Lidandet hos det minsta lilla barn av vårt folk återspeglar det större världsliga lidandet hos vårt folk. Det lilla germanska barnet är ej någon meningslös, överflödighet i vårt folks varande. Det lilla germanska barnet är en medveten företrädare och återspegling av VÅRT FOLKS HELHET OCH OKRÄNKBARHET. Vi förmår ej umbära det lilla germanska barnet, för vårt folk är i barnet och barnet är i vårt folk.

NU ÄR DET EN NÖDVÄNDIG DEL AV VÅRT FOLKS VARANDE ATT VARJE ENSKILT GERMANSKT BARN FÅR FÖRSVAR I GERMANSK GEMENSAMHET !


Om Nordens germanfolk ej förmår enas som germaner i AVSIKT ATT FÅ TILL STÅND en ömsesidig kamp för sig och sina länder före utgången av år 2013 kommer de därmed att vara dömda, att slutligt förfalla, förlora all livskraft och att bli fullt utrotade som folk innan ytterligare 20 år hunnit förflyta.

Vad här sägs medför att främst svenskarna, norrmännen och danskarna blir fullständigt utplånade som folk inom mindre än 25 år, ifall de ej genast förmår att enas som germaner i avsikt att få till stånd en ömsesidig kamp för sig och sina länder. Jämlikt detta sakförhållande är färöingarna och islänningarna lika fullt, dömda att med tiden slutligt upplösas och förskingras och med detta att utplånas som folk.


VAD ÄR DÅ MENINGEN MED ATT ENAS SOM GERMANER I ÖMSESIDIG KAMP FÖR SIG OCH SINA LÄNDER ???

Jo, meningen med detta är att enas som germaner i germansk gemensamhet, helt oavhängigt av enskild partipolitik eller slutligt framställda och fastslagna kampläror, man har då en enighet som utgår från det germanska folkslaget och dess gemensamhet såsom en grundläggande angelägenhet och jämlikt detta ej från något enskilt politiskt parti, eller enskild partipolitik, eller slutligt framställda och fastslagna kampläror. I annat fall är man i otillräcklig omfattning och på sin höjd eniga som partibröder, eller som partipolitiskt sammansvurna, eller som sammansvurna om en slutligt framställd och fastslagen kamplära, måhända i viss mån i ömsesidig kamp för sig och sina länder.

Nu måtte därför germanfolkens yttersta, medvetna angelägenhet alltså bli det germanska folkslaget och dess gemensamhet och dess germanska kamp i förbund och lag.

Den germanska KAMPEN måste alltså utgå från det germanska folkslaget och dess gemensamhet och dess kamp i förbund och lag och därjämte från de germanska fosterländerna. Härav följer att germansk PARTIPOLITIK lika visst måste utgå från den germanska KAMPEN och, ytterst, likaså från det germanska folkslaget och dess gemensamhet och dess KAMP i förbund och lag.

Jämlikt detta måste också germansk KAMPLÄRA utgå från det germanska folkslaget och dess gemensamhet och dess KAMP i förbund och lag och därjämte från de germanska fosterländerna.

Intill dess att den germanska gemensamheten och dess KAMP i förbund och lag är möjliggjord förmår vårt folk ej SLUTLIGT FRAMSTÄLLA OCH FASTSLÅ den germanska KAMPEN och den germanska KAMPLÄRAN, emedan kampen och kampläran måste utgå från det germanska folkslaget och de germanska fosterländerna.

DET HASTAR !!!!!!!!


Hälsar Theudanoz

Anonym sa...

Efter det ifrågavarande inlägget: "Fega rånare gav sig på 8-årig pojke" följer ett annat inlägg här på bloggen Rakryggad : "Varför duger inte européer?"


'På det ifrågavarande inlägget: "Fega rånare gav sig på 8-årig pojke" återfinns härovan ett uttalande av Theudanoz, undertecknat Theudanoz. Theudanoz vill med anledning härav tillägga att detta uttalande av Theudanoz lika fullt är giltigt och tillämpligt på det ovan framhållna inlägget: "Varför duger inte européer?".

Den makt som är vårt folks illasinnade angripare är SÅLEDES redan, sedan länge, i full gång med sitt värv. PÅ DET SÄTTET OCH AV DEN ANLEDNINGEN ÄR DENNA MAKT REDAN, SEDAN LÄNGE, I FULL GÅNG MED vad som anförs under inlägget "Varför duger inte européer?".'


Hälsar Er Theudanoz

Anonym sa...

Jag vill inte ens försöka beskriva vad jag vill göra med dessa primater. Men vi kan väl avslöja att dom hade inte varit vid liv eller identifierbara om jag fick min vilja igenom.//trucker

modersvea sa...

Kulturberikare i farten igen. *tjohoo*

Skägglös sa...

Hedersmänna visar sina skäggiga ap ansikten ännu en gång! vänta bara säger jag.. vänta bara.