28 februari, 2009

Varför duger inte européer?

Nyligen framkom det att EU tänker genomföra ett rekryteringsprojekt i Afrika. Syftet är att få hit afrikaner som kan försörja oss åldrande européer. Uppenbarligen åldras inte afrikaner. Man har öppnat ett rekryteringscenter på den afrikanska kontinenten och målet är att fram till år 2050 ha rekryterat 50 miljoner afrikaner till Europa.

Kanske har jag fått något om bakfoten, rätta mig därför om jag har fel. Men det är 41 år kvar till år 2050. Menar EU på fullt allvar att EU-länderna inte kan få till en familjepolitik som ser till att européerna på 41 år kan återskapa yngre generationer?

Och vem ska försörja de 50 miljoner afrikanerna när de åldras? Ska samhällsekonomin vila på att befolkningen ständigt växer? Sen när är pengar viktigare än människor och folk? Och hur hållbar är denna idé?

Denna oförsvarbara politik vill EU bygga på. USA och Storbritannien är redan experter på att dränera afrikanska länder på de få högutbildade som finns där. 29 % av Ghanas läkare har lämnat landet. 34 % av Zimbabwes sjuksköterskor har gjort detsamma med sitt hemland.Europa utbildar årligen 174 000 egna läkare, Afrika utbildar bara 5 000 läkare. En ansenlig del av dessa 5 000 har dock lockats bort från sina hemländer. Ska också EU börja men denna koloniala politik och därmed låta Afrika permanenta sitt nödtillstånd? Nu vet vi åtminstone hur invandringen till Europa är berikande: andra länder ska föda vår arbetskraft.

Men åter till värdegrundsfrågan. Anser makteliten att det inte spelar någon roll vilka folk som fortsätter existera? Är alla folk likadana? Är inte alla folk unika? Varför är det acceptabelt att byta ut européer mot andra folk och ändå låtsas som om det inte gör någon etisk skillnad? Är det också acceptabelt att byta ut till exempel indonesier mot européer i Indonesien?

15 kommentarer:

Anonym sa...

Vad jag saknar hos politiker är sunt förnuft och logiskt tänkande.
Om dom hade det skulle dom kunna uträtta mycket.

Anonym sa...

eu är det nya sovjet, att importera negrer en masse är ett medel att kuva ursprungsbefolkningen i europa.

taktiken är gammal som gatan och har används sen antikens tidevarv och kan bara lösas genom att eu upphör att existera i nuvarande form.

robban

suss sa...

äre sant???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? brukar aldrig ifrågasätta dig , men ................................................................................................

Anonym sa...

Weine din luring, det är inte första april än på länge. Var tusan har du fått detta ifrån??? Måste ligga ngt annat bakom detta, ett valhänt försök att stoppa illegal invandring och endast plocka russinen ur kakan. Men det finns ju inga russin i det afrikanska möglet ju.
midgardsjarlen

Skägglös sa...

Onekligen förjävligt! Men det ljusa med det hela är att detta såkallade samhälle och modellen på det kommer snart remma. Man kan inte tvinga på dessa stenålders människor på oss vanliga medborgare! För eller senare, antagligen mycket senare när dessa är i majoritet så kommer det remma, och förhoppningsvis är vi segrare. Detta är ingen galen ide, utan en verklighet som vi måste börja betänka redan nu. Titta på prakt exemplet Libanon,,,,

Anonym sa...

Här är den makt som är vårt folks illasinnade angripare redan, sedan länge, i full gång med sitt värv, understödd av de vidriga folkförrädare och främmande lycksökare som denna makt underhåller för sina syften.

För övrigt vill Theudanoz även härvidlag hänvisa till vad som redan anförts genom uttalandet som är undertecknat 'Theudanoz' under det föregående inlägget: "Fega rånare gav sig på 8-årig pojke"

Hälsar Er Theudanoz

Charlotte sa...

Jag har ännu inte hunnit läsa artikeln i Daily Express, men rent allmänt överenstämmer detta med tankar som redan tidigare funnits inom EU. Man vill skapa legala kanaler för invandring till Europa för att därigenom försöka minska ned på den illegala invandringen.
I övrigt kan sägas att välutbildade afrikaner, ex vis vårdpersonal, redan i dag har lätt att helt legalt ta sig in till EU. När det gäller de andra är hela projektet feltänkt. Den genomsnittliga afrikanska utbildningsnivån är mycket låg, och hälsosituationen katastrofal. De flesta lider av åtminstone en kronisk infektionssjukdom (TBC, AIDS, Malaria m fl). Få afrikaner kan därför framgångsrikt konkurrera på den europeiska arbetsmarknaden, och många skulle förmodligen bli långtidssjukskrivna eller förtidspensionerade ganska omgående. Vår försörjningsbörda skulle därför öka och inte minska.

Anonym sa...

"Uppenbarligen åldras inte afrikaner". Din bästa mening :-)

Skogman.

Anonym sa...

Hallå vänta nu! Jag vill ha hit byggnadsingenjörer som kan lägga golv från Afrika. Varför pratar du inte om dessa? Alltid fokuseras på ekonomer, sjukskötorskor och andra lågutbildade patrask.

Skogman.

Anonym sa...

Människor som får komma hit och utnyttja välfärden ses som lojala till makt inkompetensen då makt inkompetensen inte behöver betala för dem och de har dem i sina ledband. De bryr sig inte ett vitten om det kommer mängder av analfabeter med tio barn i släptåg till sverige. Det gör däremot de som betalar och har betalat skatt vilka är de som får försörja dessa.

Anonym sa...

Jättebra skrivet Weine.

Suss sa...

fyfaaan... finner inga ord, vad i helvete ska våra barn och barnbarn behöva vara med om???

Anonym sa...

Något OT men med tanke på EUs storföretagsagenda hur ser du på saker som världsregering, obligatoriska RFID chips, CFR, Bilderberg etc som diskuteras mycket flitigt på diverse bloggar och forum?

BLU-82 sa...

I fd Öst-tyskland går ju stora delar av befolkningen arbetslös, varför är malaria-sjuka negrer bättre än dessa arbetslösa tyskar ??

wodinaz sa...

Detta är så sinnessjukt att jag förlorar förståndet.

Instämmer fullständigt med BLU-82, vi har en permanent 5-10% arbetslöshet i Europa. Och i vissa länder kanske t.o.m. 20%. Som i forna "östtyskland" (mer korrekt: mellantyskland), DDR.

Varav en betydande del är självfallet européer.

Varför duger inte dessa?