02 mars, 2009

Immigranter våldtog flicka

Fria Nyheter rapporterade nyligen om ännu ett vidrigt brott mot en ung flicka. Natten till den 14 juni förra året blev en flicka våldtagen av två tonåriga invandrare. Det var i Hörby som flickan hade ordnat fest hemma, med några klasskamrater. Objudna gäster kom också, varav de två våldtäktsmännen tillhörde just denna kategori. Flickan, som var berusad, lockades med av den ene våldtäktsmannen utomhus till en enskild plats. Utom synhåll för de andra på festen började gärningsmannen tafsa på flickan mot hennes protester. Övergreppet blev allt grövre trots flickans ansträngning att klara sig undan. Hon försökte även värja sig fysiskt men hade inte kraft nog.

Gärningsmannen våldtog sedan flickan oralt och vaginalt. Vid flera tillfällen körde den s.k. mannen in sin penis så långt ner i flickans hals att hon nästan spydde. Efter den vaginala våldtäkten hotade gärningsmannen att döda flickans familj om hon skvallrade om hans dåd. Flickan lämnades sedan på marken. Strax därpå kom gärningsmannens kompis. Han drog upp henne till knäsittande och tryckte hennes ansikte mot sin penis. Flickan var i detta skede apatisk och kunde inte uppmana kraft att värja sig. Därefter lade han sig på flickan och våldtog henne. Flickan lämnades sedan som en använd trasa på platsen.

De två fegisarna som dömdes för brottet är båda en del av den kött-tsunami som Sverige utsatts för de senaste decennierna. Här är de skyldiga till brotten mot flickan:

> Mirsad Halilovic (född 910725). Halilovic dömdes till det stränga straffet sluten ungdomsvård i olidliga 6 månader.

> Fares Sabri Aido (född 910125). Aido dömdes till det oförglömliga straffet sluten ungdomsvård i evighetslånga 7 månader.

Personligen anser jag inget straff vara för hårt för dessa ryggradslösa brottslingar.

Flickan var kraftigt berusad vilket en del ser som förmildrande omständighet för gärningsmännen, medan jag anser tvärtom. Då hon var extra sårbar och värnlös vilar ett större ansvar på övriga i omgivningen.

Det finns de som anser att en kvinna eller flicka som våldtas får skylla sig själv om hon varit full, klätt sig utmanande eller flirtat utan att ha en tanke på att låta flirten övergå till något mer intimt. Detta är ett moralkorrupt resonemang som lägger skulden för brottet på offret. En kvinna ska kunna springa naken genom centrum en lördag kväll skrikandes: ”- Våldta mig!”. Blir hon våldtagen är det ändå inte hennes fel och inga ursäkter i världen kan mildra våldtäktsmannens/våldtäktsmännens gärning. Man svarar för sina handlingar - våldtar en person en annan ska denne också svara för detta fullt ut, utan undantag. Det är aldrig offrets fel att gärningsmannen bryter mot lagen.

23 kommentarer:

wodinaz sa...

Sverige är fantastiskt!

Vi måste begripa att eliten, de som styr, inte vill oss väl. De utgör en fientlig elit. Detta är ett hån framför allt mot oss svenskar och därtill ett hån mot alla icke sinnessjuka laglydiga människor i hela världen.

Jag föreslår att vi unisont förklarar: Vi erkänner ej längre statens och dess institutioners auktoritet, vi betraktar den som direkt fientlig och hatisk mot särskilt de etniskt svenska medborgarna.

Så, vad gör man med en stat vars auktoritet man inte erkänner?

dave sa...

Man blir bara deprimerad. Vi måste verkligen få bort alla gamla muppar med denna förlegade syn på medmänsklighet. Dessa straff är rena hånet inte bara mot offret utan mot alla oss andra också. Evil must be defeated with Evil. Det är det enda språk dessa människor begriper.

Daniel sa...

Om inte dessa två stackars invandrarna hade något jobb när de utförde våldtäkten, bör de omgående släppas fria. Det vet vi ju alla, att har man inget jobb så våldtar man och beter sig som skit. I annat fall bör de hängas.

Skägglös sa...

Dessa svin ska känna en rostig knvi någonstans !"

Anonym sa...

@wodinaz
Det är väl självklart att eliten inte vill oss väl. Man är bara intresserad av sin egen framgång. Det är ungefär som att tro att massmedia är nyhetsförmedlare. Kommersiella massmedia är reklambärare - inget annat, och statliga massmedia propagandamaskiner. Anledningen till att pressen är PK är helt enkelt den att man stödjer den PK-agenda som de stora företagen (som betalar huvuddelen av annonsintäkterna) har, och de är i sin tur PK eftersom det gynnar affärerna - särkilt de internationella. Som alltid: follow the money

Anonym sa...

Oj vilka hårda straff nu kommer de verkligen tänka sig för nästa gång (ja det kommer en nästa gång) och vilka signaler såna grymmt hårda på snudd på omänskligt straff ger deras landsmän nä nu får de verkligen passa sig,

fy fan rent ut sagt vilka svin borde kölhalas och deras intimare delar borde slipas bort utan bedövning.

Man skulle ju kunna tro att deras föräldrar borde skämmas för dessa ärkekräk men jag har en känsla att de tycker väldigt synd om dessa amöbor samt tycker att slampan har förstört deras oskylidga pojkars liv *snyft*

och nej svenskar våldtar inte så (de trycker inte in sin penis i våldtäcktsoffrets mun som extra förnedring fan att hon inte bett ihopa hårt så han kunde leva utan sin våldtäckts kuk) och absolut inte att en svensk skulle se en utslagen kvinna ligga så efter en våldtäckt och då fortsätta våldta en livlös snudd på nekrofil.

ut med packet skiter om de är svenskar eller blattar kan inte sverige köpa något gammalt gulag komplex och sätta dom där på livstid och kommer ingen malm upp ur gruvan kommer ingen mat ner.


MVH Martin Isaksson

Annemi sa...

Detta brott är så fruktansvärt vidrigt, att det inte kan beskrivas med svenska ord! "Straffet" är ett himmelrike för dessa våldtäktsmän! Nu får de ännu mer hjälp under några månader!! Straffet skulle vara: Direkt utvisning och bestraffning efter deras länders lagbok. Om de har någon? Eller så skulle de bli utsatta för exakt samma sak som flickan blev, men ggr.10.Eller en slö kniv, som sakta men säkert tuggade bort deras vitala delar! Ändå är det inte straff nog, anser jag. Hur mår flickan idag tro? Kommer hon någonsin att bli så stark i sitt psyke, att hon vågar lita på en man igen, vågar ingå ett förhållande, utan att då tänka på det vidriga som hände henne? Kan hon få förtroende till en man? Våga, vilja, orka känna annat än förnedring om en man visar intresse för henne? Tror inte det. Hennes intima liv är förstört för alltid. Tack vare dessa svin, som tror de kan göra vad de vill och som får allting serverat av oss svenskar. Det är vi som får betala notan åt dem. Detta är tacken!! Tack för ordet. A-M

Anonym sa...

Det är viktigt ur sämhällstrovärde (om det finns något sådant ord?) eller samhällssynpunkt att namnen släppps fria, men även bilder på männen hade varit uppskattat. Dessa individer ska inte få komma in i samhället, och hade de sökt arbete hos mig (vilken inte är trovärdigt, då de är muppar) skulle de fått kalla handen direkt. De har förlorat livet.

Skogman.

Mange sa...

Jag hatar att det finns såna typer i sverige, jag vågar fan knappt låta min tjej festa själv för vet vilka typ det finns.!

Anonym sa...

Eftersom att rättssystemet inte fungerar så tycker jag att man ska uppmana till lynchning mot sådana pack.

Greger Rutgerson sa...

Dödsstraff hör väl inte hemma i ett civiliserat samhälle.
Kanske då istället låta naturen ha sin gång? Skicka dessa svin till något isflaksområde i arktis. Isbjörnarna är utrotningshotade och behöver mat.

Robin Shadowes sa...

Vad svensken också bör ta i beaktande är att dessa svin numera har fått ett mycket högre anseende inom sina egna klaner. Så pass sjuk är kulturen dom kommer ifrån.

Anonym sa...

@ robin shadows

ja nu kommer de få en klapp på axel om hur duktiga de var och vilka män de är samt att slynan har förstört deras liv då de är helt oskyldiga sen får hon väl skylla sig själv enligt deras stenålderstankesätt.

men hadde vi gjort samma mot deras honom så hade de dödat hela släkter i hämnd

wodinaz sa...

Anonym 13:16: Nej, det är inte riktigt så enkelt som pengar. Pengar har självfallet betydelse men det ingår också en rejäl dos fanatisk rasism (och sjuklig etnomasochism i förekommande fall) resurskonkurrens mot svenskar och européer hos den fientliga elit som styr.

Eoppoyz 00:55: Mycket riktigt! Varje gång efterblivna domar vars enda syfte är att förnedra och håna svenskarna förkunnas är det rimligt att slå tillbaka.

Vad kan annars syftet med dessa löjliga "straff" vara? De kunde ju bara ha lagt ned förundersökningen eller dömt friande, nu gjorde de inte det utan dömde till ett totalt orättmätigt straff. Då erkänner de att brottet ägde rum och förklarar för svenskarna att de inte äger människovärde och uppmuntrar ockupanterna till att göra som de behagar.

Greger Rutgerson: Uppenbarligen lever vi inte i ett civiliserat samhälle. Bara ordvalet "samhälle" är helt felaktigt, ty ordet kommer av "hålla samman" och känner du någon sammanhållning med det som pågår? Sammanhållning med makteliten? Nej, förstör vansinnet och bygg nytt.

Marcus sa...

Dessa 2 hedersmän har genom den här handlingen fått mer status hos sina landsmän. De fick behandla en full, lättklädd svensk hora på samma sätt som de sett i porrfilmer och nu vill hela den manliga delen av släkten/klanen veta detaljer och highfiva dom. Släkten/umgängeskretsen tycker också att pojkarna inte begått något brott utan det är orättvist och får de syn på den svenska horan ska de minsann visa henne vad de tycker.

Det är såna här hederskulturer vi numera delar vår vardag med. Visst är det berikande?

Carl sa...

vad kan man göra? politiker tar ju in 100 000 utlänningar varje år. och man kan ju inte förbjuda Svenska tjejer att komma i kontakt med utlänningar. utlänningar kräver ju att ha sex med de lägre stående Svenskarna men när de sedan skall gifta sig så väljer de en kvinna som är ren från sina hemländer. hoppas nån gång det kommer politiker in i riksdagen som vill etniska Svenskar nåt väl. eller är det bestämt av EU att Svenskarna skall kuvas och brytas ner, så enerigibolagen ta bryta URAN som finns i överflöd för flera 100 tals miljarder i Sverige. utan protester

Thomasson sa...

Fares Sabri Aido säger:
26 februari, 2009 kl 4:31 e m

Fares Sabri Aido bor (skriven) på Slagtoftavägen 1 D i Hörby. Mirsad Halilovic bor på Vallmogatan 2 A i Hörby.

Där är kanske någon som borde skriva ut den här artiklen och lägga i brevlådan till deras grannar?

Anonym sa...

Ett helt folk får lida på grund av politikernas vanstyre.

För att inte tala om fulmedias sjukt snedvridna nyhetsrapportering och nyhetsvärdering. Där "apajävel", sagt i en krigzon får en enorm uppmärksamhet och där "alla" fördömmer det sagda med allvarsamma miner.

Patetiskt blir det, när man då jämför med den ringa uppmärksamhet som fästs på det rubricerade fallet. Där det handlar om en flicka som åsamkas ett livslångt lidande av just dessa "apajävlar".

Var finns alla allvarsamma miner och fördömmande ord denna gång från mångkulturens marionetter!

Hyckleri!

Suss sa...

http://sydsvenskan.se/danmark/article417310/Polisen-rustar-for-brnya-oroligheter.html#

Hur jävla långt ska det få gå????

Anonym sa...

http://www.smp.se/nyheter/almhult/domstol-avgor-religios-halsning(1187990).gm

Intressant. Lustigt att det inte är kvinnan som ska få hjälp av DO att stämma muslimen.

Anonym sa...

Hej!
Hoppas att du håller koll på rättegången mot Borsings mördare.
Den bör väl inledas i dagarna, och lär inte bevakas av fulmedia då de skyldiga är av främmande ursprung.

Anonym sa...

Du har så rätt Wodinaz! Precis vad jag också tycker. Och något måste göras...NU!!! Jag har sagt det förr, jag tror många kommer att ångra om 30 år att man inte gjorde något idag medans det ännu fanns tid...

Torbjörn

Anonym sa...

Visst, de styrande vill inte oss svenskar väl längre. Vi borde snarast inse detta faktum och agera. Det som behövs nu är mod och beslutsamhet. Att våga försaka jobb, "trygghet" och ställning. Någon gång måste man inse att nu är det nog. Nu är det tid för handling.