09 februari, 2009

Lyckad insamling för Josef Fransson

Den 24 januari startade Rakryggad en insamling till fördel för Josef Fransson (sd) som hade fått sin bil förstörd av antidemokrater. Budskapet var tydligt: Fransson skulle hålla käft och inte kritisera samhällsbygget. Bakom attentatet stod ligisterna i AFA som så modigt slog sönder Franssons bil om natten när ingen såg. På motorhuven hade man sprayat ”AFA ser dig” vilket är slående likt diktaturens slagord i George Orwells bok ”1984” - Storebror ser dig.

Att Rakryggad stöder Josef Fransson beror på att han inte tänker låta sig knäckas av fegisarna med rånarluvor. Hittills har insamlingen inbringat 2300 kronor, vilket täcker en stor del av Franssons självrisk på 3000 kr. Summan överlämnades idag till honom. Tji fick AFA - våld löser inga problem. Om fler bidrag inkommer, överlämnas dessa också naturligtvis till den rakryggade Josef Fransson.

Samtidigt måste det inflikas hur underligt det är att inte SD erbjudit sin hjälp med Franssons självrisk. Hursomhelst: Starkt jobbat av alla er som skänkt pengar till insamlingen!

Insamlingen är nu avslutad då Josef Fransson är mer än nöjd med resultatet. Så gott folk, håll i pengarna för andra goda ändamål! (Om det ändå skulle inkomma mer pengar går det naturligtvis vidare till Josef.)

24 kommentarer:

wodinaz sa...

Finemang! Dylika initiativ är glädjande. En pytteliten poäng bara, eftersom vi kritiker är upprörda över fulmedias tillmälen och bruk av diverse odefinierade emotionellt laddade invektiv så bör vi inte kopiera deras beteende och kalla AFA för "fascister".

Huliganer, terrorister, kriminella etc. är mer lämpligt. Fascismen är en historisk ideologi som växte fram som en slags diplomatisk dialog mellan alla inbördes stridande grupper i 1920-talets Italien.

I propagandan definieras fascismen bara som en "våldsideologi" men i verkligheten så var fascismen en slags diplomatisk "mittenlösning" om man så vill.

I vilket fall som helst, vi bör inte bete oss som fulmedia utan sträva efter att använda precisa termer. Därför "kriminella AFA" eller "huliganerna i AFA" etc. Vi vill bygga ett samhälle grundat på sanning, ärlighet och korrekthet. Inte genom att definiera oss själva som anti-X eftersom om man gör det så låter man X definiera oss. X kan därför få oss dit den vill genom att falskt hävda att de är anti-Y i en fråga, och om vi reflektionslöst är anti-X så blir vi pro-Y och gick alltså i fällan.

Detta var vad som hände med den trängda och förvirrade högern som blev nyliberaler: De lät sig definieras som anti-68-vänstern och blev bland den mest sinnessjuka och destruktiva ideologin världen någonsin skådat sedan kommunismen.My 25 cents.

Annars, som sagt: fantastiskt initativ!

Anonym sa...

borde inte vara så svårt att leta upp dom, eller åtminstonde få reda på vilka de är. skövde är ju en liten håla där snuten har koll på div folk.

mvh robban

Weine Berg sa...

Wodinaz: Du har helt rätt. Korrigerade.

Anonym sa...

Bidrag till Fransson kommer den 18.2 då jag får pension. Är en fattigpensionär som avskyr AFA och övrigt slödder vilka raserar vårt land.

Anonym sa...

Mycket bra! Stå på dig Josef, vi behöver fler rakryggade företrädare som dig.

Mikael sa...

Kanske är det lika bra att SD inte hjälper till ekonomiskt eftersom det vore ett incitament för mer skadegörelse enligt logiken "Töm SD's partikassa genom att förstöra deras medlemmars bilar"

Daniel sa...

Dessa s.k. aktivister i AFA som inte är något annat än simpla billiga små brottslingar kommer aldrig att lyckas stoppa oss som systemkritiker.

MVH Daniel

carl sa...

stöd Svenskarna, köp aktier i Nationell idag
http://www.nd.se/ni/visa/default.asp?dokID=797

pressstödet är redan säkrat trots de djävla AFA dräggen

Patrick sa...

Bra initiativ. Såna dåd ska inte få existera i en rättsstat som Sverige.

Off-topic, men jag hittade precis hit till den här sidan och letar fortfarande efter någon överskådlig förklaring över vad problemet med dagens invandringspolitik egentligen är och hur ser alternativen ut? Har ni nåt forum vi hellre borde använda? Jag vill bli insatt i problemet.

Pelle sa...

Kul att kunna bidra.

Jens sa...

Hej Patrick
Om du trycker på "Tidigare inlägg" och scrollar ner till oktober(10) finns ett antal texter av Hr. Berg ganska tydligt beskriver problimatiken.

Hujeda sa...

Patrick!

Något av det du efterlyser hoppas jag:

Denna bok rekommenderar jag verkligen,
Exit folkhemssverige finns på http://exitsverige.blogspot.com/

Inte det mest översiktliga, men mycket detaljerat om i princip allt som rör invandreriet, allt från ren statistik, resonemang, till politikeruttalanden och brevväxlingar, då ska du kolla www.bgf.nu

Mannen bakom sidan har även filmer på YouTube, sök efter Jan Milld.

wodinaz sa...

Patrick: Det är sant att det inte finns någon "FAQ" ännu. Men du kan börja med följande:

http://anarko.wordpress.com/2008/12/25/tio-skal-mot-mangetniska-samhallen-tva-skal-for/

http://wodinaz.motpol.nu/?p=50

Båda är en slags sammanfattning.

Självklart http://www.rakryggad.net

Sedan, har du http://www.bgf.nu
och t.ex. www.motpol.nu en annan utmärkt sida är http://www.reaktion.nu

Bra amerikanska resurser är

www.theoccidentalobserver.net
www.theoccidentalquarterly.com

Det är inte svårt att hitta seriös kritik mot mångkulturen och massinvandringens vansinne, om man bara vill.

Följ med i debatten ett tag så hittar du de nödvändiga källorna.

Weine Berg sa...

Mikael: Där har du en poäng förvisso. Samtidigt verkar AFA inte ha en bred kapacitet. Om de hade det skulle de sätta in attacker mot SD:s ledamöter över hela landet samtidigt för att en gång för alla länsa valbara SD:are. det är möjligt att AFA är svagare än vad vi tidigare anat. Men jag kan ju ha fel...

Carl sa...

är det några som förföljer afa och tar reda på vart dom bor ,kartlägger dom och sedan angriper när de minst anar. Säpo verkar vara för snälla

Josef Fransson sa...

Hej!
Jag vill å det ödmjukaste tacka alla ni som lagt en slant för att täcka mina förluster! Ett alldeles speciellt tack vill jag självklart rikta till initiativtagaren och blogginnehavaren Weine! För er som överväger att sätta in ytterligare pengar så vill jag undanbedja detta. Jag har fått tillräkligt! Spara slantarna till nästa rakryggade person som får problem med den inhemska terrorismen!

Återigen, ett stort TACK! Sådant här gör att man känner stöd i ryggen!

Vänligen
Josef Fransson

Suss sa...

http://www.kvp.se/nyheter/1.1462361/man-fick-halsen-avskuren-mitt-i-stan

Vad är det för "folk" som gör så här? www.truthtube.tv visar vad för pack som håller på med sånt, det tragiska är att det kryper oss närmare och närmare... Blir ni inte rädda? Det blir jag...

kent sa...

dom e modiga afa men dom greppar inte att vinden kan vända jävligt snabbt sådant har hänt förr då kan fan va lös oavsett vad några få högjudda pk människor tycker

Patrick sa...

Tack för länkar och boktips, alltid bra att få hjälp att börja nånstans.

Carl sa...

Suss det har även hänt mot Daniel i hatbrottet i Malmö dec 2008. 2 generations utlänningar utförde behead efter att växt upp i Malmö

Anonym sa...

Det kanske är dags för en solidaritetsfolk ur vilken man tar medel för att täcka kostnaderna för personer utsatta för AFA och liknande asociala element.

//En vän i kampen

Weine Berg sa...

En vän i kampen: Jag tror något dylikt kommer att växa fram inom överskådlig tid. Mycket nytt, många nya banbrytande projekt är på G, anar jag nu när vi blir allt fler...

Weine Berg sa...

Wodinaz: En mycket bra analys du gjorde i kommentaren!

Josef: Det är min plikt att stöda en svensk som förblir stående som du istället för att falla på knä.

Astarea sa...

Jag delar inte alla Josef Franssons åsikter, men jag tycker att det är rent ut sagt förjävligt att politiska grupper (i det här fallet AFA) använder våld för att försöka skrämma sina motståndare. Det ironiska är ju att de kallar sig för anti-fascister, och ändå använder sig av fascistiska metoder själva. För att citera Wikipedia: "I överförd bemärkelse har icke-demokratiska styrelseformer som betonar våldets rätt över demokratin och friheten kallats fascistiska."
Det är helt tydligt att AFA inte är för demokrati.