11 februari, 2009

Pedofil fick straffrabatt – för att han är kriminell

En 42-årig pedofil, som vid två tillfällen våldtagit en nioårig flicka, döms till ett lägre straff än straffvärdet. Han har nämligen avtjänat straff för narkotikabrott efter våldtäkterna, men innan han dömdes för dessa. Istället för 4 års fängelse, som hade varit det brukliga, meddelar Göteborgs Tingsrätt att han döms till två års fängelse och 95 000 kr i skadestånd. (Rakryggad har förväges försökt få ut pedofilens namn, personnummer och målnummer från tingsrätten, men då fulmedias uppgifter var för knapphändiga gick inte detta.)

Våldtäkterna skedde när den s.k. mannen fungerade som barnvakt åt flickan. Pedofilen har tidigare dömts för pedofila brott, men tycks återfalla trots alla insatser från samhället. Rakryggad förespråkar fysisk kastrering för pedofiler som återfaller i att förstöra våra barn.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Denna idiot måste vi få fram vem de e på ngt sätt.

Stackars barn att råka ut för detta brott i detta land med fulmedias goda minne.

Suss sa...

Denne person finns kanske på www.sexbrott.com fast nyss när jag skulle in på sidan var den "nere", nån dåre som hackat den igen kanske.. Men här ser vi ännu ett exempel på att "SVERIGE ÄR FANTASTISKT"

Anonym sa...

Alla pedofiler borde inte kastreras, dom SKA kastreras! Sexualbrott har den högsta åfterfallsfrekvensen bland alla brott, detta har vi vetat i tio år, vad har hänt? Absolut inget!
Jag håller med "Sverige är fantastiskt"

Anonym sa...

Hur i helvete tänker folk? att han har suttit i fängelse för ett annat brott efter är ju för fan skitsamma. och han borde ju fö få längre straff den här gången eftersom att han redan har varit dömt för pedofilbrott 1 gång.

Anonym sa...

haha ni måste driva med mig?

Ni är rädda att invandringen ska göra att Sverige blir mer likt ett u-land men sen kommer ni med u-landslagar om kastrering?

Att börja skära i folk är så långt ifrån ett civiliserat samhälle vi vill ha.. Att vården inte har lyckats än betyder inte att vi måste gå flera steg tillbaka i utvecklingen.

Skärp dig rakryggad..

Weine Berg sa...

Anonym 11:02: Då antar jag att du är emot könsstympning också? Vem har sagt att alla ideér som kommer från u-länder är dåliga? Jag har då inte sagt det. Vet inte riktigt vart du får det ifrån?

Att förändra behöver inte nödvändigtvis vara utveckling så varför tycker du att dagens behandling av pedofiler är utveckling?

Tandgrisner sa...

Sexbrott.com är inte hackad , utan nerstängd för gott , det framgick att detta skulle göras i etablerad media för ca en vecka sedan.

Suss sa...

jahapp, det var ju synd... hoppas det dyker upp någon ny sådan sajt snart då. En artikel idag visar ju också att sidan behövs...
http://www.kvp.se/nyheter/1.1462686/ny-kartlaggning-av-skanska-pedofiler

Anonym sa...

Jag tycker man ska få tre chanser att skärpa sig. Gör man inte det så ska man automatiskt dömas till 20 års fängelse.
Regeln ska gälla rån, våldtäkt och våldsbrott.
Lyckas inte den sk fängelsevården efter tre gånger så måste det till en mirakelkur. Men det finns ingen sån. Därför måste samhället skydda sina medborgare. För dessa brott medför lidanden för resten av livet för offren.

Anonym sa...

det är för mig en gåta att inte anhöriga på något sätt naglar fanskapet det finns folk att hyra jag skulle aldrig aceptera så låga straff med möjlighet att fortsätta sin sex terror mot minderåriga

carl sa...

tror det är många utlänningar som har tagit med sig sin kultur till Sverige att gifta sig med barn
http://www.truthtube.tv/play.php?vid=156

Anonym sa...

Solklar logik borde betyda att en aterfallsforbrytare maste fa hardare straff an en forstagangsforbrytare.

Sverige har EUs hogsta brottslighet dels pga at av vi behandlar brottslingar som VIP, de far rabatt ju fler brott de begar. Det ar sinnessvagt att fortsatta pa det sattet. De ska givetvis fa hardare straff for varje aterfall och nytt brott, annars ar straffen betydelselosa.

Det ar ju otroligt farligt eftersom i Sverige sa ar det nastan ett mirakel om en brottlsing aker fast och ett annu storre mirakel om han doms i domstol.

Sverige ar inte bara en bananrepublik men en farlig sadan.

peter a